Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

Sveiki, as taip pat galiu rekomenduoti labai gera vireja. Ji ruosia maista labai skaniai ir labai taupiai. Apskaiciuoja visko lygiai tiek, kiek isnaudoja. Maistas pasakiskai skanus. Bet cia ji ruosia Kelmeje smile.gif Jei ka rasykit i az.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri zinote kokias seimininkes panevezio apskrityje ar birzu rajone, pati esu is kauno, bet vestuves svesiu birzu rajone, tai net nelabai isivaizduoju kur ten ko ieskoti smile.gif
Atsakyti
na,seiminikes jau turim is Mazeikiu,jos brolio vestuvems ruosesi,tj visi lb gyre maista,ima po 200lt i diena,dviese,dar norejau paklausti blink.gif ,o tj kaip su padavejais,cia turbut patiems reikia rupintis,kur ieskote,ka siulote ax.gif gal kaineles zinot...aciu 4u.gif Mazeikiu apskrity butu vestuves...
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 19, 18:09)
na,seiminikes jau turim is Mazeikiu,jos brolio vestuvems ruosesi,tj visi lb gyre maista,ima po 200lt i diena,dviese,dar norejau paklausti blink.gif ,o tj kaip su padavejais,cia turbut patiems reikia rupintis,kur ieskote,ka siulote ax.gif gal kaineles zinot...aciu 4u.gif Mazeikiu apskrity butu vestuves...

Mes del padaveju taremes su virejom, ir jos turejo savo žmogu, mokėjom berots 50 lt už viena vakara, nes kita diena pačios virėjos pusryčius padavė rolleyes.gif
Atsakyti
Na pas mus,tai pati seimininke pasirupina padavejais biggrin.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduot laaabai nuostabia seimininke, jos gamintas maistas pasakiskai skanus ilgai dirbo auksto lygio (armeniskame) restorane, turi nemazai patirties banketuose. Gamina labai skanius patiekalus nuo saltu patiekalu iki desertu. Dirba Klaipedoje, labai maloni moteris.
Rasykit AZ atsiusiu telefona.
Atsakyti
sveikos,

kazkas manes klause numeriuko seimininkes, tai paemiau pas drauge ir siunciu 867549316. Ten dvi moteriskaites, gamina istikruju skaniai ir paskaiciuoja labai tiksliai kiek ir kokio maisto reikia. O del padavejos - tai zinokit net nzn, ten viena is ju yra jaunesne, o kita gal apie kokiu 50metu, tai jaunesne ir aplink stalus vaiksto, man taip rodos. nu pasiskambinkit ir pasiteiraukit jei kazkokiu klausimu bus... Jos Vilniaus apskrityje vazyneja...
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 02 03, 17:36)
sveikos,

kazkas manes klause numeriuko seimininkes, tai paemiau pas drauge ir siunciu 867549316. Ten dvi moteriskaites, gamina istikruju skaniai ir paskaiciuoja labai tiksliai kiek ir kokio maisto reikia. O del padavejos - tai zinokit net nzn, ten viena is ju yra jaunesne, o kita gal apie kokiu 50metu, tai jaunesne ir aplink stalus vaiksto, man taip rodos. nu pasiskambinkit ir pasiteiraukit jei kazkokiu klausimu bus... Jos Vilniaus apskrityje vazyneja...

Aciu uz informacija wink.gif
Atsakyti
As truputi kitam reikalui, bet gal galit ka parekomenduot Kaune. Man reikia, kad padarytu vieno kasnio sumustinuku, farsiruota zuvi ir siaip ko nors idomesnio 4u.gif
Atsakyti
galiu rekomenduot saunias virejas klaipedoje,bet vyksta jos ir toliau thumbup.gif ,yra ju internetinis tinklapis www.linutesmaistas.lt thumbup.gif man jos vestuves ruose,likau laaaabai patenkinta,ten su padavejais jau buna,nu zodziu del maisto galva neskauda thumbup.gif tikrai jas rekomenduociau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galit rekomenduoti gera seimimninke is Siauliu, dar geriau butu is Kursenu, bet aisku ne problema ir is Siauliu (transportuotume). Kainytes butu gerai ir telefoniukai.
Atsakyti
Sveikos jo tikrai butu neblogai jei rokomenduotumet seiminkesis siauliu
Atsakyti