QUOTE(uups @ 2004 12 13, 00:44)
Man labai patiko, vienas tyrimas, kur keletas savanoriu (ar ne prancuzu?) kasdien po kelias valandas mirke savo 'turtus' karshto vandens bliudeliuose. Per pora menesiu (jei atmintis neapgauna) tapo visiskai nevaisingi,- ju spermoj nerado nei vieno gyvo spermatozoido. Nustojus 'shildyt' per savaite vaisingumas, dideliam nusivylimui, gryzho...o tiek vilciu buvo deta i 'naturalia kontracepcija'
QUOTE(Giko @ 2005 03 12, 12:46)
papasakosiu nutikimą. Aš matavausi marškinėlius parduotuvėje, o trimetis siautėjo tarp rūbų ir vis pribėgdavo prie mano kabinos ir atidengdavo užuolaidą. Tai pasikartojo kokius 5 kartus. tuo metu mamulė nerūpestingai šnekėjo su pardavėja ir net nemanė mažiaus raminti. man trūko kantrybė. patykojau mažojo chuligano ir kai jis įkišo ranką į kabiną čiupau jį, pasikišau po pažastimi ir patraukiau durų link. šis pradėjo muistytis, bet aš tvirtai jį laikiau, ir išsinešiau iš parduotuvės. Įdomiausia, kad mamulės reakcija buvo nulinė. Taigi vos neparsitempiau vaiko namo nuėjus nuo parduotuvės 100m ir mamulė išlindo vytis, taigi paleidau verkiantį chuliganą. Tikiuos pasimokė ir mažasis ir mamytė