Kaip sau nori. Tik labai nelogiška prieštaraut, kai nežinai, nei kaip daro, nei ką deda ir kokius prieskonius naudoja...
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 16, 22:09)
Kaip sau nori. Tik labai nelogiška prieštaraut, kai nežinai, nei kaip daro, nei ką deda ir kokius prieskonius naudoja...
zuvis, yra zuvis
gal kas zinote geras seimininkes marijampoleje?
antirekomendacijos vienai seimininkei is Jonavos, vardu Daiva. Susitikau pries menesi, aptarem, surasem meniu. Sutarem susitikti savaite pruies vestuves supirkti produktus ir pan. Skambinu, kaip kad buvo tartasi, o ji pareiksia, kad as pradingau menesiui ir ji pagalvojo, kad gal pabus sanatorijoj ir neis pas mane seimininkauti. ir plius dar nieko nepranese...... tai ji gal norejo, kad as ta menesi pas ja lankyciaus kas tris dienas ar ko?!?! man sokas! bliaunu vidury parduotuves.... tai ant smugio ieskojom kitu zmoniu.
gerai, kad tau dar paskambino ir pranese... o man?... O kai paklausiau, gal gali ka parekomenduoti, pareiske, kad ne.
Linkiu sekmes! nenukabink nosies - tikrai ka nors gero surasi!
Linkiu sekmes! nenukabink nosies - tikrai ka nors gero surasi!
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 01, 12:54)
as irgil likau ant ledo siandien ta seimininke pasake,kad laukiasi.aisku dziugu uz ja,jei tiesa tai,bet man tai tik daugiau vargo... dave nr kelis seimininkiu pabandysiu paskambint,bet naivu tiketis,kad neuzimtos bus nervas ima,negaliu.......
Labas visu pirma
Jei neklystu, uzsisakinejot pas Jovita ? Nieko nebesuprantu, nes mes pas ja irgi uzsisake, tai mums neskambino, nieko Jau nebezinau, ka ir galvot, kad tik ir mes ant ledo neliktumem Laiko liko visai mazai
jau ziuriu cia visoms taip riesta, tai turbut man teks raitotis rankoves
QUOTE(Neringa.B @ 2008 06 10, 19:28)
Labas visu pirma
Jei neklystu, uzsisakinejot pas Jovita ? Nieko nebesuprantu, nes mes pas ja irgi uzsisake, tai mums neskambino, nieko Jau nebezinau, ka ir galvot, kad tik ir mes ant ledo neliktumem Laiko liko visai mazai
jo,pas Jovita Subeckiene.nu pi...c atsiprasant!gal ji tik man cia taip ,nes as suabejojau ar ji pati viska daro,ir sakiau atvaziuosiu paziuret,kad isitikinciau,jog ne maximoj viska perka ir dar sakiau,kad darzoves musu butu,o ju pilnas sodas,tad jei musu darzoves turi pati gamint,nes atkrenta kaina.ne nu sakes!jei skambinsi jai tai nesakyk,kad girdejai kad nescia,bet siaip paskambink neva kazkiu klausimu turi,paziuresim ka sakys...nejau aferiste? kada tavo vestuves?
Užjaučiu mergelikės jus baisu kai taip daug rūpesčių susidurt su kokiu dalyku