Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

sindirela pas ka jus ?
Atsakyti
ir mes pas Lipinskiene, idomu kodel ji yra bloga mokytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imeri: 03 birželio 2010 - 13:27
ji nera bloga tikrai
Atsakyti
Prisijungiu ir as apie Versmes mokyklos pavaduotoja. Kas kysiu nenunesa jai, tai ir nepriima. Labai nori, kad atnestum i vokeli.
Atsakyti
Manau, labai pergyvent neverta, Lipinskienė buvo pas mus daržely, vedė parodomąją pamoką. Vaikams labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
na kaip mamytes jums ispudis susitikus su mokytojom smile.gif
Atsakyti
Mes pas Balciene, labai geras ispudis, labai svelni mokytoja:)
Atsakyti
Mes savosios net nematem siandien nes nebuvo, neaisku kaip cia bus gal gerai, gal ir ne, bet domiesiuos apie mokytoja, tikiuosi nesusipratimu nebus, o tai kai pasiskaitai pasisakymus siurpa kelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 06 05, 16:58)
Mes savosios net nematem siandien nes nebuvo, neaisku kaip cia bus  gal gerai, gal ir ne, bet domiesiuos apie mokytoja, tikiuosi nesusipratimu nebus, o tai kai pasiskaitai pasisakymus siurpa kelia  doh.gif

ax.gif gal susitiksim, musiškis su akinukais prie mokytojos stalo ,pirmam suole sėdėjo...Labai stipri psichologė šitoje mokykloje, tai kad didelė paspirtis jeigu ką, logopedė labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 06 05, 21:01)
ax.gif gal susitiksim, musiškis su akinukais prie mokytojos stalo ,pirmam suole sėdėjo...Labai stipri psichologė šitoje mokykloje, tai kad didelė paspirtis jeigu ką, logopedė labai patiko.

neisidemejau nei vieno vaiko smile.gif tai bus proga susipazint 4u.gif
Atsakyti
Mes pas Viskontaitę. Įspūdis labai geras thumbup.gif Man taip pat psichologė ir logopedė paliko gerą įspūdį, manau, mokykla tikrai bus šauni. Nors pagal pamokų skaičių įtariu vaikučiai turės oi daug darbo...
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 06 06, 09:59)
Mes pas Viskontaitę. Įspūdis labai geras  thumbup.gif  Man taip pat psichologė ir logopedė paliko gerą įspūdį, manau, mokykla tikrai bus šauni. Nors pagal pamokų skaičių įtariu vaikučiai turės oi daug darbo...

pritariu kad kruvis vaikas bus nemazas, kazkaip susiduriau su mokyklom UK tai ten vaikai tik trecioje klaseje suolose pradeda sedeti iki tol sedi kas kur nori, zodziu laisve visiska.Biski baisu kad kruvis bus didelis gi jie dar visai vaikai blink.gif
Psichologe ir man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti