Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Versmės" vidurinė mokykla

QUOTE(sindirela @ 2010 03 01, 16:41)
o kur ji randasi?

H. Manto gatvej 43, ten yra audiniu parduotuve
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2010 02 23, 12:31)
Sveikutės aš savo bernužėlį irgi jau užrašiau į šitą mokyklą mes eisim pas mokytoja Lipinskiene,net nenumanau kas per mokytoja,

Tik nesirinkit Lipinskienės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 03 03, 13:51)
Tik nesirinkit Lipinskienės...  doh.gif

Kuo nusidėjo? g.gif
Atsakyti
normalios ir geros ten visos mokytojos, esu ten pati dirbusios, visos savaip saunios.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 03 03, 18:27)
normalios ir geros ten visos mokytojos, esu ten pati dirbusios, visos savaip saunios.

good.gif Tada gerai. O gal galetum truputi placiau pakomentuoti, kuri kaip ir kuo sauni blush2.gif Apie Balciene Rasa gali neberasyt, sako, pas ja klase suformuota (jau be musu) ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Na ,vat ir aš jau sakau -kaip gali būti suformuotos klasės. Turbūt reiks skambint į švietimo skyrių pasiklaust - biški pagasdint tą rėkiančią pavaduotoją
Papildyta:
QUOTE(String @ 2010 03 03, 14:30)
Kuo nusidėjo?  g.gif

AHA. NORĖČIAU IR AŠ SUŽINOTI g.gif LAPINSKIENĖ - gossip.gif . PAPASAKOKITE MAMOS, O MES JAU JEI PAPULSIM IR JUMS TADA PAVIEŠINSIM ax.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 03 03, 18:54)
good.gif  Tada gerai. O gal galetum truputi placiau pakomentuoti, kuri kaip ir kuo sauni  blush2.gif  Apie Balciene Rasa gali neberasyt, sako, pas ja klase suformuota (jau be musu)  ax.gif

Rasa Balčienė thumb_yello.gif Už tai ir klasės jau suformuotos.
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2010 03 04, 10:06)
lotuliukas.gif Na ,vat ir aš jau sakau -kaip gali būti suformuotos klasės. Turbūt reiks skambint į švietimo skyrių pasiklaust - biški pagasdint tą rėkiančią pavaduotoją
Papildyta:
AHA. NORĖČIAU IR AŠ SUŽINOTI  g.gif  LAPINSKIENĖ -  gossip.gif . PAPASAKOKITE MAMOS, O MES JAU JEI PAPULSIM IR JUMS TADA PAVIEŠINSIM  ax.gif

Jei nenorit traumuoti savo vaikų, vaikščiot pas psichologus ir pan. pasistenkit kad pas ją nepakliūtų. Kam tikrai labai įdomu, prašom į až.
Atsakyti
na bet kokiu atveju pas ja vistiek kazkas paklius norit ar nenorit, juk nesukis visu i dvi klases.
Atsakyti
nu ka reiskia klase suformuota, man ta pavaduotoja aiskino, kad tipo pries uzrasydama vaika salia pavardes paraso mokytojos pavarde pas kuria nori papulti, as irgi prasiau kad uzrasytu pas konkrecia, bet tipo cia daug norinciu, o pas ka papulsim tipo suzinosim tik gal koki birzelio menesi jau kaip esim i susirinkima, nes tipo vieni uzsiraso, bet paskui nebeateina blink.gif
Atsakyti
nu taip, kiek buna apsigalvoja, i uzsieni isvyksta, as irgi pas konkrecia uzsirasiau, tikiuosiu pas ja ir papulsiu
Atsakyti
Šiandien buvau mokykloje, užrašiau dukrytę. Ir nieko gero, trumpai pasakysiu, kad pavaduotoja bjauri, matyt kyšiuko norėjo, bet nežadu nieko nešt schmoll.gif Aišku, labai nemalonus pokalbis buvo, nes neva "gerosios" mokytojos jau užimtos, o liko suprask, kvailiams kvailosios doh.gif verysad.gif Liūdna, bet pasirodo Lietuvoje raštiškas prašymas nieko vertas prieš telefoninį žodinį pokalbį. Taip kad žinokite, mūsų šalelėje nauji įstatymai, prištaraujantys sveikam protui ir bet kokiai teisei. Tikiuosi, kad mokytojos šioje mokykloje ne sadistės, o jei ir parėkauja ant vaikų, tai iš rimto reikalo ax.gif Kas man belieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turit informacijos apie busimu 5-toku aukletojas? Rasot , kad pavaduotoja labai nemandagi. Idomu ar ta pati ir penktokus registruoja, nes as kai buvau , tai labai maloni pasirode, nebent kita buvo (as lygtai pas Z.Andrekiene buvau).
Atsakyti