Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

ne merginos,kurios nori vaikucius leist i sita mokykla tai ponia Andrikiene liepe atnest dokumentus,reikalas jau pribrendo...
vakar pro sali vaziavau tai is tolo paziurejau i nauja kasio aikstele,ka galiu pasakyt tinklu jau nebera blink.gif paaugliai došijasi kiek nori gaila tik 25000 sukiso,o musu vaikai greit vel netures kur zaist, taip ir noris tevams tu laukiniu box.gif aggressive.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Labuka,ar yra mamyčių kurių vaikiukai nuo rugsėjo žygiuos į šios mokyklos pirma klasę g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 17, 21:19)
na jusu pasiklausius atrodo baisesnes mokyklos nera,bet mano drauge veda savo vaika ten ir labai dziauges,sake ir geri mokytojai ir apsauga yra,nezinau ,gal jum is senu laiku tokie atsiminimai juk laikai keicias ,mokytojos irgi thumbup.gif

na sioj mokykloj atlikau praktika, 2 menesius dirbau su antrokais. na man ispudzio didelio nepaliko, pati mokiuasi 8, dabar aukuro, ir man ten daug labiau patiko. o ta mpkytoja, pas kuria as atlikau praktika tai doh.gif . vaikai dziaugesi kai as desciau pamokas, ir kai reikejo iseiti buvo net asaru, nes nenorejo savo senos mokytojos.iseinant issinesiau krupa piesiniu, atviruciu, dovanu blush2.gif . mokytoja net pati buvo nustebus, kad sako, man tiek demesio nerodo kiek man ax.gif

QUOTE(Andro @ 2007 04 18, 21:06)
bigsmile.gif O tai jeigu kas, tai Anglickienė ims pirmokus, ji gera?

o sita mokytoja fantastiska, mano grupioke pas ja atliko praktika, tai pastoviai buvo labinga ir ji ir vaikai. ir ji visai kitaip moke savo mokinius nei manoji mokytoja doh.gif
Atsakyti
Gal nelabai į temą, blush2.gif , tačiau, gal kas turi parduoti mergaitei uniformą, antrokei, musų ūgis apie 134
Atsakyti
mano žvilgsnis dar į priekį- manoji į pirmą klasę keliaus tik kitą rugsėjį. Bet va užtat jau dabar kiek klausimų kykla doh.gif o gal tada žinot kaip būna- ar mokyklos mokytojos ateina į darželį prisistatyt? Na jei mokykla tam pačiam rajone kaip ir darželis? Ar aš čia nusišneku g.gif
gal kas žinot kokios mokytojos rinks mokinius kitiems metams? Gal jau reikia tartis? Mane jau panika apėmė doh.gif
Atsakyti
baigiau sia mokykla pries tris metus, ir zinot..yra ir blogu mokytoju yra ir geru, bet svarbiausia pacio zmogaus motyvacija...ismoko ten neblogai,nes yra tokios mokytojos kaip Vareikiene, kurios privercia mokytis thumbup.gif kai baigiau sia mokykla dziaugiausi, o db tiek laiko praejo...sentimentai... 4u.gif pradinese klasese mano mokytoja buvo D.Jankauskiene thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2005 05 05, 13:25)
O su šita ponia, aš oooi kiek nemalonumų turėjau doh.gif norėdama užrašyti savo vaikus. Tiesa, ne į pirmą klasę. Irgi sakė: klasės sukomplektuotos, vietų nėr (gergužės vidury ), o po mūsų atėjusius naujokus kažkaip priėmė g.gif Tai tokį triukšmą pakėliau rugsėjy atėjus blink.gif , kad vietų iš kart atsirado mirksiukas.gif  Bet užsirašėm į "Aukuro". Nesigailiu schmoll.gif

ta andrekiene taj sovsiem blink.gif dukra jos kopija...baisuokles dvi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabju @ 2005 05 31, 13:22)
Įdomu ar toj mokykloj dirba matematikė Stasė Kukulskienė? Oi oi oi kokia isterikė mad.gif . Iki šiol prisimenu fear.gif . Būdavo valandėta, įeina i klasę blogos nuotaikos  aggressive.gif  (žinoma gerų dienų pasitaikydavo kaip kalėdų per metus), piktai nužvelgia ir "Stok! Sakyk tiesės teoremą!" (arba kokią kitą, bet ne iš tos dienos kurso, o prieš kelias savaites mokytą). Vargšas vaikelis atsistodavo, pasimesdavo, vien nuo jos žvilgsnio, sakydavo "tai, kai..." Sėsk kuolas bash.gif , joks sakinys nuo Tai ,kai neprasideda!!!" Tikrai vaikus psichologiškai žaloja visam gyvenimui gun_bandana.gif !
Taigi, mielos mamytės, jei vaikas mokosi vien labai gerais pažymiais ir nė iš šio nė iš to atsiranda nepatenkinamas pažymys, tai ne tik jis kaltas, pasidomėkit  g.gif ar mokytojai Kukulskienei neužėjo DAŽNAS ISTERIJOS PRIEPOLIS!!!

kukulskienes pazinti neteko, bet uzteko ir kukulskytes...dailes mokytoja buvo jos dukra, gal ir tebera, taj ka as zinau, tokie nervo priepuoliai pas ja budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**PELE** @ 2007 07 26, 21:17)
Gal nelabai į temą,  blush2.gif , tačiau, gal kas turi parduoti mergaitei uniformą, antrokei, musų ūgis apie 134

Sarafana turiu,bet svarkas ten ne koks... blush2.gif
Pati ieskau svarko pirmokui...Pas mus gabaritai ties liemeniu siek tiek prasilenkia su standartais,teks pavargt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 08, 14:32)
mano žvilgsnis dar į priekį- manoji į pirmą klasę keliaus tik kitą rugsėjį. Bet va užtat jau dabar kiek klausimų kykla doh.gif o gal tada žinot kaip būna- ar mokyklos mokytojos ateina į darželį prisistatyt? Na jei mokykla tam pačiam rajone kaip ir darželis? Ar aš čia nusišneku g.gif
gal kas žinot kokios mokytojos rinks mokinius kitiems metams? Gal jau reikia tartis? Mane jau panika apėmė doh.gif

Rinkis Anglickiene,patys geriausi zodziai, randa priejima prie kiekvieno mokinio, thumbup.gif psichologe...Vien zodziu thumbup.gif thumbup.gif
Kaip jau minejau Il/d "Ruta" siais metais mokytoja buvo atejusi,be to ir vaikai patys ejo i "Versme" pazindintis...
Atsakyti
Na mamos su mokslo metu pradzia keliu tema i virsu clap.gif
Mokykla jau su naujais langais,suremontuota,valgykla bus taip pat isciustytta su nauja bandeliu krosnim, suolai nauji biggrin.gif
Tik va mes papuolem i gana maza klase,langai pliki,tai dabar galvoju ar duos mums mokykla zaliuzes ar patiems krapstyt slamancius teks,nes kitose klasese vertikalios zaliuzes jau kabo g.gif Mokytoja jaunute,bijau mano bicas uzsises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 08 16, 15:13)
Rinkis Anglickiene,patys geriausi zodziai, randa priejima prie kiekvieno mokinio, thumbup.gif psichologe...Vien zodziu  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip jau minejau Il/d "Ruta" siais metais mokytoja buvo atejusi,be to ir vaikai patys ejo i "Versme" pazindintis...

Ačiū, turėsiu omenyje.O tai taip išeina kad iš to darželio vaikus ir pasirinks? Kitų ne?
Atsakyti
Turim švarką (146 ūgio) 4u.gif
Gal kam reikia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 12 kovo 2008 - 22:35
Niu, tai atgyvinkime foruma smile.gif
Tai kaip sekasi jusu vaikuciams sioje mokykloje mokintis? Mes pirmi metai joje smile.gif Einam i 5 klase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrav22: 10 rugsėjo 2008 - 14:58
Ieskome pirkti mokykliniu pilku kelniu mergaitei 140 ugiui. Jei galit pasiulyt- rasykit i AZ smile.gif
Atsakyti