Laba diena, rekomenduokit prasau gera seimininke/-es Vilniuje, tiksliau svente vyks ignalinos raj sodyboje http://www.rashele.lt/index-5.html , tad seimininkes galetu buti ir is ten... labai lauksiu jusu pasiulymu
hm....as irgi ka tik kalbejau su seimininkiemis del vestuviu..tai sake apie
100lt uz zmogeli su maistu uz 1,5 dienos
100lt uz zmogeli su maistu uz 1,5 dienos
prasom, alaus stalui
QUOTE(Kate25 @ 2004 12 02, 13:01)
Sveikos, istekejusios ir tekesiancios,
Gal kuri galite rekomenduoti maista ruosiancias seimininkes.
Vestuves vyks Trakuose, taciu tinka seimininkes ir is Vilniaus. Ju "transportavimu" pasirupinsime:)
Aciu
Gal kuri galite rekomenduoti maista ruosiancias seimininkes.
Vestuves vyks Trakuose, taciu tinka seimininkes ir is Vilniaus. Ju "transportavimu" pasirupinsime:)
Aciu
as tai kazkaip niekuo nepasitikiu tai gerai kad man pasiseke pas busima vyra gimineje yra dvi virejos tai is zemaitijos atleks ir suruos mums visaaista
Na nezinau, cia labai kazkas stebejos, kad 50lt lupa uz darba vienos dienos (bent jau is pradziu taip galvojo)... Mano manymu tai per mazi pinigai kai as zinau (is patirties kalbu) kiek reikia visko paruosti, rupintis, nuo ryto iki nakties, po to anksciausiai keltis, nes reik is naujo jau stalus ruost, o miegot normaliai negali, jei svenciama kokiam kaimo turizme ir niekas neparveza namo... baisus darbas, ir nuo koju kaip nuvaro ir "darbo valandos" kokios ilgos, tai 50 tikrai sakau, kad LABAI mazai, plius dar darbas kad ir kaip ten bebutu tai savaitgali . As asmeniskai net neiciau uz 50lt
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 29, 21:44)
Na nezinau, cia labai kazkas stebejos, kad 50lt lupa uz darba vienos dienos (bent jau is pradziu taip galvojo)... Mano manymu tai per mazi pinigai kai as zinau (is patirties kalbu) kiek reikia visko paruosti, rupintis, nuo ryto iki nakties, po to anksciausiai keltis, nes reik is naujo jau stalus ruost, o miegot normaliai negali, jei svenciama kokiam kaimo turizme ir niekas neparveza namo... baisus darbas, ir nuo koju kaip nuvaro ir "darbo valandos" kokios ilgos, tai 50 tikrai sakau, kad LABAI mazai, plius dar darbas kad ir kaip ten bebutu tai savaitgali . As asmeniskai net neiciau uz 50lt
, o kartais ir netenka akiu sudet kelioms valandoms
sveikos.atveze man ta seimininke sarasiuka(meniu)dviem dienom gaunas po 75lt zmogui.na pasirode visko tikrai mazoka.kaina iseina 3000lt be saldumynu.idarytas karpis 90lt kiek pamenu.o is kur man zinot,kad ji visko nenupirks maximoj?ten karpis 40-50lt.na ir siaip salotas visas taip pat gali nuvaziuot ,nupirkt ir pasakyt,kad pati padare.as del sito nerimauju.kepta duona 400g 20lt.pati galiu zymiai pigiau susisukt.silkes su saulegrazom 50lt uz 400 gramu.viniotiniu irgi gali nupirkt.tai nzn...galvoja anyta ,kadf dadarysim visko,ji lb skaniai gamina.ir karpiu atsisakyt,nes uz jos viena,galim du nusipirkt,ir salotas pagamint galim,bet jauciu supyktu moteriske,kad sumazinom sarasa
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 29, 22:44)
su visu siuo pasakymu tikrai sutinku. bet! jus man parodykit mase zmoniu, kurie mokes tokia kaina laaaabai retai sutinku tokius visi iesko, kad tik pigiau, kad tik pigiau. zmones, kurie nesusiduria su tokia masine maisto gamyba, nesupranta, kiek reikia ideti darbo sirdies ir fantazijos, tai pasakius tokia kaina- issizioja ir tiek...
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 29, 22:44)
Siaip tai kiek as supratau, tai cia buvo kalbama apie 50 Lt ne uz diena, o nuo zmogaus tai paskaiciavus.......jei kokia 60 zmoniu..... Nu ir kaip jums suma? jau ir as beveik eiciau uz tiek 1.5 paros pasikankinti