Įkraunama...
Įkraunama...

Fishaquos dvynukai

QUOTE(fishaqua @ 2005 02 06, 01:22)
Pasirodysim ir ištikimajai Monciutos Monytei.. 4u.gif  kažin, ar jai vis dar patinku?  ax.gif
[attachmentid=10944]
Ech.. visai gera gyventi!!!  smile.gif
[attachmentid=10945]

Nu jau nuotraukos wub.gif Patinka ne tik Monai Simonas, bet ir man-busimai uosvevnei ax.gif
Rasau is Dzimutes kompo, nes mano hardas parejo ant svenciu sad.gif
Kaip jus laikotes? Kaip berniukai dobiliukai? Pasiilgau jusu visu wub.gif Linkejimai teciui, buckiai Simonui ir Adomui wub.gif
Atsakyti
Zinok, jau koookius grazius vaikus turi wub.gif wub.gif , sakes doh.gif , gal ir vargelio dvigubai, bet kai paaugs....as net supavydejau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
vajetau koks grozi wub.gif wub.gif wub.gif
Labai labai labai grazus berniukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie fainulkos vaikinukai wub.gif
Kaip sekasi su dviem iskart? Man butu sunku...
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif . Du broliukai grazuoliukai. Labai grazus zuikuciai, bet abu labai skirtingi ax.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam nuotraukikiu laukiam ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nu geras thumbup.gif
taigi atvaziavau vakar i Kauna mokslo reikalais, einu tokia gatvele jau link fakulteto ir ziuriu ateina priesais mama su dvynuku vezimuku, dar taip atidziai as paziurejau, nu galvoju man taip matyta doh.gif , galvoju tikrai bus is forumo, ogi dabar atsiverciu jusu puslapiuka ir akurat, ta pati mamyte thumbup.gif , va kaip buna ax.gif
Atsakyti
Labai nuostabus vaikuciai thumbup.gif wub.gif wub.gif , ir mamyte labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Lydekai paliepus, Akvai panorėjus - pluoštas naujų nuotraukyčių ax.gif
Spėkit iš trijų kartų - žmogučius ar meškučius mes auginam cool.gif
[attachmentid=15195]
kaip linksma Adomui už brolio nugaros pasislėpus tongue.gif
[attachmentid=15196]
bet jau ta fotosesija - fe, nuobodybė baisiausia schmoll.gif
[attachmentid=15198]
Simonas
[attachmentid=15200]
Adomas
[attachmentid=15202]
Atsakyti
Kadangi jau pradėjom valgyt košes, tai neužilgo ir į mokyklą eisim - reik mokytis skaityt... rolleyes.gif
[attachmentid=15203]

[attachmentid=15204]
apsimetam sportininkais...
Adomas
[attachmentid=15205]
Simonas
[attachmentid=15206]

Atsakyti
[quote=fishaqua,2005 03 13, 19:12]
Kadangi jau pradėjom valgyt košes, tai neužilgo ir į mokyklą eisim - reik mokytis skaityt... rolleyes.gif
[attachmentid=15203]

O CIA TAI GROZIS wub.gif wub.gif
DU BROLIUKAI DOBILIUKAI GRAZUS GRAZUS TIE BERNIUKAI ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
OI fishaqua as tau baltai pavydziu blush2.gif smagu iskart du 4u.gif bet jauciu nelengva doh.gif AUKIT SVEIKUCIAI 4u.gif
Atsakyti
Lauke - grožis neišpasakytas... kas atspės, kad kovo vidurys...
[attachmentid=15207]
Simonas su mamka ax.gif
[attachmentid=15208]
užklimpau sniege.. unsure.gif
[attachmentid=15209]

Atsakyti