Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

QUOTE(Svaigule @ 2006 08 18, 07:29)
Kol kas galiu pasakyti, kad šeimininkės dirba vienoj Vilniaus kavinėj. Kaina priklauso nuo svečių skaičiaus (žmogui 20 litų). O jeigu bus skanu ir viskas oki, tai būtinai pasidalinsiu kontaktais;)

na suprantu, kad is tavo kontaktu man naudos mazai, nes juk vestuves ta pacia diena smile.gif

bet siaip paneles, man nesvarbu skanu ar ne, man tiesiog reikia seiminkes, be to tas skanumas priklauso ir nuo meniu. Nesuprantu kodel jus gailit tu kontaktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2006 08 18, 09:29)
Kol kas galiu pasakyti, kad šeimininkės dirba vienoj Vilniaus kavinėj. Kaina priklauso nuo svečių skaičiaus (žmogui 20 litų). O jeigu bus skanu ir viskas oki, tai būtinai pasidalinsiu kontaktais;)

kaip uz viena zmogu man atrodo per brangiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 18, 17:05)
kaip uz viena zmogu man atrodo per brangiai doh.gif

Bus viena šeimininkė, kita padavėja. Šeimininkės dirbs dvi dienas, maistas parduotuvės kainomis - bus pateiktas čekis...(: Bent kiek mes domėjomės, tai čia normaliai. Gaunasi už maistą viso žmogui apie 50 lt dviem dienom, tai manau, kad tikrai nedaug. Bandėm samdytis iš kitų kavinių, tai buvo apie 80lt žmogui vien už maistąwink.gif
Atsakyti
Niu jau, kam cia per brangu 10lt zmogui? Pasidomekit kainomis..... zmogui kainuoja (bent aplink vilniu) maziausiai 70lt.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 29, 21:53)
Niu jau, kam cia per brangu 10lt zmogui? Pasidomekit kainomis..... zmogui kainuoja (bent aplink vilniu) maziausiai 70lt.

Paskaityk dar kartelį mirksiukas.gif Ne 10, o 20lt. Ir ne už maistą, o už ruošimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 30 rugpjūčio 2006 - 13:24
Niu bet ten auksciau raso,kad zmogui maistui apie 50lt ir uz darba zmogui 20lt, tai viso 70lt zmogui. Aisku, uz darba galima deretis... nes priklausomai koki maista ruos, jeigu kazka superinio nori... tai uztruks pora dienu gryno darbo!!!

Nesigincinu ar tai labai daug, ar labai mazai.... manau nuo kokybes ir miesto priklauso kainos... ax.gif
Atsakyti
sveikos būsimosios nuotakos.
galiu rekomenduoti šeimininkę Klaipėdoj thumbup.gif
kainavo 500lt, maistą pirkom patys, pagal sąrašiuką. sakėm kad laaabai mažai prirašė, bet maisto liko šiek tiek. laaabai skanu ir naujoviška. jinai dirba vyr.vyrėja restorane-kavinėj.
rašykit į až jei kam reikia.
Atsakyti
Reikia seimininkiu Kaune vasarai. Jei kas ka zinot bukit geros pasidalinkit kontaktais.
Atsakyti
gal kas zinote seimininke Siauliuose ar aplink-atsiveztume,jei reiketu smile.gif
Atsakyti
Gerai perksiaciau visa tema ir man dabar neaishku kaip ten su tom lekstem puodukais taurem, irankiais? kas jais pasirupina?
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 03 11, 00:37)
Gerai perksiaciau visa tema ir man dabar neaishku kaip ten su tom lekstem puodukais taurem, irankiais? kas jais pasirupina?

Vienaip ar kitaip pasirupint turi pati smile.gif . Ar tu susirandi šeimininkę su visais yrankiais ar tu susirandi patalpas su visais įrankais.
O dėl aptarnavimo prie stalo, tai jau šeimininkių reikalas ax.gif
Atsakyti
Aišku arba reikės ieškot sodybo su indais, arba šeimininkę su indais arba indus smile.gif
Atsakyti