Aš pristačiau med. pažymą, nuotrauką (reikia turėti tinkamo dydžio, mažesnė nei "pasinė" nuotrauka), gimimo liudijimą ir jo kopiją, pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą. Reikėjo ir mano asmens dokumento, pildant prašymą.
O aš mislijau,kad med pažyma kaip ir į darželį yra su kokiu ten ribotu galiojimu ir pan.Na aišku dabar,kad viską jau reik susitvarkyt ir nešt mokyklon.O dokumentų tai reikia visų kopijų?Kaži kiek truksim dar tą med pažymą praeiti
Klausykit,o uniformos berniukams,tai ir kelnės būtinai turi būt ar tik švarkai o kelnės paprastos netiks?pvz džinsai tamsūs
Klausykit,o uniformos berniukams,tai ir kelnės būtinai turi būt ar tik švarkai o kelnės paprastos netiks?pvz džinsai tamsūs
Dokumento kopijos tik gimimo liudijimo reikėjo, kitus originalus pasiėmė. Apie uniformas, o ypač berniukų, nieko nežinau . Birželio 4 d. bus susirinkimas, tai susipažinsim ir su savo būsima mokytoja ir klasės draugais bei gausim informaciją turbūt ir apie uniformas bei kitus reikmenis mokyklai.
Uniforma berniukui - pilkas svarkas ir pilkos kelnes. Is bedos - juodos kelnes. DZINSAI JOKIE NETOLERUOTINI! Gausit ispejima uz dzinsus. Siais metais itin grieztai duoda pylos uz netinkama uniformos komplekta.
QUOTE(sindirela @ 2011 01 20, 19:39)
manau gerai "patepus"priimtu ir nepagal rajona, nors zinau tokiu atveju kad ir priklausantiems pagal rajona, pasake kad vietu nera
kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom gal kuri galetu padeti? (ne uz dyka zinoma)
QUOTE(Marija79 @ 2011 04 13, 07:56)
kam reiketu "patepti"??? norim i Versme pakliuti, bet pagal rajona nepriklausom gal kuri galetu padeti? (ne uz dyka zinoma)
Pas Andrekiene eikite ir pateikite svariu argumentu, kodel butent Vermes mokykla Jums imponuoja ir jei bus vietos dar klaseje nors vienoje - manau, kad Jus priimtu.
QUOTE(Marija79 @ 2011 04 13, 07:56)
Sveikos. Marija 79, ar priėmė jus į "Versmės" mokyklą?
Aš pati noriu dukrą leisti į šią mokyklą (5kl.), tai užsiregistravome jau vasario mėnėsį, bet tikrai nemanau, kad pateksim į šią mokyklą. (Esam ne iš šio rajono).
Tikrai neleiskit savo vaiko, pas Steponaviciene , yra kitu labai puikiu mokytoju, su ja bus vargai
QUOTE(VejaGuse @ 2011 05 16, 15:04)
Tikrai neleiskit savo vaiko, pas Steponaviciene , yra kitu labai puikiu mokytoju, su ja bus vargai
gal plačiau galima?
QUOTE(Lexana @ 2011 05 30, 19:02)
Aš tuo pačiu, jungdamasi prie Pakalnutės, ieškau pradinukės uniformos 140-145 cm mergaitei.
Šiaip mugė bus birželio 3 dieną regis.
Šiaip mugė bus birželio 3 dieną regis.
kaži bernams verta ką eit ieškot nes merginos dar gal nesutrina tų sarafanų bet bernaičiai ir kur tiksliai vyksta kelintą val?
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 05 30, 21:47)
kaži bernams verta ką eit ieškot nes merginos dar gal nesutrina tų sarafanų bet bernaičiai ir kur tiksliai vyksta kelintą val?
Yra ir berniukiškų gerų uniformų. Kiti naujas atneša apskritai, nes berniukai išauga per vasarą net nespėję apsivilkti. Va ir dabar klasioko mama parduoti naują kostiumą ruošiasi už 200 Lt., nors pasiūti jiems kainavo brangiau.
O uniformų mugė vyks birželio 4 d. 9.00-12.00 val. ir rugpjūčio 22-26 d.d. 10.00-14.00 val. 317 kabinete.
O birželio 4 dieną bus užsakomos naujos uniformos siuvimui. Mokykloje bus siuvimo įmonės atstovai, išmatuos vaikus.
QUOTE(Lexana @ 2011 05 31, 13:06)
Yra ir berniukiškų gerų uniformų. Kiti naujas atneša apskritai, nes berniukai išauga per vasarą net nespėję apsivilkti. Va ir dabar klasioko mama parduoti naują kostiumą ruošiasi už 200 Lt., nors pasiūti jiems kainavo brangiau.
O uniformų mugė vyks birželio 4 d. 9.00-12.00 val. ir rugpjūčio 22-26 d.d. 10.00-14.00 val. 317 kabinete.
O birželio 4 dieną bus užsakomos naujos uniformos siuvimui. Mokykloje bus siuvimo įmonės atstovai, išmatuos vaikus.
bet kaina gerulė uniformai išeina Tai jaučiu tik metams užtenka,juk neimsi vaikui per didelės uniformos išaugimui žodžiu birželio 4 pirmokų susirinkims tai tuo pačiu gal ir į tą mugę reiks užsukt paveiziet O tavoji mokinukė jau trečiokė bus?
Na berniukams uztenka porai metu. Palieka uzlaidas ir atlenkti galima.
O maniske jau trecioke bus. Saunuolyte mano ji. Puikiai mokosi! Tikiuosi, kad nedings noras mokytis ateityje.
O maniske jau trecioke bus. Saunuolyte mano ji. Puikiai mokosi! Tikiuosi, kad nedings noras mokytis ateityje.