Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 02, 12:44)
na maniske tai man rodos tikrai pigi  biggrin.gif 20lt vienam zmogui paruosimas

o cia kiekvienai po tiek ar tik viena seimininke dirbs?
Atsakyti
Sveikos visos..
pradejau ir as rengti savo vestuves.. ir pasirodo, kad ne viskas taip paptrasta, kaip atrode is pirmo zvilgsnio schmoll.gif
tai va, vieta jau turim, bet ten reikia tureti savo seimininke, kurios dar neturim, ir net nezinau kaip rasti... verysad.gif
gal kas turi kokiu tai seimininkiu kontaktus, kurios galetu pagelbeti Klaipedos rajone? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 07 02, 17:24)
o cia kiekvienai po tiek ar tik viena seimininke dirbs?

na kaip supratau tai kiek dirbis,na bet damesim ir toms kitoms mirksiukas.gif sakau ohmy.gif kiek anrai dienai kainuos?o ji man atsako :na jei patiksim galesit kiek galit duot thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif kazkas neaiskaus man, parasykit kaip baigesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 06 29, 20:57)
derinom ir rinkomes patys meniu + indu nuoma = 2300 lt
Kaip vaisem 70 zmoniu, kuriu uzteko dar 3 dienom, manau kaina protinga.

labai pigiai man 40zmoniu paskaiciavo po 160lt zmogui, bet cia kavine ruosia
QUOTE(mjk @ 2008 06 29, 22:18)
cia viskas kartu.

thumbup.gif
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 06 30, 11:11)
Man Kelmės mieste kainuos 110lt/žm. Čia įskaitomas darbas, maistas, aptvarnavimas  ax.gif  Viskas išskyrus saldų stalą  mirksiukas.gif

cia jau skaitau norma

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 02, 12:44)
na maniske tai man rodos tikrai pigi  biggrin.gif 20lt vienam zmogui paruosimas

labai pigi, nesenei brolis pirsliavo vestuvese tai sake po 27lt uz paruosima eme seimininkes, bet maistas pas jas tai super.
Mergaites o man parekomendavo kavinei vienoje uzsakyti tai kai paskaiciavo
gaunasi po 160lt/zmogui dar be aptarnavimmo uz kuri praso 20proc.
manau cia biski jau perlenke lazda...kaip manot
Atsakyti
QUOTE(alexejka @ 2008 07 11, 09:26)
Mergaites o man parekomendavo kavinei vienoje uzsakyti tai kai paskaiciavo
gaunasi po 160lt/zmogui dar be aptarnavimmo uz kuri praso 20proc.
manau cia biski jau perlenke lazda...kaip manot

oho blink.gif tai ka jie ten gamins? idarytus fazanus, ar farsiruotas lasisas? blink.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atbaliavojom savo vestuves ir krikstynas pupos thumbup.gif
Maista ruose seimininke Jovita (cia pries tai aptarinejom truputi ja) blush2.gif
Pergyvenau, kaip viskas pasiseks, bet nebuvo ko smile.gif Visiems labai patiko maistas, pries tai pergyvenau, kad bus per mazai, norejau pirmai dienai uzsakyti dar viena karsta patiekala, o pasirodo visko daug liko doh.gif
Mes likom patenkinti (nesam priekabus), sveciai gyre maista smile.gif
Tai tiek atsiliepimu wub.gif
P.S Vyro pusbrolis liepe saugoti tel. numeri smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif gal kas galetu parekomenduoti gera vireja Vilniuje? Aciukas bigsmile.gif
Atsakyti
buvom susitike tai db sake 25lt,ji pasidalins su kita moterim,tik dar 200lt padavejai reiks
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 07 11, 11:02)
oho  blink.gif  tai ka jie ten gamins? idarytus fazanus, ar farsiruotas lasisas? blink.gif

panasiai keptas kalakutas 8kg - 60lt/kg
farsiruota lasisa 6kg - 80lt/kg

galiu surasyti visa meniu bet bijau gausit soka.
Svieziu darzoviu salotos- 100gr- 25porcijos- 6lt/porcija=150Lt
cia tik vienas is pvz
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 14, 10:17)
buvom susitike tai db sake 25lt,ji pasidalins su kita moterim,tik dar 200lt padavejai reiks

tai as ir sakau, oi, labai pigiai ima, kaip tik susitinki. o kai pradedi derinti, na ir prasideda, tam tiek reikia, tai tam dar irgi reikia, na, galutine samata ne tokia ir pigi, kaip ir visur, ar ne doh.gif kitaip ir but negali, uz kelis litukus niekas tokiu darbeliu neina dirbti, nes tai katorga tikra ta zodzio prasme, atsakomybe zveriska aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 07 14, 20:32)
tai as ir sakau, oi, labai pigiai ima, kaip tik susitinki. o kai pradedi derinti, na ir prasideda, tam tiek reikia, tai tam dar irgi reikia, na, galutine samata ne tokia ir pigi, kaip ir visur, ar ne  doh.gif  kitaip ir but negali, uz kelis litukus niekas tokiu darbeliu neina dirbti, nes tai katorga tikra ta zodzio prasme, atsakomybe zveriska  aggressive.gif

na,bet visyiek nelb brangu smile.gif
Atsakyti