Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 02 08, 19:31)
na as ja asmeniskai pazistu, todel ir uzrasiau.
Papildyta:
o siaip versmej visos mokytojos geros yra

o pries kiek laiko uzraset vaika g.gif patarkit mamos kaip su ta pavaduotoja susikalbeti, jau baisi grubijanka pasirode doh.gif Mes irgi norim pas Balciene bet nezinau ka reiktu sakyti jei pasakys kad pas ja klause jau sukomplektuota g.gif
Atsakyti
Na, aš asmeniškai pas jokią mokytoją dar neužrašiau, tiesiog pasiskambinau ir užregistravau dukrą. Kadangi manęs neklausė, pas kokią mokytoją norėtume, tai tik pasidomėjau, kokios iš vis bus pirmokų mokytojos, sužinojau 4 pavardes, ir viskas doh.gif Nė vienos mokytojos nepažįstu, niekas irgi kaip matau nieko nežino doh.gif lotuliukas.gif Taigi taip ir likome laukti. Beje, planuojama atvirų durų diena 2010-03-29, ir daržely auklėtoja sakė, lygtai Lipinskienė ateis į darželį balandį "reklamuotis" blush2.gif Tai tiek žinių iš manęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 02 09, 11:49)
Na, aš asmeniškai pas jokią mokytoją dar neužrašiau, tiesiog pasiskambinau ir užregistravau dukrą. Kadangi manęs neklausė, pas kokią mokytoją norėtume, tai tik pasidomėjau, kokios iš vis bus pirmokų mokytojos, sužinojau 4 pavardes, ir viskas  doh.gif  Nė vienos mokytojos nepažįstu, niekas irgi kaip matau nieko nežino  doh.gif  lotuliukas.gif  Taigi taip ir likome laukti. Beje, planuojama atvirų durų diena 2010-03-29, ir daržely auklėtoja sakė, lygtai Lipinskienė ateis į darželį balandį "reklamuotis"  blush2.gif  Tai tiek žinių iš manęs  ax.gif

nu o as paskambinau tipo irgi noredama pavardes suzinoti, tai vajei sako as neturiu teises sakyti bla bla bla, viskas aptarsime vietoje, nu bjauri ji man be galo pasirode, tai gal jus uzregistravo kokia sekretore g.gif buciau ir as norejus telefonu uzsirasyti juolab, kad internete parasyta kad registruoja, tai dabar turesiu eiti pas ta ragana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 02 09, 11:57)
nu o as paskambinau tipo irgi noredama pavardes suzinoti, tai vajei sako as neturiu teises sakyti bla bla bla, viskas aptarsime vietoje, nu bjauri ji man be galo pasirode, tai gal jus uzregistravo kokia sekretore g.gif buciau ir as norejus telefonu uzsirasyti juolab, kad internete parasyta kad registruoja, tai dabar turesiu eiti pas ta ragana doh.gif

Na ne, skambinau būtent pavaduotojai, bet gal savaitę daviausi telefonu, kol ją užtikau kabinete doh.gif Tiesiog užregistravo mano vaiką, konkrečiai į jokią klasę net NEGALI dabar užrašyti, nes oficialiai užrašymas bus po balandžio 1 d. ax.gif Taip kad kaip jau anksčiau sakiau, mano nuomones ta suformuota klasė yra nelegali mirksiukas.gif nes negali anksčiau laiko nieko formuoti... Bet deja yra kaip yra, matyt ax.gif O kita vertus, ai, ir nenoriu pas tokią mokytoją, kuri turi blatą ir jai klasę gali formuoti primiau už kitas. Gausim ir mes geriausią mokytoją, nepergyvenk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
apie 80 lt sarafanas ir 120 lt švarkelis

QUOTE(String @ 2010 02 04, 09:27)
Gal žinai, kiek naują siūti kainuoja?  ax.gif

Atsakyti
o kur sakykit medziagos reik gauti, pvz, berniuku kostiumam, gal zinote kur pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 02 10, 12:37)
o kur sakykit medziagos reik gauti, pvz, berniuku kostiumam, gal zinote kur pigiau g.gif

Neapsimoka siūti, užeikit į PC BIG, ten berods parduotuvė Hermann, tai ten siuva kostiumus pagal mokyklas, aš praeitais metais vien už berniuko švarko pasiuvimą siuvykloj mokėjau apie 350, toj parduotuvėj tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(pupa.uoga @ 2010 02 10, 18:32)
Neapsimoka siūti, užeikit į PC BIG, ten berods parduotuvė Hermann, tai ten siuva kostiumus pagal mokyklas, aš praeitais metais vien už berniuko švarko pasiuvimą siuvykloj mokėjau apie 350, toj parduotuvėj tikrai pigiau.

oho nu nieko sau doh.gif o gal galima rasti medziagos mes patys pasisiutume g.gif
Atsakyti
Medžiagą tikrai galima pirkti atskirai, mokytoja mums sakė net kokioje parduotuvėje... tik kad neprisimenu smile.gif O gal tiesiog užsukit į kokią audinių parduotuvę didesnę ir pasakykit, kad norit medžiagos uniformai "Versmės" mokyklai.
QUOTE(sindirela @ 2010 02 10, 19:16)
oho nu nieko sau doh.gif o gal galima rasti medziagos mes patys pasisiutume g.gif

Atsakyti
Sveikutės aš savo bernužėlį irgi jau užrašiau į šitą mokyklą mes eisim pas mokytoja Lipinskiene,net nenumanau kas per mokytoja,tikiuosi kad bus viskas gerai.Manes klausė pavaduotoja gal turit kokių pageidavimų dėl mokytojos sakau nežinau nei vienos mokytojos,tai pasirinkau šitą mokytoja todėl kad kitoje klasėje mokinasi mūsų sesė,tai tikiuosi kad paglobos brolį.O kad ir su tom mokytojom negali žinoti,mano mergaitei sakyčiau su pirma mokytoja labai nepasisekė,išėjo ji į dekretą,vietoj jos buvo kita,paskui vėl kita,vaikui labai negerai tokia mokytojų kaita,pirmoj klasėj galima sakyti visai nieko neišmoko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2010 02 19, 00:33)
Medžiagą tikrai galima pirkti atskirai, mokytoja mums sakė net kokioje parduotuvėje... tik kad neprisimenu smile.gif O gal tiesiog užsukit į kokią audinių parduotuvę didesnę ir pasakykit, kad norit medžiagos uniformai "Versmės" mokyklai.

As medziaga pirkau audiniu pardotuvej "Tik Tau"
Atsakyti
QUOTE(Aura34 @ 2010 02 26, 16:26)
As medziaga pirkau audiniu pardotuvej "Tik Tau"

o kur ji randasi?
Atsakyti