Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 12:30)
kad dabar nesumeluoti tai lyg Jovita Subeckiene.ji man sako cia viskas uz juokingai maza kaina,bet tikrai silke lb brangi,kepta duona isvis nesamone,liezuvio uzkandele 700gramu 75litai.svieziu darzoviu asorti kilogramas 200gramu 45litai.na nezianu,kokokios ten darzoves ,bet itariu pomidorai,agurkai ir pan.duodu salotu pvz:moldoviskos salotos su mocarelos suriu.sudetis:pomidorai,mocarelos suris,baklazano riekeles,baziliko padazas) 1kg 600gramu 68litai

nesąmoningos kainos schmoll.gif Mano močiutė 30metų jau šeimininkauja, beveik visus metus laisvų savaitgalių neturi... Na dabar kai sveikatos mažiau, tai daugiau atsisako. Tai ji dar taip - įduoda sąrašą ir žmonės patys susiperka produktus. Sako - aš nenoriu jokių nesusipratimų susijusių su pinigais, tegul patys perka - žinos kiek kainuoja biggrin.gif Labai pasiteisina ta praktika, ir nesusipratimų nekyla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erkesta: 11 birželio 2008 - 20:36
QUOTE(Erkesta @ 2008 06 11, 22:35)
nesąmoningos kainos  schmoll.gif Mano močiutė 30metų jau šeimininkauja, beveik visus metus laisvų savaitgalių neturi... Na dabar kai sveikatos mažiau, tai daugiau atsisako. Tai ji dar taip - įduoda sąrašą ir žmonės patys susiperka produktus. Sako - aš nenoriu jokių nesusipratimų susijusių su pinigais, tegul patys perka - žinos kiek kainuoja  biggrin.gif  Labai pasiteisina ta praktika, ir nesusipratimų nekyla  4u.gif

as irgi taip manau thumbup.gif tegu ima tik uz darba,nes jai pati nori pirkt reiskia nuo pirkimo kainos uzsideda antkaini doh.gif
na help man seimininkes reikia!Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(redux2 @ 2008 06 11, 15:52)
Užjaučiu mergelikės jus  unsure.gif  baisu kai taip daug rūpesčių susidurt su kokiu dalyku  schmoll.gif

juokinga diskusia,pasidarykit pacios ir uz nieka nereiks moket atrodpt kaip kiaules taupykles
Atsakyti
QUOTE(nojita @ 2008 06 17, 17:38)
juokinga diskusia,pasidarykit pacios ir uz nieka nereiks moket atrodpt kaip kiaules taupykles

O nepagalvoji, kaip atrodai pati, su savo komentaru įšokusi į temos vidurį ir, ko gero, net dorai nepaskaičiusi, apie ką kalbama doh.gif
Atsakyti
na, zinot! isivaizduoju, kaip jaunoji puse savaites stovi prie puodu, o sventes diena, sedi prie stalo ir miega. kitaip nesuprantu tos replikos wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(nojita @ 2008 06 17, 18:38)

cia gi buna tokiu issisokeliu, demesio triksta, arba nezino ka pasakyt doh.gif blush2.gif blush2.gif kam samdytis zmogu kuris lupa nezinia uz ka,cia kaip tos kiauliu ausys,ziurejau parduotuveje 1kg 22litai,o praso 20 uz 400gramu,pati ju juk nedarys g.gif
radau kita moteri,dirba kavineje,man ja rekomendavo,praso nedaug 1d 20lt uz zmogu,na aisku mum maista reiks pirkti.
Atsakyti
O as radau 2 seimyninkes, kurios ruos maista jau nuo 3-deinio (vestuves 5-dieni) ir dar sestadieni, uz 700 lt. Pas mus bus ~ 45 zmones. 4u.gif Maista perkames patys, dave ilga sarasiuka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ilionka @ 2008 06 20, 11:13)
O as radau 2 seimyninkes, kurios ruos maista jau nuo 3-deinio (vestuves 5-dieni) ir dar sestadieni, uz 700 lt. Pas mus bus ~ 45 zmones.  4u.gif Maista perkames patys, dave ilga sarasiuka  tongue.gif

Nieko nebesuprantu blush2.gif Maistą perkatės patys? blush2.gif Nusipirksit m9išraines ir vyniotinius Maximoj ir mokėsit dar 700 Lt už patiekimą? Ar kaip? blush2.gif Pasakykit, nieko nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
sveikos planuojancios smile.gif nukopinau savo posta is kitos temos wink.gif

jei dar neradot nieko, siulau pabandyti susitikti su musu vetuvese buvusia seimininke (nors stalus priziurejo ji ir dar jos pagalbininke).

Mes darem vienos dienos, tiksliau keliu valandu vestuvini furseta. Zmoniu manau kokia 70 buvo, neatgaminu rolleyes.gif
Taiva, maistas buvo labai skanus. Ragavau jo jau po visko, kadangi ta diena, tai niekas nelindo man rolleyes.gif
Jie maista atsiveze patys, nes gamina patys (kaip supratau blush2.gif ),o taip pat padengia graziai stalus, priziurejo, kad jie butu tvaringi kuomet sveciai valge, atsiveze savus indus visus (nuo sauksteliu, kavos puodeliu iki serveteliu) ir juos issiveze po baliaus.
Mes buvom ir likom patenkinti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjk: 29 birželio 2008 - 18:21
QUOTE(Failas @ 2008 06 29, 19:10)
Pasakykit, nieko nesuprantu  4u.gif

Manau, šeimininkės davė sąrašą produktų, kurių reiks. Pvz., aliejus- 7 buteliai, kiaulienos karbonadinė- 5 kg., majonezas- 3 kg., žirneliai- 4 skardinės ir panašiai. O iš supirktų produktų jau pačios suko vyniotinius, maišė mišraines ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 06 29, 19:19)
sveikos planuojancios smile.gif  nukopinau savo posta is kitos temos wink.gif

jei dar neradot nieko, siulau pabandyti susitikti su musu vetuvese buvusia seimininke (nors stalus priziurejo ji ir dar jos pagalbininke).

Mes darem vienos dienos, tiksliau keliu valandu vestuvini furseta. Zmoniu manau kokia 70 buvo, neatgaminu    rolleyes.gif
Taiva, maistas buvo labai skanus. Ragavau jo jau po visko, kadangi ta diena, tai niekas nelindo man    rolleyes.gif
Jie maista atsiveze patys, nes gamina patys (kaip supratau blush2.gif ),o taip pat padengia graziai stalus, priziurejo, kad jie butu tvaringi kuomet sveciai valge, atsiveze savus indus visus (nuo sauksteliu, kavos puodeliu iki serveteliu) ir juos issiveze po baliaus.
Mes buvom ir likom patenkinti.  ax.gif

Tai kokia kaina? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 29, 20:12)
Manau, šeimininkės davė sąrašą produktų, kurių reiks. Pvz., aliejus- 7 buteliai, kiaulienos karbonadinė- 5 kg., majonezas- 3 kg., žirneliai- 4 skardinės ir panašiai. O iš supirktų produktų jau pačios suko vyniotinius, maišė mišraines ir t.t.

Tai koks joms užmokestis, jei patys perka maistą, o jos pjausto mišraines ir muša kepsnius? 4u.gif Please, pasakykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 06 29, 19:10)
Nieko nebesuprantu  blush2.gif  Maistą perkatės patys?  blush2.gif  Nusipirksit m9išraines ir vyniotinius Maximoj ir mokėsit dar 700 Lt už patiekimą? Ar kaip? blush2.gif  Pasakykit, nieko nesuprantu  4u.gif

Taip, maista perkames patys, dave sarasiuka, ko rek, kiek reik. Pirksim miesa, darzoves ir pan. O viska jos gamins pacios. blush2.gif
Atsakyti