Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

Dėl sąrašų kaip yra, nežinau, kai pildžiau dokumentus, pavaduotoja minėjo, kad sąrašai bus birželio pirmom dienom.
Atsakyti
blink.gif an tai irgi ispudis nuo pavaduotojos. Mano vaikas su spec.poreikiais tai labai jau norejo atsikratyt ir siunte i Smelte , ten tik pasijuoke is ju bandymo atsifiltruoti vaikus. Mes turim pazyma apie deklaruota gyvenamaja vieta. Dabar net kompleksuoju paskambinti ir pradziuginti pavaduotoja apie tai kad mums reikia rasti vieta kuri priklauso. Laukia vargas ir manes ir vaiko jei dar mokytoja pasitaikys panasi tai kausimes...
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2010 05 27, 13:20)
Tame ir reikalas kad pagal gyvenamą vietą priklauso,juk mergaitė eina atsimenu sunkokai priėmė kadangi mes nuomuojamės butą,bet nunešėm visus dokumentus,dabar matomai sudarė klases kas davė kas kaip,o čia nieko nekišo ir nustūmė į šoną,nešti nieko nesiruošiu tikrai neverta ir nėra labai jau tokia super mokyklą,tik kad va bijau kad ir į kitas galim nepatekti.Norėčiau pabandyti į Zudermano mokyklą,bet ten sunkokai eina patekti  sad.gif  ,o ypač turbūt šiuo metu kai daug kur jau klasės suformuotos.

nu klausyk nieko sau, jei pagal gyvenama vieta priklauso tai kame reikalas doh.gif ta i aciu dievui kad ir as neperseniausiai medicinine pazyma nunesiau, man ji lygiai ta pati pasake, kad galiu ja bet kada atnesti doh.gif o pas kokia mokytoja jus rasetes g.gif
rimtai o ar yra jau sarai mokykloje kas zinot g.gif
Atsakyti
Galiu visoms pasakyt, kad pas jokią mokytoją neleis užsirašyti, o pavaduotoja pareikš, kad ir taip daug garbės jums, kad teikėsi užrašyt į mokyklą doh.gif
Atsakyti
Kiek aš supratau tai ji mus žadėjo užrašyti pas mokytoja kuri dirba antrame aukšte ir ketvirtokus turi pavardės nesakė,bet aš pasižiūrėjau tai buvo Lipinskienė ar kaip ten ji blush-anim-cl.gif ,nes mano mergaitė mokinasi šalia kitoje klasėje.Jei nesiruoštumėm kraustytis kitur,tada jie taip lengvai mumis neatsikratytų bet dabar nematau reikalo nervus gadintis tuo labiau kad mokykla tikrai nėra tokia gera,kaip yra išreklamuota.Aš nusprendžiau vesti į kitą mokyklą susitariau jau,tik mergaitės gaila kad teks ketvirtą klasę pabaigti naujoje mokykloje.Bet galvoju kad gal bus dar geriau nes su mokytojom ir jai nepasisekė.Manau labai norint ieškoti teisybės kam tikrai to reikia , tarp pirmokų atsirastų tikrai nemažai vaikų kurie nepriklauso šiai mokyklai ir pateko į sąrašus.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 05 27, 19:06)
blink.gif an tai irgi ispudis nuo pavaduotojos. Mano vaikas su spec.poreikiais tai labai jau norejo atsikratyt ir siunte i Smelte , ten tik pasijuoke is ju bandymo atsifiltruoti vaikus. Mes turim pazyma apie deklaruota gyvenamaja vieta. Dabar net kompleksuoju paskambinti ir pradziuginti pavaduotoja  apie tai kad mums reikia rasti vieta kuri priklauso. Laukia  vargas ir manes ir vaiko jei dar mokytoja  pasitaikys panasi tai  kausimes...

Ar jus priėmė? Jau yra sąrašai, mačiau, klasės pilnai sukomplektuotos...
Atsakyti
tai jau galima eiti paziureti i kokia klase vaikas eis ?
Atsakyti
o kur tie sarasai kabo ar mokyklos viduje, nes ant laukiniu duru tikrai nebuvo smile.gif
Atsakyti
Nugi kaip nebuvo ax.gif Jau vakar vakare su dukryte žiūrėjom, kurioj klasėj mokysis mirksiukas.gif Ant laukinių durų kabo.
Atsakyti
ai mes matai diena buvom tai gal dar nebuvo iskabinta g.gif
Atsakyti
musiskis pakliuvo pas Lipinskiene g.gif
Atsakyti
siandien buvau sokiruota kad pakliuvom ne pas ta kuria norejom, vot ka reiskia kai nedavem nieko blink.gif
Atsakyti