Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

aš galiu rekomenduoti vieną šeimininkę,ji šiaip dirba ne viena,dviese atrodo,mes pas ją darėm tik žuvį,nes sodybos šeimininkė neleido savo šeimininkių atsivežti,tik žuvytę galėjom pasidaryti...taigi žuvis buvo pasakiškai skani,niam niam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ta šeiminikė gyvena atrodo eektrėnuose,ar kažkur netoli,dabar prie saves neturiu jos nr,bet jei kas susidomės rasyit man i AZ,tikrai ja rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2009 07 26, 10:24)
Idomu kokios seimininkiu kainos vyrauja dabar?  g.gif

kainyte priklauso nuo darbo... siaip pas mano broli kur seimininkavo, tai nuo zmogaus eme 25 Lt, bet jos dare visa maista, tai kaina normali manau... maistas tikrai buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei maziau darbo, tai gal maziau ima... jei reiks kontaktu, galiu duoti, rasyk i az.
Atsakyti
Drasiai galiu rekomenduoti savo vestuviu seimininkes thumbup.gif maistas buvo nuostabus, visi sveciai nerealiai buvo patenkinti. Cia is Kelmes ji smile.gif jei ka rasykite i az, atsiusiu kontaktus
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2009 07 23, 22:15)
Savaitgali buvau vestuvese.Seimininkavo labai miela moteryte is Vilniaus.O maisto gardumelis  thumbup.gif Uzsirasiau jos telefoniuka :8 605 91900 Valentina

Drasiai rekomenduoju p. Valentina, geriau Vilniuje uz prieinama kaina ir pasakiska maisto skoni nieko nerasit:) Ji moldovietiskos kilmes, atitinkamai ir patiekalai tokie vidurziemio juros regionu (daug darzoviu, nuostabiai uzkepa vistiena, o jos gaminti naminiai sokoladiniai tortukai-tikra beda figurai, nes sustot valgyt neimanoma:) Zodziu, maistas mums lietuviams tikrai labai tinkantis.

Ji anksciau dirbo Pensilvanija restorane, o kai nusibodo uz menka atlyginima restorano seimininkams milijonus uzdarbiaut, tai pradejo savo versliuka.

Siaip ja uzsakineja net musu salies dienrasciai ir didziules imones savo puotoms.

Savo vestuvem rugsejo vidury jau su ja susitariau. Ji be rupesciu aptarnauja dideles puotas, o pas mus bus 66 zmones ir 2-iem dienom:)

Pasiskambinkit ir susitikit, manau nepasigailesit:)
Atsakyti
neradau niekur daugiau tokios temos ir rasau cia
reikalinga seimininkele, labiau kaip aptarnautoja, sugebanti graziai papuosti ir paserviruoti stala, maisto gaminti nereikes, nebent minimaliai, kaip pavyzdziui pagaminta patiekala tiesiog iskept smile.gif
reiktu krikstynoms, tiesiog pati tikrai nespesiu, o maista atsivesiu jau pagaminta, reiks paserviruot, padeliot indus ir galu gale viska sutvarkyti, kai viskas pasibaigs....
gal zinote kas galetu pagelbeti, beje tai bus rugpjucio sekmadienio popiete smile.gif
siaip idomu butu kiek man kainuotu seimininkele su maisto gaminimu g.gif gal net ir labiau apsimoketu....
bus iki 20 zmoniu
siulykit ivairius variantus i az, labai dekoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipsiuke: 30 liepos 2009 - 14:09
Galiu rekomenduoti viena seiminikute. Jos dirba dviese arba tryse (kartu ir padaveja jei reikia). Maistas super. Turi savo transporta - todel dideliu problemu nekyla. Ruosia vestuvems, krikstynoms tai tikrai zinau. Dirba Vilnaus, Traku, Moletu raj. Kainu nezinau reiktu tiesiogiai tartis.
Atsakyti
QUOTE(Mangia @ 2009 08 14, 09:48)
Galiu rekomenduoti viena seiminikute. Jos dirba dviese arba tryse (kartu ir padaveja jei reikia). Maistas super. Turi savo transporta - todel dideliu problemu nekyla. Ruosia vestuvems, krikstynoms tai tikrai zinau. Dirba Vilnaus, Traku, Moletu raj. Kainu nezinau reiktu tiesiogiai tartis.

Gal galėtumėt telefoną ir kainytes preliminarias į AŽ?
Atsakyti
as pazistu seimininke kuri ruosia vestuviu stala bet tik isleidziant jaunuosius is namu, ispudingai atrodo jos paruosti fursetiniai stalai.
Atsakyti
Sveikos, o gal kas turite atsiliepimu ir parekomenduotumete seimininkes is Kelmes ar Siauliu.
Buciau dekinga.
Atsakyti
Ieskau seiminikes, kuri Vilniuje paruostu karstus patiekalus 35 zmonems. Taip pat padengtu stala, papjaustytu-padeliotu saltus (jau paruostus) patiekalus. Patiekus karstus seimininke butu laisva, daugiau nieko jai daryti nebereiketu, nes bus dar viena mergina - pagalbininke.
Siulykite prasau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Ieskau vestuvems seiminkes, arba 2 ju zmoniu, galinciu paruosti maista 40 -50 zmoniu veztuvems. Svente vyks lapkricio 6 - 7 dienomis, kaimo sodyboje Siauliu apskrityje. Rasykite i AZ arba el.past. monciuke_18@yahoo.com.
Atsakyti
QUOTE(really @ 2009 07 27, 08:09)
kainyte priklauso nuo darbo... siaip pas mano broli kur seimininkavo, tai nuo zmogaus eme 25 Lt, bet jos dare visa maista, tai kaina normali manau... maistas tikrai buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jei maziau darbo, tai gal maziau ima... jei reiks kontaktu, galiu duoti, rasyk i az.

Įdomu, o 25,- Lt tai čia jau su maistu ar tik darbas?
Atsakyti