Ar aš kažką painioju, bet mano dukros darželio draugė irgi mokysis pas Lipinskeinę bet ji buvo šeštadienį, su mama kalbėjau, sakė labai maloni mokytoja Ir kaip jau minėjau, ji buvo pas mūsų vaikus daržely, vedė pamokėlę, vaikams labai patiko
Ar aš kažką painioju, bet mano dukros darželio draugė irgi mokysis pas Lipinskeinę bet ji buvo šeštadienį, su mama kalbėjau, sakė labai maloni mokytoja Ir kaip jau minėjau, ji buvo pas mūsų vaikus daržely, vedė pamokėlę, vaikams labai patiko
Laba diena, gal kas patars, dėl uniformos. Mes šį rudenį pradėsim lankyti Versmės m-klą, 5-tą klasę. Norim užsisakyti uniformą (berniukui) ir galvoju ar reikia imti kelnes ar tik švarko užteks. Jei kokios šventės vyksta ar būtina su pilkom ar galima juodas kelnes užsivilkti?
zinot mane tai nervuoja ta musu mokykla del uniformos, kaip tycia daug ko pasiklausinejau, tai daug kur yra pagrinde liemenes, pvz. gorkyje tai isvis super megstiniai, bet pas mus kai pas laukinius, kostiumai, nu sakiau jomajo, ir dar sviesiai pilki,nu sakiau ar ne durniai tie kas sugalvojo.Gi kiek kainuoja ta uniforma, nesuprantu kodel nieks priimant sprendima, ju nepaprotino