Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(rusaite @ 2007 07 27, 17:57)
tamstele lyg ir seimininke  mirksiukas.gif imesk kokiu foto ka per vasara primandrinai  essen.gif

tongue.gif Nesu as seimininke, as seimininke savamoksle(tas povas mano darbas blush2.gif ). Sau galiu ka paruost, galiu padet ruost visokius baliukus . Man patinka tas visas procesa, nors darbas tikrai juodas ir gaila kad ne visuomt buni ivertintas ir suprastas.
Mano mama cia profesionale, buvo is ko pasimokyt. O as tiesiog vadybinike, bet ne maisto srity smile.gif .
Nuotraukeliu jei ka turesiu butinai ikelsiu smile.gif , bet laukiu ir jusu. Tiesiog idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 07 27, 19:18)
tongue.gif Nesu as seimininke, as seimininke savamoksle(tas povas mano darbas blush2.gif ). Sau galiu ka paruost, galiu padet ruost visokius baliukus . Man patinka tas visas procesa, nors darbas tikrai juodas ir gaila kad ne visuomt buni ivertintas ir suprastas.
Mano mama cia profesionale, buvo is ko pasimokyt. O as tiesiog vadybinike, bet ne maisto srity smile.gif .
Nuotraukeliu jei ka turesiu butinai ikelsiu smile.gif , bet laukiu ir jusu. Tiesiog idomu 4u.gif

gaila, nemoku is savo kompo ikelt nuotrauku schmoll.gif
Atsakyti
Atsiusk man i renatukasp@yahoo.com, as pasistengsiu ikelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 08 03, 09:27)
Atsiusk man i renatukasp@yahoo.com, as pasistengsiu ikelt mirksiukas.gif

na, nepavyko?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 08 15, 15:41)
na, nepavyko?

Kadangi kelias dienas buvau be neto, tai nemaciau savo pasto. Gavau nuotrauka
Labai patiko ideja su ananasu thumbup.gif
, ikelsiu artimiausiu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 15 rugpjūčio 2007 - 21:58
user posted image

Na stai, Rusaites atsiustoji nuotraukyte.
Tikrai labai patiko ideja su ananasais, reiks kada reikalui esant isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 08 17, 09:10)
user posted image

Na stai, Rusaites atsiustoji nuotraukyte.
Tikrai labai patiko ideja su ananasais, reiks kada reikalui esant isbandyt ax.gif

o man jau nebeidomus tokie ananasai schmoll.gif nes baisiai atsibode doh.gif bet gal pries kokius 8 metus, tai labai jau jie man patiko ax.gif
aciu uz paslauga aciuks.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 17 rugpjūčio 2007 - 20:12
sveikutes ar dar kas esate sitoj temoj? mes kita vasara planuojame vestuves, o sodybos su savo seimininkem jau labai daug uzsipraso. Tai gal kas turi kokiu pasiulymu, kaip jus surandate seimininkes gal kas gali padeti? PLEAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2007 11 08, 10:24)
sveikutes ar dar kas esate sitoj temoj? mes kita vasara planuojame vestuves, o sodybos su savo seimininkem jau labai daug uzsipraso. Tai gal kas turi kokiu pasiulymu, kaip jus surandate seimininkes gal kas gali padeti? PLEAS 4u.gif

tai, kad ziurint kur cia viskas vyks smile.gif , na o tada per pazystamu pazystamus, taip ir randama. kazkas kazkur buves, uzsakinejes, taip vieni kitiems ir padeda. blogu gi nepasiulys, jei nieko gero, naujo, ydomaus nepatieke, tai net irneprisimena ju biggrin.gif (nebent is blogosios puses apkalba)
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 11 08, 19:12)
tai, kad ziurint kur cia viskas vyks  smile.gif , na o tada per pazystamu pazystamus, taip ir randama. kazkas kazkur buves, uzsakinejes, taip vieni kitiems ir padeda. blogu gi nepasiulys, jei nieko gero, naujo, ydomaus nepatieke, tai net irneprisimena ju  biggrin.gif  (nebent is blogosios puses apkalba)

tai gal galetum ka pasiulyti? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Idomu o cia galima talpinti kontaktus.... kaip akant pasireklamuoti ar ne g.gif

p.s. reklamuociau ne save blush2.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 09 lapkričio 2007 - 14:35
QUOTE(siamka @ 2007 11 09, 15:33)
Idomu o cia galima talpinti kontaktus.... kaip akant pasireklamuoti ar ne g.gif

p.s. reklamuociau ne save  blush2.gif  4u.gif  tongue.gif

tai, aisku galima, o kodel gi ne smile.gif juk zmogus praso pagalbos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rusaite @ 2007 11 09, 22:34)
tai, aisku galima, o kodel gi ne  smile.gif juk zmogus praso pagalbos  bigsmile.gif

sveikutes ar dar kas esate sitoj temoj? mes kita vasara planuojame vestuves, o sodybos su savo seimininkem jau labai daug uzsipraso. Tai gal kas turi kokiu pasiulymu, kaip jus surandate seimininkes gal kas gali padeti? PLEAS

taip, jos nepigios siais laikais biggrin.gif
Atsakyti