Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

Vestuves - ne siaip sau pasisedejimas prie stalo...
Jei reikutu pagalbos ruosiant vestuviu vaises, kreipkites i a.z. ax.gif

Neturiu daug patirties, bet esu diplomuota gamybos vedeja ir labai myliu savo darba. Esu lb. smulkmeniska, pareiginga ir kruopsti. Neesu profesionale, bet jauciu malonuma, kada zmones buna patenkinti atliktu darbu ir saziningumu.

Kiekviena seimininke turi jausti atsakomomybe uz patiekalu kokybe ir patiekima. Didziausias komplimentas - seimininku ir sveciu laimingi veidai.

Galiu pagelbeti kukliose vestuvese ar pobuviose. Lauksiu zinuciu i a.z.
Atsakyti
Gal kas galėtų rekomenduoti kas Kaune, jo aplylinkėse, na, kad ir kituose miestuose galėtų ruošti tradicinius, išskirtinius, tautinius patiekalus? smile.gif
Atsakyti
negi niekas nezino geru seimininkiu kaune? unsure.gif
Atsakyti
Cia butu is Kaisiadoriu http://janesgardesiai.puslapiai.lt meginkit tartis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2009 05 16, 22:49)
negi niekas nezino geru seimininkiu kaune?  unsure.gif

labas,
na as turiu seimininkiu numeri kurios man ruos vestuves ir vaziuos i Raseiniu rajona, tai jei domina parasyk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2009 05 09, 17:59)
sveikos, buciau dekinga jai kas rekomenduotu seimininke kaune:) dekui

QUOTE(Etaila @ 2009 05 16, 22:49)
negi niekas nezino geru seimininkiu kaune?  unsure.gif

Labas smile.gif Zinau puikia seimininke (su komanda) Kaune thumbup.gif smile.gif Ruose mano (paskui ir keliu draugu) vestuves, pati turejo staltieses, indus, zvakides, serveteles, mums tereikejo tik gerimus susipirkti. Maistas buvo sviezias ir laaaabai skanus ir viskas kainavo maziau, nei mes planavom. Esme ta, kad jos pagrindinis uzsiemimas nera ruosti balius vestuvems, na, bet jei ji ir jos moteriskes nebus tuo metu uzsiemusios ir jei tiks abipusiskai salygos, tai galit susitarti smile.gif Tel.: 8-688-88826, Irena smile.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
Help mergytes, man liko menuo iki vestuviu, bet niekaip nerandu vestuviu seimininkes Vilniuje ar salia jo... g.gif Gal kas pazistat kokia gera moteriske? 4u.gif
Atsakyti
Mes šeimininkes susiradom prie 3 mėn prieš vestuves. Ryt jau važiuosim pas jas pasikalbėti. Įdomu, ką pasiūlys g.gif . Norisi, kad būtų netik skanu, bet ir labaaai gražu ax.gif . Mums tai jos kainuos 200 lt per dieną ir bus jos 2. Kažin ar kainos yra nukritusios?Nes tada kai tarėmės jos sakė, kad tokios kainos ir eina, t.y.200lt per dienelę. O mums jos taisysis maistą nuo ketvirtadienio - tai oij,oij, oij kiek sukainuos tos gaspadinės blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedras dangus: 23 gegužės 2009 - 16:41
QUOTE(giedras dangus @ 2009 05 23, 17:40)
Mes šeimininkes susiradom prie 3 mėn prieš vestuves. Ryt jau važiuosim pas jas pasikalbėti. Įdomu, ką pasiūlys g.gif . Norisi, kad būtų netik skanu, bet ir labaaai gražu ax.gif . Mums tai jos kainuos 200 lt per dieną ir bus jos 2. Kažin ar kainos yra nukritusios?Nes tada kai tarėmės jos sakė, kad tokios kainos ir eina, t.y.200lt per dienelę. O mums jos taisysis maistą nuo ketvirtadienio - tai oij,oij, oij  kiek sukainuos tos gaspadinės blink.gif

Ta prasme uz darbo diena 200lt? Tai uz 4 darbo dienas 800lt? Turbut ne viena dirbs? Ir cia tikrai nera brangu smile.gif Mano viena pazistama is anksto nesusitarus uz 1dienos darba seimininkei, kuriai maista reikejo supirkti ir suvezti, sumokejo 1000lt . . . Siaip skanu buvo ir labai grazu, bet uz 1000lt... smile.gif Tiems kas mokejo kasnis siek tiek burnoj strigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuxas @ 2009 05 23, 16:02)
Help mergytes, man liko menuo iki vestuviu, bet niekaip nerandu vestuviu seimininkes Vilniuje ar salia jo...  g.gif  Gal kas pazistat kokia gera moteriske?  4u.gif

oho tik menuo liko ir dar seimininkiu nerandi...tikiuosi spesi laiku rast, nes juk dar ir meniu reik susakyti........ mirksiukas.gif

o siaip tai norejau paklaust tokio dalykelio,gal kas zino kur rast pirkt medziaginiu serveteliu? ax.gif nelabai zinau kurioje temuteje rasyt 4u.gif
Atsakyti
g.gif tai va... viena kaip jau ir yra, tik jai vaziuoti iki vilniaus 200 km ir labai sudetinga tas butu... bet jei ka tai firma imsim, jau kalbejau su jais, 3 savaites pries vestuves palieki uzstata irn jie viska padaro... tik kad brangiau manyciau rolleyes.gif na is kitos puses maziau rupesciu - ir seimininkes vezioti nereikia ir t.t. Zodziu jei ka ne tragedija, jei ka tai samdysim firma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuxas @ 2009 05 25, 08:45)
g.gif  tai va... viena kaip jau ir yra, tik jai vaziuoti iki vilniaus 200 km ir labai sudetinga tas butu... bet jei ka tai firma imsim, jau kalbejau su jais, 3 savaites pries vestuves palieki uzstata irn jie viska padaro... tik kad brangiau manyciau rolleyes.gif  na is kitos puses maziau rupesciu - ir seimininkes vezioti nereikia ir t.t.  Zodziu jei ka ne tragedija, jei ka tai samdysim firma  drinks_cheers.gif

na matai kaip, tai tipo cia kaip ir maista is kavines uzsisakyt? ax.gif
as tai tau nuosirdziai patarciau pakaimbint seiminkems dar kokiom pabandyt, nes daug kartu teko su tokiais dalykais susidurt, ir visada lieki neblogai issiziojes gaves saskaita uz maisteli is firmu smile.gif na zinoma, nebent yar nesvarbu pinigeliai smile.gif
tikrai nemazai siam forume yra geru rekomendaciju apie seiminikes smile.gif
Atsakyti