Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 13, 10:15)
Ir t.t. viska paskaiciavus tai normalios kainos.

Nenormalios kainos! Kadangi sukinėjuosi prie šito verslo, puikiai viską žinau.
Lydeka iš žvejo- pijokėlio- 20- 30lt., kilogramas faršo pilvui prikimšti- 10lt., dažovės, prieskoniai- dar 10lt. Viskas.
Koks gali būti kilograminis mėsos rinkinys už tokią kainą, kai namie gaminto, natūralaus ekologiškos mėsos vyniotinio savikaina- 15- 16lt? Na, dėkim 100proc. antkainį- darbas, elektra, etc. - 30lt. Bet ne 65 doh.gif O jei mėsos rinkinys- tai to vyniotinio turi būti kelių rūšių. Tad leiskite iškelti retorinį klausimą- ji kiekvienos rūšies pasigamins po 200- 300gr.? lotuliukas.gif Ar nupirks turguje po 12- 15lt./kg., o už supjaustymą paims dar 50lt.?
Arba kuo ypatinga kepta duona už 40lt/ kg., kai man toks kiekis išeina viso labo už nepilnus 10lt.? unsure.gif
Kas per silkė už 140lt/ kg.?

Smilga, kas čia tokia plėšikė?

Atsakyti
kad dabar nesumeluoti tai lyg Jovita Subeckiene.ji man sako cia viskas uz juokingai maza kaina,bet tikrai silke lb brangi,kepta duona isvis nesamone,liezuvio uzkandele 700gramu 75litai.svieziu darzoviu asorti kilogramas 200gramu 45litai.na nezianu,kokokios ten darzoves ,bet itariu pomidorai,agurkai ir pan.duodu salotu pvz:moldoviskos salotos su mocarelos suriu.sudetis:pomidorai,mocarelos suris,baklazano riekeles,baziliko padazas) 1kg 600gramu 68litai
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 13, 12:30)
kad dabar nesumeluoti tai lyg Jovita Subeckiene.ji man sako cia viskas uz juokingai maza kaina,bet tikrai silke lb brangi,kepta duona isvis nesamone,liezuvio uzkandele 700gramu 75litai.svieziu darzoviu asorti kilogramas 200gramu 45litai.na nezianu,kokokios ten darzoves ,bet itariu pomidorai,agurkai ir pan.duodu salotu pvz:moldoviskos salotos su mocarelos suriu.sudetis:pomidorai,mocarelos suris,baklazano riekeles,baziliko padazas) 1kg 600gramu 68litai

isikisiu ir as jeigu leisite tongue.gif patiekalu kainos atrodo nelabai realios, bet...bendroje sumoje, jeigu uz nieka daugiau nereikes moketi, tai sakyciau labai normali suma. 40 zmoniu, pusantros dienos, jums nieko nereikes daryti, isskaiciuokite ant kiekvieno zmogaus ir, gaunasi po 75 litus. parodykite, kur pigiau gausite! Smilga222, nesinervuok, susitaikyk su ta mintimi, kad bus viskas gerai 4u.gif
kalnai maisto nebus, bet sakyciau maistas ivairus, na to ir turetu pakakti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 13 gegužės 2008 - 11:54
na taip galutine suma nera didele,atsisakiau kai ko.taip pat dar uzsakynesime is biovelos parseliu rukytu,bebra isrukys ,turetu uztekti.skambino ji man ,tai siandiena susitiksim,pakalbesim,bet uzsispyrus reikalausiu,kad musu darzoves butu,turim visa pilna darza,ir nera kur deti.o be to ir susitaupys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 13, 11:12)
Nenormalios kainos! Kadangi sukinėjuosi prie šito verslo, puikiai viską žinau.
Lydeka iš žvejo- pijokėlio- 20- 30lt., kilogramas faršo pilvui prikimšti- 10lt., dažovės, prieskoniai- dar 10lt. Viskas.
Koks gali būti kilograminis mėsos rinkinys už tokią kainą, kai namie gaminto, natūralaus ekologiškos mėsos vyniotinio savikaina- 15- 16lt? Na, dėkim 100proc. antkainį- darbas, elektra, etc. - 30lt. Bet ne 65  doh.gif O jei mėsos rinkinys- tai to vyniotinio turi būti kelių rūšių. Tad leiskite iškelti retorinį klausimą- ji kiekvienos rūšies pasigamins po 200- 300gr.?  lotuliukas.gif Ar nupirks turguje po 12- 15lt./kg., o už supjaustymą paims dar 50lt.?
Arba kuo ypatinga kepta duona už 40lt/ kg., kai man toks kiekis išeina viso labo už nepilnus 10lt.?  unsure.gif
Kas per silkė už 140lt/ kg.?

Smilga, kas čia tokia plėšikė?

Koks ten farsas uz 10 lt. O tai jus ne is tos pacios lydekos farsa pasigaminat?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 05 13, 12:53)
kalnai maisto nebus

Taip, jei tai būtų visas maistas, tai 40 žmonių mažoka. Bet dar kiaulius prisidės, bebras- niam niam wub.gif
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 13, 14:27)
Koks ten farsas uz 10 lt. O tai jus ne is tos pacios lydekos farsa pasigaminat?

Paprastas žuvies faršas. Lydekos mėsos nepakanka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 13, 18:17)
Taip, jei tai būtų visas maistas, tai 40 žmonių mažoka. Bet dar kiaulius prisidės, bebras- niam niam  wub.gif

Paprastas žuvies faršas. Lydekos mėsos nepakanka  schmoll.gif

Na nezinau, visada mama daro farsiruotas zuvis ir is tos pacios zuvies, niekad nedadeda papildomos kazkokios zuvies. Juk nulupus zuvi lieka tik skura. O visa kita nugramdai nuo kaulu, pakepini svoguniukus, morkytes, pamirkai bulkyte grietinelej, viska sumali ir pilnai uztenka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 14 gegužės 2008 - 08:37
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 05 14, 09:29)
Na nezinau, visada mama daro farsiruotas zuvis ir is tos pacios zuvies, niekad nedadeda papildomos kazkokios zuvies. Juk nulupus zuvi lieka tik skura. O visa kita nugramdai nuo kaulu, pakepini svoguniukus, morkytes, pamirkai bulkyte grietinelej, viska sumali ir pilnai uztenka thumbup.gif

man visad to idaro lieka. tada dar padarau kukulaiciu ir padarau uzpiltiniu, arba iskepu salia lydekos bokstelius, lyg triufelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 05 14, 18:51)
man visad to idaro lieka. tada dar padarau kukulaiciu ir padarau uzpiltiniu, arba iskepu salia lydekos bokstelius, lyg triufelius smile.gif

Taip taip ir pas mus tas pats, lieka dar is tos pacios lydekos kukuliukams thumbup.gif
Atsakyti
Kad tema ir ne apie lydekas tongue.gif , bet pabaikim, kad jau pradėjom. Mama į įdarą batono nededa, matyt, todėl ir neužtenka pačios žuvies mėsos.
Atsakyti
Lydekos jus lydekos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 15, 22:20)
Kad tema ir ne apie lydekas  tongue.gif , bet pabaikim, kad jau pradėjom. Mama į įdarą batono nededa, matyt, todėl ir neužtenka pačios žuvies mėsos.

priestarauju, jeigu nededa batono, riebios mesytes, tai tada zinau kokia ten zuvis gaunasi. man nepatinka, kai trenkia gerokai zuvimi schmoll.gif turi buti subtilus zuvies skonis
Atsakyti