Gal vistik kas žinot, ar būtini rašaliniai parkeriai 5-okams?
Sveikutes, ieskau sarafano ir svarko mergaitei, eis i 3cia klase. realus ugis 145cm. Noretume rast gerame stovyje.. Zinoma- eisime i muge sekancia savaite mokykloje, bet pagalvojau- gal kas turite isaugta ir zadate nesti- nupirktume is namu . Pasiulymu laukiu i az.
Nepirkit specialiai... kiek prisimenu iš savo sūnėno, tikrai nebūtini. Na ir apskritai, mano pradinukas gana dažnai rašo su geliniu tušinuku, kai parkeris stebuklingai dingsta Dar nėra gavęs pastabų už tai.
QUOTE(Orhideja76 @ 2010 08 19, 16:50)
Gal vistik kas žinot, ar būtini rašaliniai parkeriai 5-okams?
QUOTE(Aries @ 2010 08 26, 16:11)
Nepirkit specialiai... kiek prisimenu iš savo sūnėno, tikrai nebūtini. Na ir apskritai, mano pradinukas gana dažnai rašo su geliniu tušinuku, kai parkeris stebuklingai dingsta Dar nėra gavęs pastabų už tai.
O maniškė rašė pirma parkeriu su pusiau uždara plunksna, paskui daviau rašiklį, kaip tušinuką, tik su rašalo kapsule. Pradžioje mokytoja leido juo rašyti, nes rašysena gerokai pagražėjo. Bet dabar, kai prieš atostogas gavome sąrašus ko reikia mokyklai, aiškiai parašyta, kad tinka tik parkeris uždara ar pusiau uždara plunksna.
QUOTE(Lexana @ 2010 08 26, 17:31)
Bet dabar, kai prieš atostogas gavome sąrašus ko reikia mokyklai, aiškiai parašyta, kad tinka tik parkeris uždara ar pusiau uždara plunksna.
Na, mums mokytoja sakė, kad reikėtų dviejų parkerių, vieno su uždara, kito su normalia plunksna
Beje, kas jau žinote, kokia būna rugsėjo pirmosios šventė šioje mokykloje? Būna koks renginukas salėje ar kažkas panašaus?
QUOTE(String @ 2010 08 29, 16:09)
Na, mums mokytoja sakė, kad reikėtų dviejų parkerių, vieno su uždara, kito su normalia plunksna
Beje, kas jau žinote, kokia būna rugsėjo pirmosios šventė šioje mokykloje? Būna koks renginukas salėje ar kažkas panašaus?
Pirmokėliams būna šventė kieme, jei geras oras. Pasveikina juos, padainuoja, pašoka, mini renginuką parodo. Po to klasėse išdalina LR pirmokų pasus, klasėje mokytojos pasveikina vaikus. Pernai mums labai patiko pirmokų šventė.
o ten dar reikia i mokykla nueiti susizinoti kelinta valanda ar kaip ? iskabinta kas nors buna ?
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 16:43)
o ten dar reikia i mokykla nueiti susizinoti kelinta valanda ar kaip ? iskabinta kas nors buna ?
Būna iškabinta, tik neapsigaukite, iškabinta pačioje mokykloje, ne ant lango. Aš pernai taip vaikščiojau laukdama, kada lange iškabins info apie šventės laiką ir pan., o buvo viduje parašyta stende. Mums pernai buvo pirmokų šventė 10 valandą.
dekui lexana, rytj nuleksiu paziuret o pamokos nuo rugsejo 2 ir prasides ?
QUOTE(Leilla @ 2010 08 29, 16:56)
dekui lexana, rytj nuleksiu paziuret o pamokos nuo rugsejo 2 ir prasides ?
Tai taip, rugsėjo antrąją. Aišku, pirmokams tos pamokos bus dar tokios pažintinės. Dabar taip mąstau, kad Andrėjau ar dvi, ar trys tebuvo pirmą dieną.
Aš rytoj irgi eisiu iki mokyklos pažiūrėti, kada antrokams reikia ateiti rugsėjo pirmąją.
geras, o as siandien kaip tik buvau pasiziureti kelinta ten valanda pirmokam ir aiskus tikejausi, kad bus ant laukiniu duru pakabinta, deja, teks eiti i vidu
tai visiems pirmokams vienu laiku bus?