Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

labas mergaites smile.gif Mano vestuves rugsejo menesi, bet jau vakar bandem skambinti seimininkems... Vestuves vyks kretingos rajone, tokiam Kartenos miestelyje, sodyboje. Sodybos seimininkai rekomendavo tris seimininkes. Tai vakar su mama bandem skambibti. Viena atsiliepe, tai sako, kad rugsejo menesiui jau uzimta yra. Kitos telefonas buvo isjungtas, o trecios kazkoks EZIO autoatsakiklis ijungtas g.gif Zodziu, nieko nepesem. kazkaip neramu pasidare. Siaip daugmaz pagrindinius dalykus jau uzsisakem, tik seimininkes dar liko, ar tik nekainuos daugiausiai nervu ju paieska g.gif , nes visa kita kazkaip ramiai uzsisakem smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Pagaliau radom mes tinkamą sodybą tik ji be maisto. Viska ruošti reikės patiem.
Gal galit patarti iš savo ar pažįstamų patirties nuo ko reikia pradėti.
Ar patiem visą maistą pirkti ir ieškoti kas pagamintu, ar ieškoti kokios kavinės kuri tiekia maistą vestuvėm. Gal galėtumete rekomenduoti ir tų ir tų.

Ačiū
Atsakyti
Gerai, kad man nereikia ieskotis seimininkeliu thumbup.gif , kitaip butu problema doh.gif
Atsakyti
SOS!!!
Vestuves darome nuosavoj sodyboj. Maistą žadėjau pirkti iš kavinės. Tačiau ji užsidaro ir man padėti nebegali. doh.gif schmoll.gif g.gif schmoll.gif Gal žinote kokią kavinę gaminančią maistą pobūviams Kaune? Reiktų tik pagaminti, pasiserviruotume savom jėgom. verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti kiek dabar šeimininkės prašo už šeimininkavimą vestuvėse ar net ir taip šventėse.Jei galit parašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 04 15, 17:39)
Norėčiau paklausti kiek dabar šeimininkės prašo už šeimininkavimą vestuvėse ar net ir taip šventėse.Jei galit parašykit  4u.gif

pernai prašė 500Lt čia Klaipėdoj. Bet manau kad pigiai, nes dabar vyro seseriai kainuos 800Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2007 04 16, 08:53)
pernai prašė 500Lt čia Klaipėdoj. Bet manau kad pigiai, nes dabar vyro seseriai kainuos 800Lt  doh.gif

O čia vienai šeimininkei ar dviem. g.gif
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2007 04 16, 07:53)
pernai prašė 500Lt čia Klaipėdoj. Bet manau kad pigiai, nes dabar vyro seseriai kainuos 800Lt  doh.gif

Ir man įdomu, čia viena šeimininkė tiek ėmė ar dvi, kiek dienų dirbo ir kiek žmonių buvo baliuke?
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 04 17, 15:00)
Ir man įdomu, čia viena šeimininkė tiek ėmė ar dvi, kiek dienų dirbo ir kiek žmonių buvo baliuke?

buvo 2, dirbo 2 dienas, o vestuvėse buvo apie 40žm. o maistas laaabai skanus buvo lotuliukas.gif
bet šią vasarą kaip matau viskas subrangę... doh.gif
Atsakyti
Maistą parsivežtume ir susipjaustytume patys. Vestuvės darom savo sodyboj, bet maistą norim pirkti jau paruoštą. Gal teko kam nors užsisakinėti? Gal ką galite rekomenduoti be "Bernelių"?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2007 04 18, 13:55)
Maistą parsivežtume ir susipjaustytume patys. Vestuvės darom savo sodyboj, bet maistą norim pirkti jau paruoštą. Gal teko kam nors užsisakinėti? Gal ką galite rekomenduoti be "Bernelių"?

mėginkit šalia senukų Jonavos gatvėję yra" pas Pranciškų" teko iš ten valgyti gan neblogas maistas
Atsakyti
brangios mergaites, lb prasau jusu parasyti bent keliu seimininkiu duomenu klaipedos apskrytyje smile.gif geriau butu,kad tai butu puikios seimininkes smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti