Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(fleita @ 2010 09 08, 09:23)
Sveikinu visus mokinukus ir jų tėvelius su prasidėjusiais naujais mokslo metais  4u.gif . Na o mane šiais mokslo metais labiausiai domintų ketvirtokų mamyčių pasisakymai, padėsiantys pasirinkti mokytoją savo būsimai pirmokei  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi šis klausimas rūpi. drinks_cheers.gif
Va mačiau, kad nereali mokytoja trečiokus dabar turi. Tai net šmėstelėjo mintis neleisti dukters kitąmet į mokyklą, sulaukus šešerių su puse metų, o išlaukti septynerių su puse ir tada pas Viskontaitę prašytis. blush2.gif
Atsakyti
lexana as tai kitamet tik i paruosiamaja ir leisiu mazaji, per anksti jam butu sesiu su puse i mokykla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 08, 21:27)
drinks_cheers.gif Man irgi šis klausimas rūpi.  drinks_cheers.gif
Va mačiau, kad nereali mokytoja trečiokus dabar turi. Tai net šmėstelėjo mintis neleisti dukters kitąmet į mokyklą, sulaukus šešerių su puse metų, o išlaukti septynerių su puse ir tada pas Viskontaitę prašytis. blush2.gif

Jei norit pas Viskontaitę prašytis, teks laukti dar tris metus lotuliukas.gif Dabar mano pirmokėlė pas ją eina ax.gif ax.gif Gal pavardes maišote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 09 09, 08:17)
Jei norit pas Viskontaitę prašytis, teks laukti dar tris metus  lotuliukas.gif  Dabar mano pirmokėlė pas ją eina  ax.gif  ax.gif  Gal pavardes maišote?  g.gif

Kaip pirmokėlė? blink.gif Pas ją 3b ar 3d ant kabineto užrašyta? blink.gif Trečiame aukšte per vidurį kabinetas? g.gif Neaukšta šviesi mokytoja, tokia labai miela ir švelni. wub.gif
Na šiandien nuėjusi į mokyklą pabandysiu ją užkalbinti. blush2.gif Bet kaip keista. g.gif Pernai pas ją antrokai buvo. g.gif Žodžiu, eisiu išsiaiškinti ar rimtai sumaišiau pavardes. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 10 rugsėjo 2010 - 08:22
Nugis isties sumaisiau pavardes. blush2.gif Kalbejau apie Beriozkiniene. wub.gif Bet ir Viskontaite super! Ji man tokia randanti kalba su vaikais.
Atsakyti
O kaip dėl dabartinių ketvirtokų mokytojų, gal žinote kokių atsiliepimų smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2010 09 10, 12:08)
Nugis isties sumaisiau  pavardes. blush2.gif Kalbejau apie Beriozkiniene. wub.gif Bet ir Viskontaite super! Ji man tokia randanti kalba su vaikais.

Manau Berioznikienė tikrai šauni mokytoja, bent jau toks vaizdas susidarė per pirmas mūsų dieneles mokykloje belaukiant dukrytės (mūsų kabinetai ša;ia). Rugsėjo 2 mačiau, kaip ši mokytoja kiekvieną išeinantį namo vaiką pabučiuodavo wub.gif Na, pasirodė tikrai maloni mokytoja thumbup.gif Na, o mūsų Viskontaitė iš vis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit berniukui svarka parduot apie 140cm
Atsakyti
sakykit yra svarbu kokia maikute,marskinukus vilketi po svarku g.gif ? mokytoja musu sake negalima su jokiais piesinukais,vasara per susirinkima apie tai niekas nieko nesake,arba as praleidau kazka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 09 16, 09:15)
sakykit  yra svarbu kokia maikute,marskinukus vilketi po svarku  g.gif  ? mokytoja musu sake negalima su jokiais piesinukais,vasara per susirinkima apie tai niekas nieko nesake,arba as praleidau kazka  doh.gif

kad as maunu ir viskas ka turiu tongue.gif mane nervuoja dar kad fiziniui reikia butent baltos maikutes, namie kruva visokiausiu, bet baltos neturim, maunu kokia turim, nervina sustabeliuoja tuos vaikus kaip tarybiniais laikais doh.gif
Atsakyti
musu mokytoja neleidzia su piesinukais nieko, o pas mane praktiskai visi rubeliais su kazkuo, sokiams girdejau butinai juodu sortu,is kur juos man gauti doh.gif
Atsakyti
Manau kad po uniforma galima mauti bet ką, juk nesimato rolleyes.gif Gal ji turėjo omeny šokius ir kūno kultūrą, kur užsispyrė baltos maikės g.gif Mane truputį tas nervina... bet ką darysi...
Atsakyti