QUOTE(sima123 @ 2012 04 16, 17:47)
Nekelciau "lermo" kaip sakoma, jei nebuciau balandzio 2 pasiskambinus i svietimo skyriu is kur gavau atsakyma, kad versmei dabar priklauso I.Simonaitytes 4-16 lyginiai ir nelyginiai namai, tame tarpe ir 10. O kai priims nutarima balandzio gale, tada jau nebepriklausys.
Tada kai buvau uzrasyti sake kad priklauso pirmumas, o vyras kai nuejo kita diena saka kad ner jokio skirtumo ar eina kitas vaikas ar ne. Ir dar papasakojo jam, kad as izuliai elgiaus, trankiau kumsciais i stala, reikalavau priimti vaika ir pan.....na kazko as nepamenu kad taip buciau elgusis
Sima, namas priklauso dabar, t.y. 2011-2012 m. mokslo metais. O dokumentus priima jau 2012-2013 m. mokslo metams. Tad ir vadovaujasi mokykla nauju nutarimu. Jie iš lemputės tikrai nesavivaliaus, nes skundui pasiekus Švietimo skyrių, juos gerokai papurtys.
Bet lieka galimybė prašyti Švietimo skyriuje pažymos, kad iki tokios tai ir tokios datos, mokyklos teritorijai priklauso namas toks ir toks, ir kad turi priimti dokumentus dėl mokymosi pirmoje klasėje pagal dabar galiojančią mokyklai priskirtą teritoriją, nes prašymas pateiktas iki naujos tvarkos įsigaliojimo.
O kad rėkautumėte ir kumščiu stalą būtumėte daužusi - na nepamenu.
Kas per briedas?
Gal pavaduotoja Jus su kažkuo sumaišė?
Gal kita mama iš Jūsų namo isterikavo kabinete?
Bet tikrai užsirašykite ir į Smeltės mokyklą.
QUOTE(evuxiene @ 2012 04 16, 18:42)
pamirsote pamineti, punkta kas vokelis ant stalo pades
lexana jums pasiseke turbut kad prieme, be pakisu, maniski irgi prieme, bet kai pakeliau skandala, o dokus pridaviau vos vasario pradzioje, ir norejau pas tam tikra mokytoja, o sake kad pas ja jau visi uzrasyti, nors klases formuoja tik balandzio men.Ir apurejau daug streso kai paskutinem dienom pamaciom bas tokia mokytoja pas kuria galvoja neduok dieve...taip kad manau mano atveju buvo arkliukas butent, kad dokus anksti nunesiau
Man įdomu tai, kad apie vokelius šneka vos ne visos, nes iš kažko girdėjo, o pačios nėra davusios.
Na pasakykite, kas davėt. Įdomu labai.
Mes užsirašėme rugsėjo pabaigoje į pirmą klasę. Lapkričio mėnesį buvo gauta prašymų pas mūsų pasirinktą mokytoją norinčių patekti tiek, kad klasė būtų buvusi veik suformuota. Tad tkrai svarus faktas, kas pirmiau pateiks dokumentus ir bus pirmiau užsirašęs prelimenariame sąraše.
QUOTE(Leilla @ 2012 04 16, 20:18)
dicki kai ejau uzrasyti taip pat ta pacia pirmaja diena kai priiminejo dokumentus tai pas norima mokytoja vistiek nepakliuvom o taip va
O prelimenariame sąraše kada buvot užsirašę? Aš kaip supratau, tas sąrašas turi labai didelę reikšmę.