Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 04, 16:38)
Sveikos, su Naujaisiais visas 4u.gif
Mes renkames tarp Anglickienės ir Girčienės, nes girdėjom, kas abi puikios mokytojos, belieka apsispręs  smile.gif

Ačiū, kad pasidalinote informacija, turbūt netrukus jau reikės eiti užsirašyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimu pirmokeliu mamos smile.gif

mes taip pat siais metais keliausim i pirma klase Versmeje. Kol kas dar neuzsirasem,nezinau pas ka g.gif
Mane vienas is labai jaudinanciu dalyku,ar yra mokykloje prailginta grupe? Jei taip,tai iki kurios valandos?
Atsakyti
laba,

gal kas nors jau uzrasete savo pimoka i mokykla.Ar iskart reik visus dok atnesti,ar uztenka tik uzsirasyt dabar?
Atsakyti
mano teta savo sunu norejo uzrasyti nuo siu metu rugsejo lankyti versme. Direktorius pasake kad norint lankyti sia mokykla yra renkamas 250 lt mokyklos remimo mokestis, todel jei norite lankyti reikes sumoketi blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2011 01 07, 22:52)
mano teta savo sunu norejo uzrasyti nuo siu metu rugsejo lankyti versme. Direktorius pasake kad norint lankyti sia mokykla yra renkamas 250 lt mokyklos remimo mokestis, todel jei norite lankyti reikes sumoketi  blink.gif  doh.gif

net plaukai pasisiause,kazkoks pasitycojimas. Gal jusu tetai nepriklauso si mokykla pagal gyvenama vieta? Mums priklauso,todel jei paprasys susimoketi,tikrai i svietimo skyriu paskambinsiu
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 01 08, 16:14)
net plaukai pasisiause,kazkoks pasitycojimas. Gal jusu tetai nepriklauso si mokykla pagal gyvenama vieta? Mums priklauso,todel jei paprasys susimoketi,tikrai i svietimo skyriu paskambinsiu

Ji gyvena Naujakiemio gatveje tai matyt nepriklauso pagal gyv vieta, bet vistiek tiesiai sviesiai taip pasakyti, tai gedos neturejimas.

Ir is viso dar pries 10 metu kai mokinausi Versme labai gyresi kad yra labai gera mokykla kad stipri, kad gerai paruosia mokinius kad ateityje bus gimnazija, o kas is jos liko 8-mete mokykla, tai kur tas jau super gerumas? Paprasta mokykla ir tiek. Plius like nemazai senu mokytoju, kurie nebuvo labai jau mandagus ir atsidave savo darbui.
Pvz pradinuku mokytoja Girciene ji mano sesute kai ji buvo pimokele po pirmo semestro jau nurase ir pasake kad reikes palikti antriems metams doh.gif Man protu nesuvokiama kaip mokytoja taip gali sakyti kai vaika pazysta vos kelis menesius.
Ir ka baige ne tik pirma klase o jau studijuoja ir gana gerai mokinasi. O nurasyta buvo del to kad labai rami ir svelni mergaite. Galeciau dar daug visko prirasyti, bet nesinori jusu gazdinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2011 01 08, 18:56)
Ji gyvena Naujakiemio gatveje tai matyt nepriklauso pagal gyv vieta, bet vistiek tiesiai sviesiai taip pasakyti, tai gedos neturejimas.

Ir is viso dar pries 10 metu kai mokinausi Versme labai gyresi kad yra labai gera mokykla kad stipri, kad gerai paruosia mokinius kad ateityje bus gimnazija, o kas is jos liko 8-mete mokykla, tai kur tas jau super gerumas? Paprasta mokykla ir tiek. Plius like nemazai senu mokytoju, kurie nebuvo labai jau mandagus ir atsidave savo darbui.
Pvz pradinuku mokytoja Girciene ji mano sesute kai ji buvo pimokele po pirmo semestro jau nurase ir pasake kad reikes palikti antriems metams  doh.gif Man protu nesuvokiama kaip mokytoja taip gali sakyti kai vaika pazysta vos kelis menesius.
Ir ka baige ne tik pirma klase o jau studijuoja ir gana gerai mokinasi. O nurasyta buvo del to kad labai rami ir svelni mergaite. Galeciau dar daug visko prirasyti, bet nesinori jusu gazdinti  biggrin.gif

nelaikau sios mokyklos jokia isskirtine ar kitokia super puper,tiesiog priklauso mums pagal gyvenama vieta ir tiek . Laikausi tos nuomones,kad labiausiai vaiko mokslai priklauso nuo konkrecios mokytojos (ypac pradinese klasese),nuo paties vaiko,o ne nuo mokyklos,todel neketinu tasyti vaiko i kita miesto gala,vien tam,kad lankytu ale kokia prestizine mokykla. Renkuosi esancia arciausia namu. Su tom mokytojom irgi sunku,apie Girciene esu lyg ir neblogu atsiliepimu girdejusi,bet kaip sakoma kiekvienas vaikas skirtingas,kiekviena situacija individuali.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 01 07, 21:18)
laba,

gal kas nors jau uzrasete savo pimoka i mokykla.Ar iskart reik visus dok atnesti,ar uztenka tik uzsirasyt dabar?

užtenka tik užsirašyti,su visais dokais nuo balandžio kažkur smile.gif
beje man sakė,kad prailginta grupė kogero bus,bet tai nėra 100% ir ji gal bus nemokama iki 15val,bet sakė jei tik niekas nepasikeis..
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2011 01 08, 17:56)

Pvz pradinuku mokytoja Girciene ji mano sesute kai ji buvo pimokele po pirmo semestro jau nurase ir pasake kad reikes palikti antriems metams  doh.gif Man protu nesuvokiama kaip mokytoja taip gali sakyti kai vaika pazysta vos kelis menesius.
Ir ka baige ne tik pirma klase o jau studijuoja ir gana gerai mokinasi. O nurasyta buvo del to kad labai rami ir svelni mergaite. Galeciau dar daug visko prirasyti, bet nesinori jusu gazdinti  biggrin.gif

Na čia tai pagąsdinot... blink.gif dėl Girčienės, kaip tik galvojam pas šią mokytoją užsirašyti ir vien dėl to, jog atsiliepimai apie šią mokytoją labai teigiami, kadangi ji būtent ir mokanti prieiti pire jautresnių vaikų.... Na, bet čia paskaičius gaunasi atvirkščiai doh.gif
O dėl V. Anglickienės, tai ar ji ne 3-iokus šiemet turi? g.gif
Atsakyti
Na čia tai pagąsdinot...  dėl Girčienės, kaip tik galvojam pas šią mokytoją užsirašyti ir vien dėl to, jog atsiliepimai apie šią mokytoją labai teigiami, kadangi ji būtent ir mokanti prieiti pire jautresnių vaikų.... Na, bet čia paskaičius gaunasi atvirkščiai 

As uzklausiau aukletojos darze,gal gali parekomenduoti kokia mokytoja,tai apie Girciene uzsimine labai gerai....Zodziu kas vienam gerai,kitam nebutinai bus taip pat smile.gif

Siandien pasiskambinau i "Versme",tiesiog uzregistravau vaika ir tiek. Neklause nei pas kokia mokytoja noriu,o as ir pati neprasiau...tiesiog pradejau abejoti,vieni viena giria,kiti ta pacia peikia...nesuprasi..pas ka pakliusim,pas ta ir mokysimes,o jei bus bedu,tai jas spresim 4u.gif

Dokumentus priims nuo balandzio pirmos,reikia butinai pazyma turet apie gyv.vietos deklaravima,dar nuotraukos reikia mokinio pazymejimui,dokumentu berods savo ir vaiko gim.liudijima,o sveikatos pazyma sake bus galima iki birzelio pristatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 13, 15:57)
Na čia tai pagąsdinot...  blink.gif dėl Girčienės, kaip tik galvojam pas šią mokytoją užsirašyti ir vien dėl to, jog atsiliepimai apie šią mokytoją labai teigiami, kadangi ji būtent ir mokanti prieiti pire jautresnių vaikų.... Na, bet čia paskaičius gaunasi atvirkščiai  doh.gif
O dėl V. Anglickienės, tai ar ji ne 3-iokus šiemet turi?  g.gif

Tai,kad geri atsiliepimai apie šią mokytoją,nusiraminkit mirksiukas.gif negi dėl vienos nuomonės jau kardinaliai persigalvosit,juolab kad nieko baisaus čia nepapasakojo nieks smile.gif
o V.Anglickienė turės pirmokus šiais metais smile.gif
Dabar jei ateinat gali įtraukt į preliminarų sąrašą smile.gif
iš dok kuriuos reikės pristatyt iki birželio 4dienos mums liepė atnešt
1.vaiko gimimo liudijimą
2.deklaracijos pažymą
3.sveikatos pažymą
4.fotkę
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 14, 13:56)
Tai,kad geri atsiliepimai apie šią mokytoją,nusiraminkit mirksiukas.gif negi dėl vienos nuomonės jau kardinaliai persigalvosit,juolab kad nieko baisaus čia nepapasakojo nieks smile.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif

Na is tiesu turbut retai pasitaiko tokiu vaiko artimuju, kurie teigiamai sureaguotu I pasiulyma vaika palikti antriems metams. Taciau nereikia pamirsti, kad mokytoja tikrai to nedaro is piktos valios, o tiesiog ivertinusi vaiko sugebejimus ir lygindama su kitu vaiku pasiekimais pateikia toki pasiulyma manau tik linkedama gero vaikui. Kad jis sustiprines savo jegas 1 klasej veliau tvirtai zengtu per kitas klases. Ir tai tikrai nera joks vaiko nurasymas ir tai visiskai nereiskia, kad veliau jis mokysis prastai. Kaip tik galbut igaves stiprius pagrindus – dar ir aplenks kitus.
Tiesiog zinoma, artimiesiems tai nebuna dziugi zinia ir aisku mokytoja bloga pasidaro…
Atsakyti