Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 14, 13:56)
Tai,kad geri atsiliepimai apie šią mokytoją,nusiraminkit mirksiukas.gif negi dėl vienos nuomonės jau kardinaliai persigalvosit,juolab kad nieko baisaus čia nepapasakojo nieks smile.gif
o V.Anglickienė  turės pirmokus šiais metais smile.gif
Dabar jei ateinat gali įtraukt į preliminarų sąrašą smile.gif
iš dok kuriuos reikės pristatyt iki birželio 4dienos mums liepė atnešt
1.vaiko gimimo liudijimą
2.deklaracijos pažymą
3.sveikatos pažymą
4.fotkę

Na ne, žinoma nepakeisiu nuomonės dėl vienos išsakytos nuoskaudos, jau apsisprendėm galutinai smile.gif
Apie A. Girčienę mums labai teigiamai pasisakė auklėtoja darželyje, nes ji ateidavo į atvirą veiklą. Ir žinoma, nuomonių visad bus skirtingų, kas tinka vienam kitam gali visai schmoll.gif
Atsakyti
Na ne, žinoma nepakeisiu nuomonės dėl vienos išsakytos nuoskaudos, jau apsisprendėm galutinai 

as va kazkaip pagalvojau,jus tokia uztikrinta,kad pakliusit pas Girciene. Ar praset uzrasyti butent pas ja? Gal neset/nesit koki kysiuka? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 01 14, 20:26)
as va kazkaip pagalvojau,jus tokia uztikrinta,kad pakliusit pas Girciene. Ar praset uzrasyti butent pas ja? Gal neset/nesit koki kysiuka?  blush2.gif  4u.gif

Mes jau pas ją užsirašėm , nenešėm jokių kyšių, tiesiog pasiprašėm ir tiek, nes pavaduotoja klausė gal žinom, pas kurią mokytoją norėtume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 15, 11:24)
Mes jau pas ją užsirašėm , nenešėm jokių kyšių, tiesiog pasiprašėm ir tiek, nes pavaduotoja klausė gal  žinom, pas kurią mokytoją norėtume  biggrin.gif

Mes ir pas Girčienė paprasem kad uzrasytu gerbiama pavaduotoja , tai ji mums pasake kad tie teveliai kurie pirmi bus uzsirase tie ir paklius, o buvom mes tai gruodzio men. ,tai nemanau kad buvo jau pilna klase suformuota , tai toks juokas paeme , dave suprast kad kas pirmi sunes kysius tas ir papuls kur nores smile.gif o kysius tai ji megsta oi kaip megsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augussandra @ 2011 01 15, 17:21)
Mes ir pas  Girčienė paprasem kad uzrasytu gerbiama pavaduotoja , tai ji mums pasake kad tie teveliai kurie pirmi bus uzsirase tie ir paklius, o buvom mes tai gruodzio men. ,tai nemanau kad buvo jau pilna klase suformuota , tai toks juokas paeme , dave suprast kad kas pirmi sunes kysius tas ir papuls kur nores  smile.gif o kysius tai ji megsta oi kaip megsta  biggrin.gif

Tai jūs ar užsirašėt pas Girčienę ar ne?
Atsakyti
Dėl mokytojos Anglickienės - negaliu nieko blogo pasakyti apie ją. Myli vaikus ir vaikai ją myli smile.gif Moka motyvuot vaikus, pagirt, gražiai papeikt. labai puikiai supranta, kad šiuo metu nemažai daliai tėvų kiek sunku su pinigais, tai labai kuklūs reikalavimai fin. pagalbos (turiu su kuom palygin wink.gif )Bet mano nuomone, yra kiek per minkšta. Na gal nebent dabartinėje klasėje didžioji dalis - berniukų, tai vaikas parėjęs skundžiasi, kad būna triukšmas klasėje. Ji atrodo man tokia... jausminga smile.gif O šiaip viskas ok su ja. Girdėjau ne kartą anksčiau, kad gera mokytoja ji...
Atsakyti
Sveiki, mielos mamos. Planuojame nuo 2011metu rugsejo 1 d. pradeti lankyti " Versmes" mokykla,pirmaja klase.Gal, kas galite,patarti, kokia mokytoja (gera) pasirinkti? Aciu.
Atsakyti
nepykit mamytes,bet manau ,kad reikia pakovoti už savo vaiką ,kartu pamokius tokias pavaduotojas ,juk pačios kaltos ,kad kaip paklusnios aveles nešame kyšius ....,jei pati žinočiau , pas kokią noriu mokytoją,pavaduotojai atsakius miglotai ,visų pirma pareikalaučiau sąrašo mokinių,kelinta būsiu sąrašuose, jei atsisakytų pagąsdinčiau švietimo skyriumi ,ir patikėkit mokyklos administracija tikrai to labai bijo ,na žinoma ,jei tikrai sąrašas pilnas ,tai jau vadinasi pražiopsojai ir nieko nepadarysi ,bet jei pavaduotoja miglotai kalba ,manau būtina reikalauti TEISINGUMO....

ir nereikia bijoti ,kad dėl to gali nukentėti jūsų vaikas ,mokytojos dirba su tais vaikais ,kokius gauna , o visi kyšiai pavaduotojai lieka ......žinau ,girdėjau apie šios pavaduotojos naglumą ,galvoju ,kada ji sudegs ,manau pačioms prie to reikėtų prisidėti .....

Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2011 01 16, 23:40)
nepykit mamytes,bet manau ,kad reikia  pakovoti už savo vaiką  ,kartu  pamokius tokias pavaduotojas ,juk pačios  kaltos ,kad kaip paklusnios aveles  nešame kyšius ....,jei pati žinočiau  , pas kokią  noriu mokytoją,pavaduotojai atsakius  miglotai  ,visų pirma pareikalaučiau    sąrašo mokinių,kelinta būsiu sąrašuose, jei atsisakytų  pagąsdinčiau  švietimo skyriumi ,ir patikėkit  mokyklos administracija  tikrai to labai bijo ,na žinoma ,jei  tikrai sąrašas  pilnas ,tai  jau vadinasi pražiopsojai  ir  nieko nepadarysi ,bet jei  pavaduotoja  miglotai kalba ,manau būtina  reikalauti TEISINGUMO....

ir nereikia bijoti ,kad  dėl to gali nukentėti  jūsų  vaikas  ,mokytojos  dirba su tais  vaikais  ,kokius  gauna  , o visi kyšiai  pavaduotojai  lieka  ......žinau ,girdėjau  apie  šios pavaduotojos  naglumą  ,galvoju ,kada ji sudegs ,manau  pačioms prie to reikėtų prisidėti .....

apie kokia kova kalbet,jei oficialus dokumentu priemimas nuo balandzio 1. Labai lengvai issisuks,kad nera jokiu sarasu ir pan. Aisku visai kas kita,jei uz priemima i mokykla reikalauja kysio,tada jau tikrai reikia stot i kova.
Kitas dalykas as manau,kad nei vienai uzsirasiusiai be kysio pas viena ar kita mokytoja,tai dar negarantuoja,kad pas ja paklius. Tos kurios ateis su vokeliais,tos i paklius kur nores,o kazka irodyt,kad as uzsirasiau is anksto ir bla bla bla,bus neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2011 01 16, 18:10)
Sveiki, mielos mamos. Planuojame nuo 2011metu rugsejo 1 d. pradeti lankyti " Versmes" mokykla,pirmaja klase.Gal, kas galite,patarti, kokia mokytoja (gera) pasirinkti? Aciu.

Aš tai kalbėdama su pavaduotoja ir pasitariau dėl mokytojos,na ji papasakojo apie mokytojas trpty aš apie vaiką ir nusprendžiau kuri būtų mano manymu tinkamiausia jam.Maniškis jautruolis,tai ir parinkom jam švelnesnę ir lėtesnę mokytoją.
Atsakyti
na as dabartinio pirmoko mama, tai papasakosiu su kokiais pavaduotojos baijeriais susiduriau.Zodziu issiaiskinau kokios bus pirmoku mokytojos ir tiksliai zinojau pas kuria noriu vesti vaika, atejus taip ir pasakiau, aisku jinai man pradejo burti kad jau nera vietos nes visi seniai uzsirase(vaika uzrasinejau vasario pradzioje), nu bet buvau atkakli pasakiau kad mano vaikas jautrus bla bla ir mums reikalinga butent ta mokytoja.Na ji itrauke i sarasus pazadejus kad gal neva kas nors nenores ar pan.nu bet dave suprasti, kad gal but pakliusim,kadangi iskart pasirasiau sutarti tuo ir patikejau.Aisku atejo vasara turejo iskabinti skelbimus, ir tokia nuojaute veste nuvede prie mokyklos duru, ir aisku ka pamaciau, ogi mano vaikas pas tokia mokytoja kurios nenorejau ir ta akcentavau pavaduotojai doh.gif Zodziu finale paliuvom kur norejau, bet tik del to kad as uzregistravau vaika anksciau, nes kazkuri mama uzregistravusi veliau pas ta mokytoja nepalkliuvo smile.gif Tai vat patarimas nelaukim paskutines minutes ir busit teisios 4u.gif tiesa jokiu kysiu jai nedaviau tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,tai gal mokytojos pavarde galite pasakyti.Letesne ir svelnesne,kur minejote.
Atsakyti