Sveikos,
ateinu pasitikslinti,ar tikrai rugsejo pirmosios svente musu mokykloje pirmadieni?
QUOTE(Tisan @ 2012 08 31, 20:22)
Sveikos,
ateinu pasitikslinti,ar tikrai rugsejo pirmosios svente musu mokykloje pirmadieni?
Taip. Musu mokyklos puslapyje raso visas naujienas.
Labas, gal zinot kaip su ta mokama prailginta grupe mokykloj bus? Bus, nebus, kiek kainuos?
sveikos,
galkas pasakys kokios pirmokeliu mokytojos kitais metais,ir pas ka uzsirasyt geriau ? Aciu
nieko nesuprantu skambinau praeta savaite i mokykla, buvo pasakyta, kad pagal gyvenamaja vieta tikrai patenkame ir dar labai anksti tuom rupintis, ir jokiu sarasu nera bus paskelbta dokumentu priemimo data tada ir atvykti
galkas pasakys kokios pirmokeliu mokytojos kitais metais,ir pas ka uzsirasyt geriau ? Aciu
QUOTE(Lexana @ 2012 04 17, 10:24)
Mes užsirašėme rugsėjo pabaigoje į pirmą klasę. Lapkričio mėnesį buvo gauta prašymų pas mūsų pasirinktą mokytoją norinčių patekti tiek, kad klasė būtų buvusi veik suformuota. Tad tkrai svarus faktas, kas pirmiau pateiks dokumentus ir bus pirmiau užsirašęs prelimenariame sąraše.
O prelimenariame sąraše kada buvot užsirašę? Aš kaip supratau, tas sąrašas turi labai didelę reikšmę.
O prelimenariame sąraše kada buvot užsirašę? Aš kaip supratau, tas sąrašas turi labai didelę reikšmę.
QUOTE(Lexana @ 2012 04 17, 12:35)
Ne rugpjūtį, o rugsėjo pabaigoje užsirašėme į prelimenarų sąrašą, o dokumentus priimti pradėjo TIK NUO balandžio 2 dienos. Niekas nepriėmė anksčiau dokumentų, o tik formavo klases iš galimai norinčių ir pateksiančių į šią mokyklą. Rašantis į prelimenarų sąrašą mums buvo pasakyta, kad jei nebūsime pirmieji atnešę dokumentus balandžio 2-ąją, niekas vietos mums specialiai nelaikys, kas pirmesnis - to ir vieta. Ir kovo pabaigoje buvom atėję prašymo parašyti ir dokumentų priduoti - nieko nepešėm ir teko eiti balandžio 2-ąją. Tad teisinga informacija svetainėje pateikta. Anksčiau dokumentai nebuvo priimami.
nieko nesuprantu skambinau praeta savaite i mokykla, buvo pasakyta, kad pagal gyvenamaja vieta tikrai patenkame ir dar labai anksti tuom rupintis, ir jokiu sarasu nera bus paskelbta dokumentu priemimo data tada ir atvykti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 07, 13:12)
sveikos,
Dokumento priemimo data buna nuo balandzio men. , bet uzsirasyt jau dabar galyt drasiai, ypac jei zinot pas kokia mokytoja norit. Mes patis ejom gruodzio men. uzsirasyt..Tikrai nepatariu laukt pavasario, jei noryt pas norima mokytoja papult
Labas
Gal žinot, kiek procentaliai yra šansų patekti į penktą klasę, jei pradinė buvo kita mokykla (mokyk./darž.) Pagal gyvenam.vietą, turėtume patekti, bet ar bus vietų
Gal žinot, kiek procentaliai yra šansų patekti į penktą klasę, jei pradinė buvo kita mokykla (mokyk./darž.) Pagal gyvenam.vietą, turėtume patekti, bet ar bus vietų
Busimos pirmoku, mamos gal zinot kokios mokytojus siemet tures pirmokus? isvis gal kas zinot mokytojus pavardes, ir kuri yra kokia?
QUOTE(evuxiene @ 2013 05 29, 08:14)
Busimos pirmoku, mamos gal zinot kokios mokytojus siemet tures pirmokus? isvis gal kas zinot mokytojus pavardes, ir kuri yra kokia?
Mano ketvirtokė išėjo iš mokytojos Jolantos Rupeikienės. Dar yra mokytoja Sandra Gedvilenė, išleidusi savo ketvirtokus. Šios mokytojos abi nuostabios.
Papildyta:
QUOTE(Crystal Sky @ 2013 05 05, 13:42)
Labas
Kiek žinau, bus formuojama penkta penktokų klasė, tad patekti šansų tikrai turite, nes klasėse yra apie 25 vaikus.
Aš iš Asda perku mergaitėms uniformines kelnes. Jos tamsesnės pilkos, bet kokybiškos tikrai. O pilkos atspalvis neturi juk skirtumo, nebent derinant kaip kostiumą ik kad nesiskirtų tarpusavyje.
Sveikos, mamos.
Buvo čia paskelbtas ne vienas skelbimas, kad mamos ieško "Versmės" progimnazijos uniformų. Šiandien ir rytoj mokykloje dar vyks uniformų mugė. Šiandien buvau nuėjusi ir su vaikais nunešėm parduoti dukryčių išaugtas uniformas. Tai pasirinkimas uniformų TOOOOOKS DIIIIIDELIS, kad akys raibsta! Kas dar neturite uniformų - nueikite ir tikrai rasite sau tinkamą!
Buvo čia paskelbtas ne vienas skelbimas, kad mamos ieško "Versmės" progimnazijos uniformų. Šiandien ir rytoj mokykloje dar vyks uniformų mugė. Šiandien buvau nuėjusi ir su vaikais nunešėm parduoti dukryčių išaugtas uniformas. Tai pasirinkimas uniformų TOOOOOKS DIIIIIDELIS, kad akys raibsta! Kas dar neturite uniformų - nueikite ir tikrai rasite sau tinkamą!
QUOTE(Lexana @ 2013 08 28, 10:49)
Sveikos, mamos.
o ne...per vėlai pamačiau,na bet reiks kitais metai parduoti tada