Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

tai taip niekas ir neatsakė, reikalingos tos pilkos kelnės ar ne?
Atsakyti
Pilkos kelnės nebūtinos. Galima nešioti juodas - ar kostiumines, ar džinsus (juodus). O mano sūnėnas apskritai eina su paprastais (ne juodais) džinsais; iš mokyklinių atributų - tik švarkas. Aš šiaip uniforma patenkinta, medžiaga gera, nesiglamžo - ir berniukų, ir mergaičių. Birželio ir rugpjūčio mėnesį būna mugės, galima nusipirkti nešiotų, bet vis dar gerai atrodančių švarkelių ir sarafanų - po 30 lt maždaug.
P.S. o ta pilka spalva man labai patinka, pati geriausia, mano manymu tongue.gif Iš bėdos uniforma gali tarnauti kaip kostiumas, ko nepasakytum apie žalius ar bordo spalvos (brrr...) švarkus tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aries: 06 liepos 2010 - 21:55
Man asmeniškai tai labai graži uniforma, ir spalvos gerai suderintos, pvz., mergaitėms prie ryškių sarafanų pilka spalva - thumbup.gif Tie kitų mokyklų bordavi ar tamsiai žali švarkai - tragiški doh.gif Aišku, kaina nemaža, bet čia jau kita kalba...
Atsakyti
nu mergaitem tai tikrai uniformos geros grazus sarafanai viskas liuks, nu bet berniukams man kaip tik ta slpalva nepatinka, na esme ne spalvoje, o kur ja parinko i mokykla gi doh.gif zinant kokie peckeliai buna berniukai, tai ta pilka spalva taps juoda.Sakau kol kas nezinau mokyklu kur su pilnom uniformom vaiksto, sakot galima su dzinsais, na gal dickiams taip bet mums pradinukams tai kazin g.gif
Atsakyti
Aciū už išsakytas mintis, šiandien važiuojam užsisakyti, tai imsim ir kelnes, vistik pirmoji uniforma bus smile.gif
Atsakyti
Mamos SOS kur reik gauti medziagos? buvau Tik tau pardej ir Mazvydo alejoje tai jie neturi, kur dar ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 07 08, 21:07)
Mamos SOS kur reik gauti medziagos? buvau Tik tau pardej ir Mazvydo alejoje tai jie neturi, kur dar ieskoti?

Medziagos sake greiciausiai ir nebebus, radau panasia bet ne tokia pacia ir prastesne Vyturio IKI antram aukste kur siuvykla yra. Is bedos tiks,nes kitur nekur nera
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 07 08, 21:07)

Eikiti Biga, ten siuva uniformas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 07 09, 13:57)
Medziagos sake greiciausiai ir nebebus, radau panasia bet ne tokia pacia ir prastesne Vyturio IKI antram aukste kur siuvykla yra. Is bedos tiks,nes kitur nekur nera

ne nu visai kaip tarybiniais laikais, kas cia tau sake...
Atsakyti
Aš pradžioj irgi galvojau pirkt medžiagą, siūtis pas siuvėja, bet irnesakyk.gif persigalvojau, nes neverta schmoll.gif Medžiaga dar kai buvo, kainavo beveik 50 lt/metras, pamušalas - nuo 11 lt/metrą, plius sagos, ir pasiuvimas gi ne veltui - išeis ne pigiau, o gal ir brangiau, nei siūtis mokykloje...
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 07 10, 08:06)
Aš pradžioj irgi galvojau pirkt medžiagą, siūtis pas siuvėja, bet  irnesakyk.gif  persigalvojau, nes neverta  schmoll.gif  Medžiaga dar kai buvo, kainavo beveik 50 lt/metras, pamušalas - nuo 11 lt/metrą, plius sagos, ir pasiuvimas gi ne veltui - išeis ne pigiau, o gal ir brangiau, nei siūtis mokykloje...

nu dare ziurint kiek siuveja ims uz pasiuvima, beje gal kas netycia buvot ar matet sako Tilzes turguje buna pasiutu uniformu?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 07 25, 11:00)
nu dare ziurint kiek siuveja ims uz pasiuvima, beje gal kas netycia buvot ar matet sako Tilzes turguje buna pasiutu uniformu?

Tai juk Bige yra pasiūtų uniformų visoms mokykloms. Ten galima ir užsisakyti , o pigiau neišeis , nebent kas nors iš savų siūna, nes pernai draugė siuvo dukrai tikrai brangiau išėjo nei Bige mirksiukas.gif
Atsakyti