Sveikos mamytes.
Reikia patarimo.Kokia versmes mokykloje yra gera pradiniu klasiu mokytoja, reikes vaikui nuo siu metu rugsejo.Nezinau ten mokytoju, o vaikas eis i sia mokykla.
Ką galit pasakyti apie šias VERSMĖS pradinių klasių mokytojas? Pas kurią geriausia?
Sandra Gedvilienė
Dalia Jurkiene
Virginija Petrikiene
Jolanta Rupeikienė
Sandra Gedvilienė
Dalia Jurkiene
Virginija Petrikiene
Jolanta Rupeikienė
QUOTE(ezra @ 2009 02 10, 23:51)
Ką galit pasakyti apie šias VERSMĖS pradinių klasių mokytojas? Pas kurią geriausia?
Sandra Gedvilienė
Dalia Jurkiene
Virginija Petrikiene
Jolanta Rupeikienė
Sandra Gedvilienė
Dalia Jurkiene
Virginija Petrikiene
Jolanta Rupeikienė
as kazkada kai ejau i trecia klase pakliuvau pas TA mokytoja (Sandra Gedviliene) nezinau kaip dabar bet tada nuo jos nukentejo ne vienas vaikas, o mane pacia tevai vede pas psichologus, taip kad bukit atsargus
QUOTE(bialetti @ 2009 04 29, 23:30)
Kas galit pasakyti, ar priimtu i sia mokykla, jei ji nepriklauso pagal rajona?
Manau, kad reikia skubeti nesti dokumentus del priemimo.
paskaityk cia viska raso: www.versme.ku.lt
QUOTE(Aura34 @ 2009 05 05, 09:48)
paskaityk cia viska raso: www.versme.ku.lt
Aciu, jau skaiciau.
Sveikos mamos, gal kažkokį žodelį gali tarti būsimų ketvirtokų mamos, nes mes ruošiamės čia eiti 2010 rugsėjį.Bet kai paskaičiau pasisakymus,tai... Kokia mokytoja pradinių rinktis po metų? Net baisu -šiurpas per kūna eina...Negi niekas nepasikeitė?
Gal dar kas nors girdėjo apie šią mokytoją?.. Sandrą Gedvilienę? Mano vaikas užrašytas pas ją, o tai, ką išgirdau apie ją iš vienos forumietės, labai labai suneramino... Dabar galvoju, ką daryt - eit pas vedėją ir prašyt kad perrašytų, paaiškinus priežastį, ar bandyt leist vaiką pas tą mokytoją, su viltimi, kad ji per 16 metų bus pasikeitus, ir, nors ir griežta (tai aš pastebėjau per susitikimą; neturiu nieko prieš prieš griežtumą kai yra reikalas), bet senų savo metodų nebenaudoja...
Aš va iš kaimynės išgirdau,kad Versmėj išskiria vaikus, kurie kartu darželyje ėjo į vieną grupę, kad būtų skirtingose klasėse . Kas čia per nesąmonės? Jos anūkiukas eis šiemet ten
QUOTE(bialetti @ 2009 04 29, 22:30)
Kas galit pasakyti, ar priimtu i sia mokykla, jei ji nepriklauso pagal rajona?
Mes bandėme užsiregistruoti jau sausio mėnesį.
Mums VERSMĖ nepriklauso pagal rajoną.
Bet nepriėmė.
Pavaduotoja (neatsimenu pavardės) akivaizdžiai inkštė, norėdama kyšio.
Nuėjome į Mašiotinę (pagal rajoną priklausė SMELTĖS mokykla).
Nors girdėjau daug bjaurių atsiliepimų apie šią mokyklą,
bet nesigailiu, kad leidau.
Labai gera labai stipri klasė. Geras kolektyvas.