Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

Kaip sau nori. Tik labai nelogiška prieštaraut, kai nežinai, nei kaip daro, nei ką deda ir kokius prieskonius naudoja...
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 16, 22:09)
Kaip sau nori. Tik labai nelogiška prieštaraut, kai nežinai, nei kaip daro, nei ką deda ir kokius prieskonius naudoja...

zuvis, yra zuvis smile.gif
Atsakyti
gal kas zinote geras seimininkes marijampoleje? ax.gif
Atsakyti
antirekomendacijos vienai seimininkei is Jonavos, vardu Daiva. Susitikau pries menesi, aptarem, surasem meniu. Sutarem susitikti savaite pruies vestuves supirkti produktus ir pan. Skambinu, kaip kad buvo tartasi, o ji pareiksia, kad as pradingau menesiui ir ji pagalvojo, kad gal pabus sanatorijoj ir neis pas mane seimininkauti. ir plius dar nieko nepranese...... tai ji gal norejo, kad as ta menesi pas ja lankyciaus kas tris dienas ar ko?!?! man sokas! bliaunu vidury parduotuves.... tai ant smugio ieskojom kitu zmoniu.
Atsakyti
as irgil likau ant ledo verysad.gif siandien ta seimininke pasake,kad laukiasi.aisku dziugu uz ja,jei tiesa tai,bet man tai tik daugiau vargo... doh.gif dave nr kelis seimininkiu pabandysiu paskambint,bet naivu tiketis,kad neuzimtos bus verysad.gif verysad.gif verysad.gif nervas ima,negaliu....... doh.gif
Atsakyti
gerai, kad tau dar paskambino ir pranese... o man?... O kai paklausiau, gal gali ka parekomenduoti, pareiske, kad ne. gun_bandana.gif gun_rifle.gif
Linkiu sekmes! nenukabink nosies - tikrai ka nors gero surasi! smile.gif
Atsakyti
Aj durnes,negaliu umn.gif dave 3 numerius,vienos negalioja,kita negali,su trecia susitarem,pasake,kad paskambins,bet jau savaite neskambina ir nekelia.nzn kur ieskot,ji man dave vireju nr,o jus nei indu savu netures nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 01, 12:54)
as irgil likau ant ledo verysad.gif siandien ta seimininke pasake,kad laukiasi.aisku dziugu uz ja,jei tiesa tai,bet man tai tik daugiau vargo... doh.gif dave nr kelis seimininkiu pabandysiu paskambint,bet naivu tiketis,kad neuzimtos bus verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nervas ima,negaliu....... doh.gif

Labas visu pirma 4u.gif
Jei neklystu, uzsisakinejot pas Jovita ? Nieko nebesuprantu, nes mes pas ja irgi uzsisake, tai mums neskambino, nieko g.gif Jau nebezinau, ka ir galvot, kad tik ir mes ant ledo neliktumem doh.gif Laiko liko visai mazai doh.gif
Atsakyti
jau ziuriu cia visoms taip riesta, tai turbut man teks raitotis rankoves birthday.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa.B @ 2008 06 10, 19:28)
Labas visu pirma 4u.gif
Jei neklystu, uzsisakinejot pas Jovita ? Nieko nebesuprantu, nes mes pas ja irgi uzsisake, tai mums neskambino, nieko g.gif Jau nebezinau, ka ir galvot, kad tik ir mes ant ledo neliktumem doh.gif Laiko liko visai mazai doh.gif

jo,pas Jovita Subeckiene.nu pi...c atsiprasant!gal ji tik man cia taip ,nes as suabejojau ar ji pati viska daro,ir sakiau atvaziuosiu paziuret,kad isitikinciau,jog ne maximoj viska perka doh.gif ir dar sakiau,kad darzoves musu butu,o ju pilnas sodas,tad jei musu darzoves turi pati gamint,nes atkrenta kaina.ne nu sakes!jei skambinsi jai tai nesakyk,kad girdejai kad nescia,bet siaip paskambink neva kazkiu klausimu turi,paziuresim ka sakys...nejau aferiste? g.gif kada tavo vestuves?
Atsakyti
JOVITA SUBECKIENE YRA AFERISTE!pasiskaitykite ka raseme anksciau,pasirodo ji man pamelavo jog laukiasi ,ir jai gresia persileidimas,nes as netikejau jog ji pati daro maista ir sakiau,jog atvaziuosiu paziuret.BAISU!O KITAS TOLIAU APTARNAUJA.
Atsakyti
Užjaučiu mergelikės jus unsure.gif baisu kai taip daug rūpesčių susidurt su kokiu dalyku schmoll.gif
Atsakyti