Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(Failas @ 2008 07 17, 07:44)
Neįsivaizduoju  doh.gif Čia dar išskyrus ir gėrimus bigsmile.gif  Ir dar turbūt be indų suvažiuos šeimininkės? O kur balius? Sodyboj, gamtoj? Juk kavinėj tokios kainos  doh.gif

Taip, išskyrus alkoholiniu gėrimus. Gaiva (sultys) įeina į šitą reikala blush2.gif
Bus du pilni karšti + pusryčiai (raugintų kopustų sriuba su bandelėmis). Indai visi bus sodyboje, jei ko trūks, sakė atsiveš savus smile.gif Ir aišku visi šalti dalykėliai smile.gif
Baliukas bus kaimo turizmo sodyboje.
Kavinės maistas ir tą kur ruošia tau šeimininkėlės labai skiriasi wink.gif Nes va tos, kur man daro, viską daro savomsi ranomis: bandelės, kepsniukai, viniotiniai, įdaryti produktai smile.gif
Ir tikrai kaina pakankamai normali ir maistas manau bus skanus (nes atsiliepimų krūvą esu girdėjusi apie jas), nes vien pasako tai, kad norint jas gauti, prieš vos ne metus reikia užsisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 08 01, 13:33)
Taip, išskyrus alkoholiniu gėrimus. Gaiva (sultys) įeina į šitą reikala  blush2.gif
Bus du pilni karšti + pusryčiai (raugintų kopustų sriuba su bandelėmis). Indai visi bus sodyboje, jei ko trūks, sakė atsiveš savus smile.gif Ir aišku visi šalti dalykėliai smile.gif
Baliukas bus kaimo turizmo sodyboje.
Kavinės maistas ir tą kur ruošia tau šeimininkėlės labai skiriasi wink.gif Nes va tos, kur man daro, viską daro savomsi ranomis: bandelės, kepsniukai, viniotiniai, įdaryti produktai smile.gif
Ir tikrai kaina pakankamai normali ir maistas manau bus skanus (nes atsiliepimų krūvą esu girdėjusi apie jas), nes vien pasako tai, kad norint jas gauti, prieš vos ne metus reikia užsisakyti  mirksiukas.gif

gal ten kur tu svesi kainos ir normalesnes, o cia Vilnius Kaunas salia vienas kito uztai kainos kosmosines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 01, 16:26)
gal ten kur tu svesi kainos ir normalesnes, o cia Vilnius Kaunas salia vienas kito  uztai kainos kosmosines  biggrin.gif

blush2.gif O Vilniuj dar daugiau? Man rodos 110 Lt ir tai jau nemaža sumelė, nes dar gęrimai, tortai ir pan., tai viso gausis apie 200 Lt žmogui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 08 01, 16:38)
blush2.gif O Vilniuj dar daugiau? Man rodos 110 Lt ir tai jau nemaža sumelė, nes dar gęrimai, tortai ir pan., tai viso gausis apie 200 Lt žmogui  doh.gif

Tikslią kainą pasakysiu po vestuvių mirksiukas.gif Tadum žinosiu tiksliai kiek žmonių dalyvavo, kiek alkoholio išėjo ir panašiai mirksiukas.gif
Tikiuos bus viskas gerai su maistu, nes vistiek kol pats neišbandai, sunku ką ir pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 07 30, 19:30)
Atsiprašau,  blush2.gif  o prieš kiek čia metų taip gerai buvo  4u.gif

nu gi 2006m cia taip buvo smile.gif dar ne taip ir seniai tongue.gif ir visoms vestuvems buvo pasiruosta per 2,5men, nes sugalvojom greitai tuoktis biggrin.gif bet ju kauna tu seimininiu ir visa kita nepasikeite ir db, viskas tas pats smile.gif
Atsakyti
nenoreciau tiketi kad nepasikeite doh.gif . paziurekit, kiek kainos per pusmeti soktelejo! (parduotuvese, ogi ir seimininkes i parduotuves vaiksto apsipirkti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 09, 12:11)
nenoreciau tiketi kad nepasikeite  doh.gif . paziurekit, kiek kainos per pusmeti soktelejo! (parduotuvese, ogi ir seimininkes i parduotuves vaiksto apsipirkti smile.gif )

maisto kainos gal ir soktelejo, bet dede svente jubilieju ju saleje ir zmogui ruose maista uz ta pacia suma tongue.gif gal didmiesty ten ir brangsta nesiginciju, bet musu kaimyky, primenu Varenos raj, jos nesibrangina 4u.gif
Atsakyti
tai klijentams gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 09, 15:58)
tai klijentams gerai smile.gif

aha, tikrai labai gerai smile.gif nes daro ir gedulingus ir vestuves, gimtadienius, nu zodziu viska ko tik nori smile.gif plius kai savos daro, zinomos, tai lekstutej buna ideta ne vienas grezinelis agurko ir pamidoro, prie kiausinio dydzio karbonado ir kokiu 5 gulvyciu fry lotuliukas.gif mes buvom vienose vestuvese, tai gavom toky vaizdely, o jaunieji mokejo uz zmogu gal 100lt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as ieskau seimininkes arba galbut restorano kuris apsiimtu pagaminti rytietiskos virtuves vaises vestuvems.. gal ka nors zinote? smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomeduot geras seimininkes Silutes raj.? 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif
gal galite parekomenduoti seimininke Vilniuje? Gal kuri radote gera seiminike kuri skaniai gamina ir nebrangiai kainuoja ax.gif Jei galetumete, parasykite ju kontaktus, ieskau seimininkes, vestuves pavasari, zmoniu nebus daug apie 30- 35, bet niekas negali parekomenduoti geros seiminikes vilniuje schmoll.gif Buciau visom labai dekinga jei padetumete paieskose 4u.gif
Atsakyti