Įkraunama...
Įkraunama...

Fishaquos dvynukai

QUOTE (Upsiukas @ 2004 12 02, 01:34)
Na fainuciai tavo vaikinukai fishaqua thumbup.gif . Na o Simonui uz ka ragai???toks mazas ir jau raguotas, kieno jis zentas???kas te jam tuos ragus parupino??? laugh.gif

Mano jis zentas, mano rolleyes.gif O ragu jam lyg Mona dar neuzstate unsure.gif Cia teveliai isdykeliai vaikui ragiukus pripaise laugh.gif
Oi Fishaqua, nerealiai grazus abudu berniukai, na bet zinoma, uz mano zenta Simona grazesniu nera rolleyes.gif Milijonas jam buciuku nuo Monytes wub.gif heart.gif
Atsakyti
FISHAQUA, niu jau tavo kavalieriu grazumas!!! Ir kas fantastiskiausio - kad jie visai nepanasus - viens i mama, kits i teti thumbup.gif thumbup.gif Simonas toks rimtuolis smartass.gif , o Adomas - smaikstuolis cool.gif BRAVO teveliams, kad taip sauniai juodu augina!
Na, o kad jau visos krykstauja ir "Lemono Danieliaus Danieliaus Lemono" laugh.gif , tai ir mes su Luknyte pazvygausim hah.gif hah.gif hah.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
FISHAQUA - jei rimtai - zemai lenkiam galvas - tu tikra SUPRMAMA!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
nu palaukit uzaugs mano blondinuke ir bent vienas is situ bernioku bus mano zentas sunglasses2.gif laugh.gif
Atsakyti
Labai grazu ziureti,kaip jau isauge bernuzeliai,labai fainuciai,bet jau skiriasi truputi,nors kai po viena-sunkiai atskirciau,bet kai drauge-tai nesunkiai,SEKMES auginime,labai greitai laikas bega is ties! biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazuciai wub.gif Baltai pavydziu tau dvynuku, mano svajone tokius tureti. Aukit sveiki ir labai labai laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE (monciuta @ 2004 12 02, 17:34)
Mano jis zentas, mano rolleyes.gif O ragu jam lyg Mona dar neuzstate unsure.gif Cia teveliai isdykeliai vaikui ragiukus pripaise laugh.gif

Taigi, kad buvo naktis Monytes su Juodaplaukes Ignuciu... laugh.gif

Nu dvynukai- pasaka... thumbup.gif
Atsakyti
Na gi tikrai skirtingi... o jau kaip paauge clap_1.gif
Atsakyti
Štai ką šiemet radome po egle newyear.gif
Atsakyti
Pernai per Kalėdas labai prašėme Dievulio, kad kitas Kalėdas sutiktume trise.. Atrodo, kad Dievuliui matematika nelabai sekasi laugh.gif juokauju.. iš tiesų mes labai laimingi.. wub.gif
Atsakyti
Nu labai faini bernuzeliai thumbup.gif Ir as labai tokiu noreciau, reiks gandru dvieju prasyti wink_3.gif biggrin.gif
Atsakyti
grazu..... thumb_yello.gif
o kada sesyte(s) zadat broliukams padovanot?? smile.gif
Atsakyti
Nu tokie grazuciai, kad net asaros kaupiasi akyse juos matant wub.gif Man graziau nieko ner uz dvynuku vienoda aprengima... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti