Sveikos, aš tai tuokiausi prieš metus, bet man su šeimininke labai pasiseke, nes maistas buvo nuostabus, viska ko nesunaudojo, supakavo ir atidavė mum. Nors prieš tai buvau prisiklausius kad negalima pasitikėti šeimininkėm, kad būna kaikurios alkoholio prisideda ir išsineša, bet mes neturėjome pasirinkimo nes vestuvių norėjom kaimo sodyboj, o ten reikėjo samdyt savo šeimininkes. Aš likau tikrai patenkinta , mes tuokėmės Kretingoje, Kiek žinau ji dirba Palangoje vienoj kavinėj. Jei ka sudomins galėsiu tel nr parašyt
Nors manau ir taip tai nebus reklama jei parašysiu tos virėjos iš Palangos tel nr 867426759, o gal kam bus naudinga
o cia ji viena ar kaip? man irgi reiktu Klaipedos rajone, jei kas zinote, rasykite
QUOTE(redux2 @ 2008 01 21, 10:20)
Sveikos, aš tai tuokiausi prieš metus, bet man su šeimininke labai pasiseke, nes maistas buvo nuostabus, viska ko nesunaudojo, supakavo ir atidavė mum. Nors prieš tai buvau prisiklausius kad negalima pasitikėti šeimininkėm, kad būna kaikurios alkoholio prisideda ir išsineša, bet mes neturėjome pasirinkimo nes vestuvių norėjom kaimo sodyboj, o ten reikėjo samdyt savo šeimininkes. Aš likau tikrai patenkinta , mes tuokėmės Kretingoje, Kiek žinau ji dirba Palangoje vienoj kavinėj. Jei ka sudomins galėsiu tel nr parašyt
Del seimininkiu, kad jos alkoholi nesas tai esu is ju paciu girdejus, kad jei patys jaunieji jiems bent buteliuko nepadovanoja uz suruostas vaises (kaip arbatpinigiai) tai jos ir pasiima, tad nepagailekit ir buteliuka geriau jau padovanokit, negu pacios paiims ir ant jusu dar burbes, kad skupus
QUOTE(pinkdevil @ 2008 01 24, 00:00)
o cia ji viena ar kaip? man irgi reiktu Klaipedos rajone, jei kas zinote, rasykite
Jos dviese su dukra eina, bet kiek pamenu. Nes man regis ar buna kur po viena eina? Juk neimanoma susitvarkyt vienai bent aš taip manau.
Man ir jau iškilo klausimas dėl šeimininkių, šnekėjau su vienomis labai giramomis, kaina sakė 20-25lt/žm. Tai sakyčiau gana normali kaina. Sakė pasakai kiek žmonių ir sudaro pilną meniu kiek ir ko reikia nupirkti. Suderini ko pats norėtum. Superki, atveži ir jos padaro...
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 18, 15:08)
Man ir jau iškilo klausimas dėl šeimininkių, šnekėjau su vienomis labai giramomis, kaina sakė 20-25lt/žm. Tai sakyčiau gana normali kaina. Sakė pasakai kiek žmonių ir sudaro pilną meniu kiek ir ko reikia nupirkti. Suderini ko pats norėtum. Superki, atveži ir jos padaro...
oho cia Kaisiadoryse ir tiek uz darba (taip supratau) ima!
QUOTE(rusaite @ 2008 02 18, 14:35)
oho cia Kaisiadoryse ir tiek uz darba (taip supratau) ima!
Jos bus iš Kelmės rajono, nes mano vestuvės Kelmės rajone
Čia aplinkui žiūrėjau sodybas ir šeiminkes, tai kainikės labai nemažos buvo Tai nusprendėm ieškoti kitokio varianto
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 02 18, 16:31)
Jos bus iš Kelmės rajono, nes mano vestuvės Kelmės rajone
Čia aplinkui žiūrėjau sodybas ir šeiminkes, tai kainikės labai nemažos buvo Tai nusprendėm ieškoti kitokio varianto
Tai as bandau isivaizduoti, kokios kainos laukia salia Vilniaus