Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(sindirela @ 2011 01 18, 18:10)
na as dabartinio pirmoko mama, tai papasakosiu su kokiais pavaduotojos baijeriais susiduriau.Zodziu issiaiskinau kokios bus pirmoku mokytojos ir tiksliai zinojau pas kuria noriu vesti vaika, atejus taip ir pasakiau, aisku jinai man pradejo burti kad jau nera vietos nes visi seniai uzsirase(vaika uzrasinejau vasario pradzioje), nu bet buvau atkakli pasakiau kad mano vaikas jautrus bla bla ir mums reikalinga butent ta mokytoja.Na ji itrauke i sarasus pazadejus kad gal neva kas nors nenores ar pan.nu bet dave suprasti, kad gal but pakliusim,kadangi iskart pasirasiau sutarti tuo ir patikejau.Aisku atejo vasara turejo iskabinti skelbimus, ir tokia nuojaute veste nuvede prie mokyklos duru, ir aisku ka pamaciau, ogi mano vaikas pas tokia mokytoja kurios nenorejau ir ta akcentavau pavaduotojai doh.gif Zodziu finale paliuvom kur norejau, bet tik del to kad as uzregistravau vaika anksciau, nes kazkuri mama uzregistravusi veliau pas ta mokytoja nepalkliuvo smile.gif Tai vat patarimas nelaukim paskutines minutes ir busit teisios 4u.gif tiesa jokiu kysiu jai nedaviau tongue.gif

Tai aš irgi suprantu,kad dar nėra jokių sąrašų oficialių ir galimybė,kad nepapulsi pas tą mokytoją kurią nori irgi yra.Nes kai pagalvoji gi nesugrūs vaikų pas kokias dvi išrinktąsias mokytojas,kažkaip dalins.Aišku aš noriu galvot,kad mano vaiks tai jau aišku papuls ten kur aš noriu tongue.gif o jei ne tada nežinau biggrin.gif
QUOTE(600eva @ 2011 01 19, 09:23)
Sveiki,tai gal mokytojos pavarde galite pasakyti.Letesne ir svelnesne,kur minejote.

V.Anglickienė.Dar minėjo Petkevičienę kaip puikiai sutariančią su vaikais,tik sakė ji greitesnė,energinga.Girčienę..dar kažkokia niekaip nepamenu iš S raidės ilga pavardė g.gif irgi švelni sakė.Tai tikiuos jei nepapulsim pas Anglickienę tai pas kurią nors tada iš tų ax.gif nes atrodytų taip šnekėjom apie vaiką domėjosi viskuo g.gif
Steponavičienė pažiūrėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 19 sausio 2011 - 09:22
V.Anglickienė.Dar minėjo Petkevičienę kaip puikiai sutariančią su vaikais,tik sakė ji greitesnė,energinga.Girčienę..dar kažkokia niekaip nepamenu iš S raidės ilga pavardė  irgi švelni sakė.Tai tikiuos jei nepapulsim pas Anglickienę tai pas kurią nors tada iš tų  nes atrodytų taip šnekėjom apie vaiką domėjosi viskuo

tai ko cia pergyvent pas ka papulsim,juk visos fainos biggrin.gif
Atsakyti
Na, iš tų fainų kažkuri viena vis tiek fainiausia lotuliukas.gif

Turiu pažįstamą, kuri buvo labai patenkinta mokytoja Petkevičiene, nes griežta, reikalaujanti, pasak mamos jso sūnui tokia mokytoja buvo idealiausia biggrin.gif

Dabar pagalvojau, kai mes pačios pradėjom į mokyklą eiti, niekas nieko mums nerinko, kur priklausė, pas ką papuolėm ten ir keliavom... Bet su skausmu prisimenu, kai teko išeiti iš dabartinės "Smeltės" į naujai pastatytą "Vyturio" mokyklą, nes priklausė pagal rajoną, tai net verkėm mokytoją Kuzmickaitę apsikabinę, taip sunku buvo išeiti, nes mokytoja buvo nuostabus žmogus, o teko pasimokyti tik du metelius "Smeltėj" (1 ir 3 klasėj), bet mokytoją iki šiol atsimenu rolleyes.gif Tokios mokytojos visiems drąsiai palinkėt galėčiau 4u.gif
Atsakyti
Labas.
Jei jau dabar yra daromi preleminarūs sąrašai,tai norėčiau paklausti, ar jūs visos pagal rajoną priklausot? blush2.gif
Atsakyti
manau gerai "patepus"priimtu ir nepagal rajona, nors zinau tokiu atveju kad ir priklausantiems pagal rajona, pasake kad vietu nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2011 01 20, 19:32)
Labas.
Jei jau dabar yra daromi preleminarūs sąrašai,tai norėčiau paklausti, ar jūs visos pagal rajoną priklausot? blush2.gif

mes tai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2011 01 20, 19:32)
Labas.

mes irgi pagal rajona priklausom ir kai as skambinau pavaduotojai uzrasyt vaika,tai ji man net kelis kartus pakartojo,kad ateinant balandi su dokumentais,butinai tureti pazyma apie deklaruota gyv vieta,atseit ji turi isitikinti,kad pagal rajona priklausom
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 16, 10:06)
Tai jūs ar užsirašėt pas Girčienę ar ne?

Taip mes uzsirasem pas Girciene 4u.gif
Atsakyti
Mus taip pat lyg užrašė pas Girčienę. Skambinome šią savaitę, tai sakė, kad pas šią mokytoją jau labai daug vaikų, bet gal dar tilpsime. Paaiškės tubūt balandžio 1, kai atnešime dokumentus g.gif . (kažkas čia klausė, tai mes irgi priklausome pagal gyvenamą vietą).
Atsakyti
Na va, nunešiau vaiko dokumentus šiandien į mokyklą ir pasirašėme sutartį. Dabar belieka laukti birželio 4 d., kai susipažinsime su mokytoja ir kitais vaikučiais smile.gif .
Atsakyti
O kokius dokus reikia pristatyti iki birželio 4d? deklaracijos pažymą,gimimo liudijimą?o fotkes ir med pažymą irgi,ar šituos vėliau?
Atsakyti
Med.pazyma rekomeduoju pristatyti kuo greiciau, nes zinau atveju, kai del jos nebuvimo priduodant visus dokumentus, teveliai turejo nemalonumu.
Atsakyti