Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

O as tai iki siol pykta ant seimyninkiu....
Maista susipirkom patis, dave sarasa, bet pagal seimyninkiu sarasa man pasirode mazokai maisto 50 zmoniu, tda visko nupirkom dvigubai daugiau.
Vakarui prasiau padaryti 2 karstus, bet ir kitai dienai dar turejo buti karsti....
Vakaro eigoje pastebejau, kad sveciai mazai valge, nes visi sokome, zaideme zaidimus ir prie stalo mazai tesedejome.
Pirma mintis buvo tokia: KUR DESIU MAISTA???
Kita diena priejau prie seimyninkiu ir paklausiau ar daug maisto liko? man atsake, kad nieko neliko, viska sveciai suvalge, nustebau....
O kaip as supykau, kai antra diena susirinke sveciai gavo karstus, ka ten gavo, ju beveik nebuvo.... Tevukai po puse suktinuko paragavo.... Isivaizduoju ka sveciai pagalvojo, kad mes pagailejom maistui...
verysad.gif
Nakty buvau uzsukus i virtuve, kambariuke dezeje buvo sukrauti pomidorai, agurkai.... O ryte kai paprasiau, kad papjaustytu sviziu darzoviu, man pasake kad nieko neliko.... blink.gif
Tei va.... matyt viska sau issinese.
Tik va klausymas, ka jos butu dariusios, jei butu me nupirke tiek maisto kiek jos buvo surasiusios, tikriausiai sedetume prie tusciu stalu....
Praejo jau 5 men, bet man iki siol labai skaudu, kad taip galejo pasielgti.... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(K_margo @ 2007 11 28, 12:06)
Maista susipirkom patis, dave sarasa, bet pagal seimyninkiu sarasa man pasirode mazokai maisto 50 zmoniu, tda visko nupirkom dvigubai daugiau.
Vakarui prasiau padaryti 2 karstus, bet ir kitai dienai dar turejo buti karsti....
Vakaro eigoje pastebejau, kad sveciai mazai valge, nes visi sokome, zaideme zaidimus ir prie stalo mazai tesedejome.
Kita diena priejau prie seimyninkiu ir paklausiau ar daug maisto liko? man atsake, kad nieko neliko, viska sveciai suvalge, nustebau....
O kaip as supykau, kai antra diena susirinke sveciai gavo karstus, ka ten gavo, ju beveik nebuvo.... Tevukai po puse suktinuko paragavo.... Isivaizduoju ka sveciai pagalvojo, kad mes pagailejom maistui...
verysad.gif
Nakty buvau uzsukus i virtuve, kambariuke dezeje buvo sukrauti pomidorai, agurkai.... O ryte kai paprasiau, kad papjaustytu sviziu darzoviu, man pasake kad nieko neliko.... blink.gif
Tik va klausymas, ka jos butu dariusios, jei butu me nupirke tiek maisto kiek jos buvo surasiusios, tikriausiai sedetume prie tusciu stalu....
Praejo jau 5 men, bet man iki siol labai skaudu, kad taip galejo pasielgti.... verysad.gif

Bet maistas buvo skanus cool.gif
Atsakyti
matyt, seimininkes buvo papigiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kitos taip nesielgtu nono.gif
Atsakyti
tai va del tu seimininkiu ir baisu, kad jos maista sau issinesa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 11 28, 18:36)
matyt, seimininkes buvo papigiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kitos taip nesielgtu  nono.gif

Nzn ar popygiai, jos pacios pasake kaina, mes dar daugiau davem....
Man tikrai nebutu gaila ir daugiau joms sumoketi, reikejo tik pasakyti, nes is kur man zinoti kiek jos ima???
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 11 29, 10:39)
Nzn ar popygiai, jos pacios pasake kaina, mes dar daugiau davem....
Man tikrai nebutu gaila ir daugiau joms sumoketi, reikejo tik pasakyti, nes is kur man zinoti kiek jos ima???

tai aisku, kiek jos paprase, tiek ir davet. ale jos gi gudrios, mat jei uzsiprasys pigiau, tai tures klijentu daugiau. o jeigu maisto prisivagia, tai joms jokio nuostolio, kad uz pigiau dirba. bash.gif negraziai daro ir ka tu joms.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 11 29, 18:13)
tai aisku, kiek jos paprase, tiek ir davet. ale jos gi gudrios, mat jei uzsiprasys pigiau, tai tures klijentu daugiau. o jeigu maisto prisivagia, tai joms jokio nuostolio, kad uz pigiau dirba.  bash.gif  negraziai daro ir ka tu joms.

Na mes pasirinkimo neturejome, nes ten kur sventem, jos nebutu ileidusios kitu seimyninkiu,tad galejo ir nuo musu nulupti. tiesa, nepaminejau, kad jos mano vyro beveik bendradarbes....
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 11 28, 12:08)
verysad.gif
Papildyta:
Bet maistas buvo skanus cool.gif

Sveikutes,

Laabai girdeta situacija. Vasara teko buti vestuvese, kur jaunieji tikrai nieko negailejo sveciams. Aisku pirma vakara nevalgiai galvoje buvo, kazkaip neatkreipem ir demesio i maista. O uz tad ryte kas ats talo is pirmojo vakaro buvo tas ir buvo, o tik jos sultinuka atnese svieszia. o viska kita issiveze , net vaisius, saldainius ir kavas issiveze. Tai jaunoji net apsiverke is pykcio. Tai va ziuriu siuo metu ai as sau seimininkiu tik kazkokia baime, kad man taip neatsitiktu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Gardžios čia nuotraukytės kai kurios...
Aš gretinuosi prie Jūsų. Taip pat ieškau gerų šeimininkių vasarai... Ga kas galėtų kokių kontaktų pamėtyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2007 12 04, 22:05)
Sveikutės mirksiukas.gif

Gardžios čia nuotraukytės kai kurios...
Aš gretinuosi prie Jūsų. Taip pat ieškau gerų šeimininkių vasarai... Ga kas galėtų kokių kontaktų pamėtyt?  blush2.gif

sakau, rasykit iskart kuriam Lietuvos kraste vestuves, tai tada ir su kontaktais lengviau.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 12 05, 18:30)
sakau, rasykit iskart kuriam Lietuvos kraste vestuves, tai tada ir su kontaktais lengviau.

Gerai, rašau... Vilniaus rajonas. Nuo Vilniaus 35km.

Laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2007 12 05, 21:46)
Gerai, rašau... Vilniaus rajonas. Nuo Vilniaus 35km.

Laukiu  blush2.gif

gaila, jei butu tiek km. pries Vilniu, galimetu pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! na as pazistu viena puikia moteri,kuria ruosia ivairius banketus.Ji is Kauno.jeigu kas susidomesit,rasykit man i az.
Atsakyti