Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(Vilija4 @ 2010 01 18, 13:19)
Įdomu, o 25,- Lt tai čia jau su maistu ar tik darbas?

o kaip manot, g.gif ar jūs ruoštumėt maistą už 25lt žmogui ir produktus turėtumėt supirkti ir dar likti už darbą.Kažin kas būtų ant stalų už tokią sumą g.gif Nejuokaukit doh.gif čia tik už darbą ir taip nebrangiai
Atsakyti
QUOTE(edvita @ 2010 01 18, 13:41)
o kaip manot, g.gif  ar jūs ruoštumėt maistą už 25lt žmogui ir produktus turėtumėt supirkti ir dar likti už darbą.Kažin kas būtų ant stalų už tokią sumą g.gif Nejuokaukit  doh.gif čia tik už darbą ir taip nebrangiai

Na ne juokaut čia užsukau.
Aš ir už didesnę sumą neruoščiau, neturiu tam "pašaukimo".
O kadangi tas komentaras man pasirodė neišsamus, tai ir pasiteiravau.
Atsakyti
dazniausiai ima 25lt nuo zmogaus ax.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti puikią šeimininkę Vilniuje, kuri ruošė mūsų vestuvių stalą thumbup.gif Maistas buvo labai labai gardus ir sotus, gražiai patiektas ir tikrai įmantrus ir įvairus. Gaspadinė pagamino viską: nuo alaus stalo, šaltų užkandžių iki svočios karvojaus ir jaunosios torto thumbup.gif Man nereikėjo niekuo rūpintis bigsmile.gif Svarbu tai, kad labai gerai apskaičiavo, kiek reikės maisto - jo nei pritrūko, nei buvo per daug thumbup.gif Ir dar, kas labai suviliojo renkantis - kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2010 02 17, 17:01)
Galiu rekomenduoti puikią šeimininkę Vilniuje, kuri ruošė mūsų vestuvių stalą  thumbup.gif Maistas buvo labai labai gardus ir sotus, gražiai patiektas ir tikrai įmantrus ir įvairus. Gaspadinė pagamino viską: nuo alaus stalo, šaltų užkandžių iki svočios karvojaus ir jaunosios torto  thumbup.gif Man nereikėjo niekuo rūpintis  bigsmile.gif Svarbu tai, kad labai gerai apskaičiavo, kiek reikės maisto - jo nei pritrūko, nei buvo per daug  thumbup.gif Ir dar, kas labai suviliojo renkantis - kaina  bigsmile.gif

i kt miestus ji nevaziuoja? ir kiek jums mazdaug zmogui gavosi kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edvita @ 2010 01 18, 14:41)
o kaip manot, g.gif  ar jūs ruoštumėt maistą už 25lt žmogui ir produktus turėtumėt supirkti ir dar likti už darbą.Kažin kas būtų ant stalų už tokią sumą g.gif Nejuokaukit  doh.gif čia tik už darbą ir taip nebrangiai

Tikrai brangiai. Nebent reiktu vykti i kita miesta ir tai kosmosas schmoll.gif Paskaiciuokit suma 50 zmoniu reikia 2 seimininkiu, tai gaunasi 2X25X50=2500 lt. Kai tokia suma gaunasi tikrai gali pagalvot,kad jau ir su maistu kaina sako lotuliukas.gif
Jei 25 lt. kainuotu pagrindine vireja, pagalbine ir padaveja, tada pigu. Uz tokia komanda siais laikas 30 lt. yra normalus pinigai.
Beto virtuves darbuotojos dar ir pliusiuka natura pasidaro, nepamirskite, mergaites, tai ivertinti rolleyes.gif
Atsakyti
mes siauliuose radom uz 25lt ir nesvarbu kiek ju dirbs ar trys ar dvi jo sake tuos pinigus tarp saves dalinas, ju reikalas suspet suruost mirksiukas.gif
Atsakyti

va tada tai gerai. nes as supratau,kad kiekviena po 25 nori doh.gif nes vienai paruosti viska neimanoma. o kiek zmoniu bus sventej ir ar aptarnavimas bei puosimas iskaiciuotas?
Atsakyti
QUOTE(gelija @ 2010 02 17, 18:03)
va tada tai gerai. nes as supratau,kad kiekviena po 25 nori  doh.gif nes vienai paruosti viska neimanoma. o kiek zmoniu bus sventej ir ar aptarnavimas bei puosimas iskaiciuotas?

50 zmoniu, na nesumes belekaip, butu papuosimai, bet kokie tiksliai negaliu teigti, nes as del kainu klausiau, taip ir aptarnavimas, siaip dirbtu dvi, bet jei ziuri kad nespeja pasiima trecia, bet kaina ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 17, 17:41)
i kt miestus ji nevaziuoja? ir kiek jums mazdaug zmogui gavosi kaina? blush2.gif

Važiuoja, tik nežinau, ar po visą Lietuvą - Aplink Vilnių (Ukmergė, Panevėžys ir tokiu atstumu kitur) tai tikrai važiuoja 4u.gif

Dėl kainos - čia, matyt, nuo norų priklauso ax.gif Tarkim, mūsų vestuvės vyko 2 dienas, dalyvavo virš 50 žmonių - tai vienam žmogui kainavo apie 70 Lt (darbas ir maistas -šalti užkandžiai, karšti patiekalai, alaus stalas ir saldus stalas- be alkoholio, kaip minėjau 2 dienos). Mano reikalavimai maistui buvo tokie: kad būtų skanu ir nepritrūktų maisto lotuliukas.gif Tada šeimininkė pasiūlė meniu, o kadangi ji daug metų dirba geruose restoranuose, tai ir meniu buvo atitinkamas essen.gif bigsmile.gif wub.gif

Tiesa, ji taip pat padėjo su indais, atsivežė savas staltieses ir pan. (na, man tai buvo aktualu, nes tiek, kiek reikėjo, nei indų, nei staltiesių tikrai nebūčiau turėjusi. Pasakė, kur išsinuomoti geromis sąlygomis stiklines, taures ir įrankius ) bigsmile.gif Taip pat ji supirko visus produktus, mums nereikėjo tuo rūpintis - tik sąskaitas mums visas atidavė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2010 02 17, 20:42)
Važiuoja, tik nežinau, ar po visą Lietuvą - Aplink Vilnių (Ukmergė, Panevėžys ir tokiu atstumu kitur) tai tikrai važiuoja 4u.gif

Dėl kainos - čia, matyt, nuo norų priklauso  ax.gif Tarkim, mūsų vestuvės vyko 2 dienas, dalyvavo virš 50 žmonių - tai vienam žmogui kainavo apie 70 Lt (darbas ir maistas -šalti užkandžiai, karšti patiekalai, alaus stalas ir saldus stalas- be alkoholio, kaip minėjau 2 dienos). Mano reikalavimai maistui buvo tokie: kad būtų skanu ir nepritrūktų maisto  lotuliukas.gif Tada šeimininkė pasiūlė meniu, o kadangi ji daug metų dirba geruose restoranuose, tai ir meniu buvo atitinkamas  essen.gif  bigsmile.gif  wub.gif

Tiesa, ji taip pat padėjo su indais, atsivežė savas staltieses ir pan. (na, man tai buvo aktualu, nes tiek, kiek reikėjo, nei indų, nei staltiesių tikrai nebūčiau turėjusi. Pasakė, kur išsinuomoti geromis sąlygomis stiklines, taures ir įrankius )  bigsmile.gif Taip pat ji supirko visus produktus, mums nereikėjo tuo rūpintis - tik sąskaitas mums visas atidavė smile.gif

na fainai visai skamba, o kiek karstu buvo? o ir alaus ir saldaus stalo uzteko? kiek ju dirbo? cia 70 lt zmogui, o dar kiek jai reikejo moket? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 17, 21:30)
na fainai visai skamba, o kiek karstu buvo? o ir alaus ir saldaus stalo uzteko? kiek ju dirbo? cia 70 lt zmogui, o dar kiek jai reikejo  moket?  ax.gif

Karštų buvo po vieną abi dienas. Mūsų šventė vėlai prasidėjo, tad dviejų karštų patiekalų pirmąją dieną nereikėjo. Plius antrąją dieną iš pat ryto buvo šaltibarščiai su karštomis bulvėmis. Jau tikslaus meniu beveik ir nepamenu doh.gif Saldžiam ji pagamino vaisių asorti, taip pat svočios karvojų (buvo tortas Napoleonas, o jaunosios tortas 3-ju aukštų, kiekvienas aukštas skirtingas, o vienas iš jų - 18 sluoksnelių bigsmile.gif ) Aš dar buvau užsakiusi 3 naminius šakočius, buvo saldainių - tikrai užteko. Alaus stalas taip pat gausus buvo - atsimenu, kad labai skanios įdarytos slyvos, taip pat vaflių vėduoklytės, sūrio "kukuliukai" ir pan...

70 Lt tai čia įskaitant darbą - gal 75 Lt - tiksliai jau nebepamenu 4u.gif Mūsų vestuvėse jų visa šeimyna dirbo - keturiese 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 17 vasario 2010 - 20:56