QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 17, 21:32)
na kad neinam arti aisku persudziau
o kodel...
todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus
bet kas pas ja mokesi tas mane supras.o pvz mokytoja Siuhina,matematike, buvo mano aukletoja..o cia tai tikras isbandymas visiems mokiniams ir tevams...zinau kad rasau nekonkreciai,bet tiesiog as nerandu tinkamu zodziu kad apibudinti tuos zmones.jokiu budu nenoriu buti pikta,bet tiesiog dar neteko matyti tokiu negerbianciu savo mokinio,mokytoju.
seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju.
, man irgi tik patys blogiausi atsiminimai is sitos mokyklos. Nenoreciau kad mano vaikas pas tokius pedagogus papultu, nuo penktos klases verkiau kad pervesu i 8 vidurine, bet mamai atrode kad cia tik mano issigalvojimai ir noriu iseiti vien todel kad klases draugai buvo pabege i ta mokykla
. Visiskai buvo dingusi motyvacija mokytis
. Jeigu yra galimybe nelieskite ten vaiku!