QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 13, 10:15)
Ir t.t. viska paskaiciavus tai normalios kainos.
Nenormalios kainos! Kadangi sukinėjuosi prie šito verslo, puikiai viską žinau.
Lydeka iš žvejo- pijokėlio- 20- 30lt., kilogramas faršo pilvui prikimšti- 10lt., dažovės, prieskoniai- dar 10lt. Viskas.
Koks gali būti kilograminis mėsos rinkinys už tokią kainą, kai namie gaminto, natūralaus ekologiškos mėsos vyniotinio savikaina- 15- 16lt? Na, dėkim 100proc. antkainį- darbas, elektra, etc. - 30lt. Bet ne 65 O jei mėsos rinkinys- tai to vyniotinio turi būti kelių rūšių. Tad leiskite iškelti retorinį klausimą- ji kiekvienos rūšies pasigamins po 200- 300gr.? Ar nupirks turguje po 12- 15lt./kg., o už supjaustymą paims dar 50lt.?
Arba kuo ypatinga kepta duona už 40lt/ kg., kai man toks kiekis išeina viso labo už nepilnus 10lt.?
Kas per silkė už 140lt/ kg.?
Smilga, kas čia tokia plėšikė?