QUOTE(sindirela @ 2011 01 18, 18:10)
na as dabartinio pirmoko mama, tai papasakosiu su kokiais pavaduotojos baijeriais susiduriau.Zodziu issiaiskinau kokios bus pirmoku mokytojos ir tiksliai zinojau pas kuria noriu vesti vaika, atejus taip ir pasakiau, aisku jinai man pradejo burti kad jau nera vietos nes visi seniai uzsirase(vaika uzrasinejau vasario pradzioje), nu bet buvau atkakli pasakiau kad mano vaikas jautrus bla bla ir mums reikalinga butent ta mokytoja.Na ji itrauke i sarasus pazadejus kad gal neva kas nors nenores ar pan.nu bet dave suprasti, kad gal but pakliusim,kadangi iskart pasirasiau sutarti tuo ir patikejau.Aisku atejo vasara turejo iskabinti skelbimus, ir tokia nuojaute veste nuvede prie mokyklos duru, ir aisku ka pamaciau, ogi mano vaikas pas tokia mokytoja kurios nenorejau ir ta akcentavau pavaduotojai Zodziu finale paliuvom kur norejau, bet tik del to kad as uzregistravau vaika anksciau, nes kazkuri mama uzregistravusi veliau pas ta mokytoja nepalkliuvo Tai vat patarimas nelaukim paskutines minutes ir busit teisios tiesa jokiu kysiu jai nedaviau
Tai aš irgi suprantu,kad dar nėra jokių sąrašų oficialių ir galimybė,kad nepapulsi pas tą mokytoją kurią nori irgi yra.Nes kai pagalvoji gi nesugrūs vaikų pas kokias dvi išrinktąsias mokytojas,kažkaip dalins.Aišku aš noriu galvot,kad mano vaiks tai jau aišku papuls ten kur aš noriu o jei ne tada nežinau
QUOTE(600eva @ 2011 01 19, 09:23)
Sveiki,tai gal mokytojos pavarde galite pasakyti.Letesne ir svelnesne,kur minejote.
V.Anglickienė.Dar minėjo Petkevičienę kaip puikiai sutariančią su vaikais,tik sakė ji greitesnė,energinga.Girčienę..dar kažkokia niekaip nepamenu iš S raidės ilga pavardė irgi švelni sakė.Tai tikiuos jei nepapulsim pas Anglickienę tai pas kurią nors tada iš tų nes atrodytų taip šnekėjom apie vaiką domėjosi viskuo
Steponavičienė pažiūrėjau