Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(Gabju @ 2005 05 05, 12:17)
Aš pati lankiau šią mokyklą, savo vaiko tikrai nevesčiau schmoll.gif  . Nebent pasikeitė tvarka, mokytojai...

aš taip pat mokiausi ir savo vaikų nevesčiau schmoll.gif nebent dėl vienos lituanistės blush2.gif
Atsakyti
as taip pat mokiausi sitoj mokykloj,ir savo vaiko niekada ten nevesciau!!!!!net neinam pasivaiksciot arti tos mokyklos!!!! bijau.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 16, 23:25)
as taip pat mokiausi sitoj mokykloj,ir savo vaiko niekada ten nevesciau!!!!!net neinam pasivaiksciot arti tos mokyklos!!!! bijau.gif  mega_shok.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 16, 22:25)
as taip pat mokiausi sitoj mokykloj,ir savo vaiko niekada ten nevesciau!!!!!net neinam pasivaiksciot arti tos mokyklos!!!! bijau.gif  mega_shok.gif

blink.gif idomu,kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2006 09 17, 15:38)
blink.gif idomu,kodel? unsure.gif

na kad neinam arti aisku persudziau biggrin.gif
o kodel...
todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus doh.gif bet kas pas ja mokesi tas mane supras.o pvz mokytoja Siuhina,matematike, buvo mano aukletoja..o cia tai tikras isbandymas visiems mokiniams ir tevams...zinau kad rasau nekonkreciai,bet tiesiog as nerandu tinkamu zodziu kad apibudinti tuos zmones.jokiu budu nenoriu buti pikta,bet tiesiog dar neteko matyti tokiu negerbianciu savo mokinio,mokytoju.
seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju. tease.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Nu tikrai ne kokie atsiliepimai apie šią mokykla g.gif Bet gal pradinukų mokytojai nėra tokie bjaurūs ką,o paskui jau vaikas galės pats rinktis ar jam miela ta mokykla ar ne,ar jis nori toliau joje mokintis ar nori pereiti į kita mokykla g.gif Gal kas dar apie pradines klases papasakotų ką nors,jei tikrai vien tik blogi atsiliepimai reikės rimtai svarstyti ar vesti ar ne į šią mokykla,nes savam vaikui norisi tik kas geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2006 09 18, 10:31)
Nu tikrai ne kokie atsiliepimai apie šią mokykla  g.gif  Bet gal pradinukų mokytojai nėra tokie bjaurūs ką,o paskui jau vaikas galės pats rinktis ar jam miela ta mokykla ar ne,ar jis nori toliau joje mokintis ar nori pereiti į kita mokykla  g.gif  Gal kas dar apie pradines klases papasakotų ką nors,jei tikrai vien tik blogi atsiliepimai reikės rimtai svarstyti ar vesti ar ne į šią mokykla,nes savam vaikui norisi tik kas geriausia  smile.gif

kas del pradiniu klasiu tai nezinau,senai jau buvo,dorai net nepamenu,beto gal pasikeite daug mokytoju.bet apskritai toje mokykloje visa atmosfera nekokia.aisku baigiau as ir ta mokykla ir nieko... rolleyes.gif bet,jei nori geriausio,tai cia tikrai ne ta vieta.
Atsakyti
Astaip pat baigiau sia mokykla. Akademinis paruosimas ten tikrai geras. Mano 4 valstybiniu egzaminu rezultatai buvo virs 90%, bet as sioje mokykloje mokiausi tik paskutinius 2 metus.
Ispudis atejus is demokratiskos Baltijos vidurines buvo toks - "pilku pelyciu pilkomis uniformomis mokykla" ten is mokiniu nereikalaujama iniciatyvumo, viskas nusprendziama uz juos. Jei norite,kad jusu vaikai butu savarankiski, rinkites kita mokykla. Nors man sioje mokykloje mokytis buvo gera, bet jokiu sentimentu ji man nekelia.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 09 17, 22:32)
na kad neinam arti aisku persudziau biggrin.gif
o kodel...
todel kad ten dirba daugybe piktu,nemylinciu savo mokiniu,mokytoju.pradedant chemijos mokytoja kuriai vieni niekai voztelt kokiam mokiniui del kokios nors kvailos priezasties.iskaitant ir biologijos mokytoja kuri....istikro man truksta zodziu kad apibudint kas tai per zmogus doh.gif bet kas pas ja mokesi tas mane supras.o pvz mokytoja Siuhina,matematike, buvo mano aukletoja..o cia tai tikras isbandymas visiems mokiniams ir tevams...zinau kad rasau nekonkreciai,bet tiesiog as nerandu tinkamu zodziu kad apibudinti tuos zmones.jokiu budu nenoriu buti pikta,bet tiesiog dar neteko matyti tokiu negerbianciu savo mokinio,mokytoju.
seip gal dabar kas ten pasikeite,gal dirba kiti mokytojai,as nezinau.bet as ne prisimint nenoriu tos mokyklos ir daugelio mokytoju. tease.gif  gun_bandana.gif

Pritariu nuomonei - tikra tiesa pasakyta apie šios mokyklos mokytojus. Na nebent pasikeite kas nors (abejoju).
Mamos, tikrai neveskit į šia mokyklą savo vaikučių, gi Klaipėdos atstumai nėra tokie dideli. Traumuosit savo vaikelius doh.gif
Atsakyti
Labukas visiem! biggrin.gif Nu ka ir as cia pakomentuosiu si bei ta bigsmile.gif As pati sioje mokykloje mokiausi nuo jos atidarymo iki 8 klases ir dabar vedu abu savo vaikucius .Dukra mokesi nuo 3 klases - aukletoja buvo mokytoja Petkeviciene- labai sauni mokytoja galiu tik girt-, na o kai pradejo eit per mokytojus tai tada ir prasidejo linksmybes , bet ka jau padarysi - nuo rugsejo jau ziuresiu kitur tikriausiai. Na o kas liecia sunu pirmaklecki tai baisiai isgyre viena pradiniu klasiu mokytoja kuri deja ne tik mano vilciu nepateisina , bet ir kitu teveliu- tai "komercine"mokytoja. Tai va ir sunu nuo rugsejo pervesiu i kita mokykla- kur tai matyta kad vaikas pareina is mokyklos ir desto kad ten nenori eit - o juk dar pirmokas! g.gif Jei kas ka domina - klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,na ir prigazdinot,as katik nunesiau vaiko dokumentus i versmes mokykla,mano drauge nuo pernai veda savo vaika i sia mokykla tai tik giria kad geros mokytojos ir tt,as ir nenorejau irgi vest bet kai nuejau pasirodo pasake kad negalima vest kur nori vaika i bet kokia mokykla o tik i tokia kuri priklauso pagal rajona,o mum priklauso tik sita mokykla na ir kas beliko tai ir vedziau bet jeigu tokia bloga mokykla tai net nezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 04, 18:01)
sveikutes,na ir prigazdinot,as  katik nunesiau vaiko dokumentus i versmes mokykla,mano drauge nuo pernai veda  savo vaika i sia mokykla tai tik giria kad geros mokytojos ir tt,as ir nenorejau  irgi vest bet kai nuejau pasirodo pasake kad negalima vest kur nori vaika i  bet kokia mokykla o tik i tokia kuri priklauso pagal rajona,o  mum priklauso tik sita mokykla na ir kas beliko tai ir vedziau bet jeigu tokia bloga mokykla tai  net nezinau ka daryt doh.gif

g.gif o tai jau reikia rupintis dokumentais, tai yra nešti į ,mokyklą?
Atsakyti