Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

Laba diena. Gal susidūrėt kuri, o jei norėtume pereiti iš kitos mokyklos, ne į pirmą klasę, bet pagal rajoną nepriklauso. Tai yra koks šansas (be vokelio) ar griežtai tik pagal rajoną ?
Atsakyti
QUOTE(Muskatas @ 2013 09 26, 17:39)
Laba diena. Gal susidūrėt kuri, o jei norėtume pereiti iš kitos mokyklos, ne į pirmą klasę, bet pagal rajoną nepriklauso.  Tai yra koks šansas (be vokelio) ar griežtai tik pagal rajoną ?

Dabar mokyklos kovoja dėl kiekvieno vaiko, nes vaikas - krepšelis. Jei mokykloje yra vietų, tai jus priims iš bet kokio rajono- nesvarbu kur gyvenate ir kur mokykla.
Atsakyti
Man ši mokykla thumbup.gif Esam labai patenkinti tiek mokykla, tiek mūsų mokytoja, su kuria, deja, jau teko atsisveikinti, nes dukrytė baigė 4-ą klasę ax.gif Šiaip tikrai mokymosi krūvis yra didelis, sapnuoti nėra laiko. Kai kitų mokyklų pradinukai keliauja ir pramogauja, mūsiškiai ištisai mokosi doh.gif ax.gif Bet gal tai nėra blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vas@re, kas buvo jūsų mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2014 06 06, 15:32)
Vas@re, kas buvo jūsų mokytoja?

Ina Viskontaitė wub.gif
Atsakyti
blink.gif nesuprantu kodėl jūs rašote apie Stasę Kukulskienę blogai. aš pati pas ją mokausi ir sutinku ji kartais supyksta ir yra labai griežta bet tai tik į vaikų nauda,pvz butų tokia kuri ten lepintu tai taip vaikams ji patiktų bet jos neklausytų. Ji viena iš geriausiu klaipedos matematikių ir ji kartais uzreke bet tai tik geriau bet beveik visada jeigu vaikai neprisipraso ji buna linksma ir gerai ismoko mane mama vede i sia. mokykla tik del jos . Ji yra nuostabi man ji labai patinka ir tikiuosi ji mane dar mokis o neiseis i pensija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabju @ 2005 05 31, 11:22)
Įdomu ar toj mokykloj dirba matematikė Stasė Kukulskienė? Oi oi oi kokia isterikė mad.gif . Iki šiol prisimenu fear.gif . Būdavo valandėta, įeina i klasę blogos nuotaikos  aggressive.gif  (žinoma gerų dienų pasitaikydavo kaip kalėdų per metus), piktai nužvelgia ir "Stok! Sakyk tiesės teoremą!" (arba kokią kitą, bet ne iš tos dienos kurso, o prieš kelias savaites mokytą). Vargšas vaikelis atsistodavo, pasimesdavo, vien nuo jos žvilgsnio, sakydavo "tai, kai..." Sėsk kuolas bash.gif , joks sakinys nuo Tai ,kai neprasideda!!!" Tikrai vaikus psichologiškai žaloja visam gyvenimui gun_bandana.gif !
Taigi, mielos mamytės, jei vaikas mokosi vien labai gerais pažymiais ir nė iš šio nė iš to atsiranda nepatenkinamas pažymys, tai ne tik jis kaltas, pasidomėkit  g.gif ar mokytojai Kukulskienei neužėjo DAŽNAS ISTERIJOS PRIEPOLIS!!!

taip ji kartais uzrekia as pati pas ja db esu 7 ir ji man tiesiog fantastika privercia mokytis ir ji yra viena is geriausiu matiekos mokytoju klaipedoj vien del jos ten ejau. o jei vaikai prisipraso reik tvarka palaikyt taip ji sako sesk kuolas bet ji tikrai buna ir linksma ir gera o tie kurie nenori mokytis tevams meluoja kad ji nk nedaro ir jie nk nesupranta o dar primeluoja jog ji kojines mezga nu zodziu vaikai baisesni uz ja
Atsakyti
Smagu, kai patys mokiniai parašo savo nuomonę apie mokytoją thumbup.gif manau, tai daug objektyviau, nei mamyčių svarstymai rolleyes.gif Juk svarbiausia, kad vaikai laikytų mokytojus gerais, ar ne? 4u.gif
Atsakyti

! 
Skelbimams skirta skelbimų lenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 17 rugpjūčio 2014 - 22:23
Gal yra mamų, kurių vaikai šiemet pradėjo 4tą klasę? Įdomu, kas kitais metais turės pirmokus. Kadangi sausio mėn. jau reikia užsirašyt, būtų gerai kokia nors informacija. Gal mokykloj būna atvirų durų dienos?
Atsakyti
Mane irgi ši info domintų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Neįsivaizdavau, akd turėsiu tiek galvos sukimo, renkant vaikui mokyklą biggrin.gif vis norisi pačios geriausios, tinkamiausios. Apie visas po truputį gero girdžiu, nėra, kad būtų tik bloga arba idealiai gera. Užvis svarbiausia (natūralu) - gera mokytoja. Apsisprendėm rodos mes į šią užrašyti saviškę, matysim kaip čia bus, gilinuosi dabar į mokyklos tinklalapį. Įdomu, kurios mokytojos ims pirmokėlius 2015, tris pavardes lyg pamačiau ir užfiksavau smile.gif ir domiuosi kaip su užklasine veikla ir kaip su prailginta grupe. Na, žodžiu, maži vaikai-maži vargai, tą geriausiai supranti pats jų susilaukęs biggrin.gif kam aktuali priėmimo į pirmą klasę nuo ateinančių metų tema, parašykit, gal pasibendrausim daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oasis: 29 gruodžio 2014 - 23:04
na as siandien apsilankiau dar karta Versmeje, graziai issiprasiau mokytoju pavardes,, tai dabar belieka graziai nueiti ir uzsirasyti pas mums tikusia. tik butu idomu isgirst mamyciu, kuriu vaikuciai baigs dbr 4 klase, kokiu atsiliepimu turi apie mokytojas.
Atsakyti