Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 17:53)
tai visiems pirmokams vienu laiku bus?

Taip taip, visoms keturioms klasėms. 4u.gif
Atsakyti
kaip ziema toj mokykloj ar nesalta ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 21:57)
kaip ziema toj mokykloj ar nesalta ?

Žiemą mokykloje būna apie 25 laipsnius šilumos. Langai plastikiniai, tad tikrai nešalta. Mergaitės batelius turi klasėse, kad persiauti, nes kojos sukaista. 4u.gif
Atsakyti
kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 22:40)
kaip gerai  thumbup.gif

Pernai ir aš labai bijojau, kad bus šalta. Bet ne, viskas puikiai. Nežinau kaip kiti tėveliai, bet mūsų šeima esame labai patenkinti dukters mokykla. thumbup.gif
Atsakyti
Oi koki skyreli radau!Mano prisiminimai stai tokie...Pradedeant pradiniu klasiu mokytoja V.Petrikiene. doh.gif Pamenu labai mylejo turtingu teveliu vaikus,jiems be muilo i viena vieta lisdavo,kai kuriems po pamoku pasilikus su liniuote dauzydavo nagus,rinkdavo is vaiku pletkus ir po to tuos pletkus svarstydavo pries visa klase,tuo klases viduj sukeldama boikota kazkuriam vaikui ir kurstydavo nesutarimus tarp vaiku,pacioj pirmoj klasej viena mergaite apkaltino,kad neva jos laikrodis panasus i josios dingusi. blink.gif Toliau-gerai pamenu nestabilios psichikos chemijos mokytoja Čepaite,kuriai tevai uz pasmurtavima pries viena mergina buvo iskviete net televizija(sake tai dare is meiles mokiniams),isterike matem.mokyt.Kukulskiene.Pavaduotoja buvo tikras mokyklos siaubunas,visi jau vien ja pamate drebedavo,o mokykla nuo jos zingsniu drebedavo tikraja ta zodzio prasme. lotuliukas.gif Dar buvo tokia senmerge matematikos mokytoja Vasiliauskaite,kuri atvirai tyciodavosi is mokiniu.Fizinio lavinimo mokytojos irgi,viena savo aukletines vadindavo "padiezdu damomis",kita "čiukcemis",kai joms kas nepatikdavo. blink.gif lotuliukas.gif galeciau vardint ir vardint... g.gif lotuliukas.gif Pacios sveikiausios(nu bent jau psichiskai),tai kiek atsimenu buvo arba lietuviu k. mokytojos arba anglu k.O siaip tai dar iki siol ramiai pro ta vieta negaliu praeiti,kiek blogu emociju sukyla.Mokyklos viduj tarp mokiniu vyko tokios patycios,zeminimas ir smurtas pries silpnesnius,kad siaubas,mokytojai nesikisdavo ir per daug nesidomedavo.Net jei "versmej" ir pasikeistu tvarka,kuo as labai abejoju,nes direktorius ten dar tas pats,is principo savo vaiku ten niekada nevesciau.Kaip sakoma zuvis genda nuo galvos,kaip as suprantu,ten rezulatas yra siekiamas bet kokiais tikslais,vaikas ten yra tik priemone rezultatui pasiekti,kad mokykla turetu GERA VARDA...Tai cia tevams pamastymui... mirksiukas.gif Yra gera patarle-NE VISKAS AUKSAS KAS AUKSU ZIBA!
Atsakyti
Ir niekada nesutiksiu,kad "smeltes"ar "aukuro"mokyklos yra kazkuo prastesnes.Mano pazistamu tarpe daug,kurie tas mokyklas baige sekmingai,uzaugo dorais zmonemis,istojo i aukstasias mokyklas ir daug gyvenime pasieke.Vaikui visu pirma reikia aplinkoj jaustis gerai,kad jis kazko noretu siekti.Jau vien is arogantiskos dabartines pavaduotojos gali daug pasakyti kokia toj mokykloj tvarka,kad turtingesniu teveliu vaikai ten labiau laukiami(nes ji megsta kysius,kiek supratau is kai kuriu cia pasisakiusiu),kurie su ja turejo reikalu.Pradinuku mamoms patariu is anksto nedziugauti,kad viskas kolkas liuks,pats linksmumas gal prasides kai prades jusu vaikai vaiksciot po klases.Mano laiku daug kam teko tada begti i kitas aplinkines mokyklas,del daugelio priezasciu.Bet aisku labai linkiu,kad to nebutu.Mano nuomone,tai vaikui reikia normalaus mokytojo,o ne gestapo virsininko,kad jis kazko ismoktu,nu nebent jusu vaikas labai jau kazkokiu specialiu poreikiu auklejimo sirty.Tada ten pats tas.
Atsakyti
na siaip del direktoriaus sutinktu, jis kiek girdejau tarybinio mastymo, uztat ir pasibaisejau kai nuejau i pimoko klase doh.gif dieve sventas grindys nuo statybos laiku nekeistos, aplamai klase baisi jei atvirai, ir asku cia jau direktoriaus nuopelnas kaip teisingai pinigus paskirstyti, pavaduotoja ir neeiline, bet labai stengiasi buti mandagi nu bent tiek ax.gif
aisku per tiek metu ir visos mokytojos galejo pasikeisti ir gal dar pasikeis ir atsiras kitu nenormaliu, bet kad nesutarimai tarp mokytoju vyksta ta tikrai girdejau blink.gif
Atsakyti
nu ir pripasakojot , tikiuosi mano vaikams to nenutiks gal nepaklius mokytojai sie, o siaip uz savus vaikus jei ka nagais ragais kovosiu blush2.gif
Atsakyti
MB buvo uzejes i mokykla, pirmokeliams svente 9.30 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kam Jūs gasdinate mamytes? Nėra ten jau tokia baisi padėtis, kaip čia piešiate. O pasakoti tai, kas buvo caro Žirnio laikais - gal ir nebeverta? g.gif
Mes nesame turtuoliai ar kažkuo ypatingi tėvai. Tiesiog eilinė šeima auginant tris vaikučius. Ir su mumis skaitomasi, vaikas prižiūrimas, mokosi puikiai, yra pirmūnė. Mokytojai visi yra normalūs žmonės. Nesutikau nei isterikių, nei mušeikų, nei dar kokių trenktų... schmoll.gif Kalbu būtent apie pradinukų mokytojas. Ir direktorius tikrai normalus žmogus.

Nekeliu į aukštumas, nesu fanatiška šios mokyklos atžvilgiu, bet ji man patinka, kaip ir mano vaikams. Beje, pati baigiau "Smeltės" mokyklą ir patys mano dėstytojai pasiūlė geriau eiti į "Versmę", o ne į mano buvusią mokyklą vesti dukrą. 4u.gif O vyras baigė "Versmės" mokyklą ir jo prisiminimai kuo šilčiausi. Ir mokytojai visi sutikę bendrauja, ir tikrai gerbia jį, kaip jis juos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 30 rugpjūčio 2010 - 09:53
Gal kas žinot ar visiems šventė prasidės 9.30, turiu omenyje ir 5 -tokus.
Atsakyti