Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(Andro @ 2007 04 08, 12:33)
g.gif o tai jau reikia rupintis dokumentais, tai yra nešti į ,mokyklą?

na kai mes nesem tai sake kad mazai vietu liko,tai jau susitvarkem
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 08, 23:15)
na kai mes nesem tai sake kad mazai vietu liko,tai jau susitvarkem

g.gif mums balandžio 28 patikrinimas į balsio menų gimnaziją. Jei nepateksim- eisim į Versmę pagal gyv. vietą priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 04 08, 12:33)
g.gif o tai jau reikia rupintis dokumentais, tai yra nešti į ,mokyklą?

Mes į savo mokyklą jau užsirašėm vasario pradžioj mirksiukas.gif

QUOTE(Andro @ 2007 04 09, 18:57)
g.gif mums balandžio 28 patikrinimas į balsio menų gimnaziją. Jei nepateksim- eisim į Versmę pagal gyv. vietą priklauso.

Mes taip pat dalyvausim patikrinime mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ši mokykla labai liuks, sūnus trečiokas,mokytoja V.Anglickienė superinė, ir mažąjį rudenį vedu į tą pačią mokyklą,jau užrašiau,nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo.
dar galvojau apie Stulpino mokyklą,bet ten jau pirmoje klasėje reik rinktis pakraipas man nesąmonė kažkokia,kai pirmoką vedi į IT ir ekonomikos klasę,vėjai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 17, 03:41)
aš taip pat mokiausi ir savo vaikų nevesčiau  schmoll.gif nebent dėl vienos lituanistės  blush2.gif

Lituanistės? Įdomu, dėl kurios? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 21:36)
Man ši mokykla labai liuks, sūnus trečiokas,mokytoja V.Anglickienė superinė, ir mažąjį rudenį vedu į tą pačią mokyklą,jau užrašiau,nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo.
dar galvojau apie Stulpino mokyklą,bet ten jau pirmoje klasėje reik rinktis pakraipas man nesąmonė kažkokia,kai pirmoką vedi į IT ir ekonomikos klasę,vėjai... doh.gif

Pažiūrėsim ką sakysi kai penktoku taps... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 17, 21:32)
na kad neinam arti aisku persudziau biggrin.gif
o kodel...
todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus doh.gif bet kas pas ja mokesi tas mane supras.o pvz mokytoja Siuhina,matematike, buvo mano aukletoja..o cia tai tikras isbandymas visiems mokiniams ir tevams...zinau kad rasau nekonkreciai,bet tiesiog as nerandu tinkamu zodziu kad apibudinti tuos zmones.jokiu budu nenoriu buti pikta,bet tiesiog dar neteko matyti tokiu negerbianciu savo mokinio,mokytoju.
seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju. tease.gif  gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif , man irgi tik patys blogiausi atsiminimai is sitos mokyklos. Nenoreciau kad mano vaikas pas tokius pedagogus papultu, nuo penktos klases verkiau kad pervesu i 8 vidurine, bet mamai atrode kad cia tik mano issigalvojimai ir noriu iseiti vien todel kad klases draugai buvo pabege i ta mokykla doh.gif . Visiskai buvo dingusi motyvacija mokytis unsure.gif . Jeigu yra galimybe nelieskite ten vaiku! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matomama: 17 balandžio 2007 - 14:47
nepergyvenu dėl to, pati mokiausi baisesnej mokykloj.... visi mes žmonės... mirksiukas.gif
Atsakyti
na jusu pasiklausius atrodo baisesnes mokyklos nera,bet mano drauge veda savo vaika ten ir labai dziauges,sake ir geri mokytojai ir apsauga yra,nezinau ,gal jum is senu laiku tokie atsiminimai juk laikai keicias ,mokytojos irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 14:06)

bigsmile.gif O tai jeigu kas, tai Anglickienė ims pirmokus, ji gera?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 04 17, 12:47)
Mes į savo mokyklą jau užsirašėm vasario pradžioj  mirksiukas.gif
Mes taip pat dalyvausim patikrinime  mirksiukas.gif

tai mūsiškėms, lankusioms paruošiamąją patikrinimas vyks ankščiau, nereiks eiti į bendrą. Vakar vyras buvo susirinkime su direktorium, tai jau pildė anketą. Vyras nuėjo aplamai į pirmą tėvų susirinkimą ( vyresnėlis jau 10-je, o jis neiekada nebuvo) tai kaip toks skeptikas ir stagnatorius tai buvo sužavėtas direktoriaus dalykiškumu.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 17, 20:19)
na jusu pasiklausius atrodo baisesnes mokyklos nera,bet mano drauge veda savo vaika ten ir labai dziauges,sake ir geri mokytojai ir apsauga yra,nezinau ,gal jum is senu laiku tokie atsiminimai juk laikai keicias ,mokytojos irgi thumbup.gif

Drauge pati juk nesimoko ten bigsmile.gif , mano mamai irgi viskas labai patiko doh.gif .
Direktorius buvo geras vyrukas, bet as jo beveik nematydavau, ten vedejos viska sprende blush2.gif .
Linkiu kad toj mokykloj tikrai viskas butu is esmes pasikeite 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matomama: 19 balandžio 2007 - 08:23
QUOTE(Devyndarbe @ 2007 04 17, 15:06)
nors tiesa pasakius masčiau apie E.Balsio mokyklą, bet kultūros srityje dirbantys draugai atkalbėjo.

O kodėl atkalbėjo ax.gif

QUOTE(Andro @ 2007 04 18, 21:23)
tai mūsiškėms, lankusioms paruošiamąją patikrinimas vyks ankščiau, nereiks eiti į bendrą. Vakar vyras buvo susirinkime su direktorium, tai jau pildė anketą. Vyras nuėjo aplamai į pirmą tėvų susirinkimą ( vyresnėlis jau 10-je, o jis neiekada  nebuvo) tai kaip toks skeptikas ir stagnatorius tai buvo sužavėtas direktoriaus dalykiškumu.

Mes vakar taip pat buvom koncerte ir susirinkime mirksiukas.gif O atranka bus visiems 04.28, tik val pasakys mokytoja, ir manau pirmenybė bus vaikučiams, lankiusiems paruošiamąją.
Maniškė tai nenori eit muzikiniu keliu, tai jaučiu atkeliausim į 5 kl į dailę ax.gif O pradžioj mokysimės Mašiote.
Atsakyti