Įkraunama...
Įkraunama...

Fishaquos dvynukai

ko tai SM'as spyriojas ir nenori visų nuotraukų parodyt, bet ir to, ką pamačiau, užteko susilydimui karsta.gif bičiukai nerealūs user posted image ir visa šeimyna bais gražiai išrodot mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir grazuoliai truksta zodziu smile.gif
Atsakyti
wub.gif kaip gražiai augat
Atsakyti
Jau koookie ūgtelėję bernužėliai thumbup.gif Šauniai atrodot wub.gif
Atsakyti
Na, ką gi, paaugome, pastorėjome, metas ir vėl pasirodyti, juolab, kad pagaliau užbaigiau "masinę gamybą" ir numezgiau savo trims vyriškiams vienodus megztinius biggrin.gif

user posted image

user posted image

O čia - tėveliui gerai grybavimas sekasi - nuslėpsm tą faktą, kad dabar dar žiema... ax.gif
user posted image

Na, bet kadangi Adomas visada labai užsiėmęs ir turi svarbių reikalų, tai iš kadro taikosi pabėgti.. iki kito karto! blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Virukai su vienodais megztiniais tikrai pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kiek laiko tau užtrūko tas darbelis?
Su trinukais dar spėji ir apmegzti saviškius - tikrai supermama, šaunuolė ploja.gif
Atsakyti
Nu as tai be zodziu blink.gif + apakus nuo grozio cool.gif
Ale ir tos mamytes saunumas thumbup.gif Ne mama, o tiesiog- SUPERMAMA is didziosios raides 4u.gif

P.S. O cia kur paveiksluota ? nes "plintusas" matyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzei: 04 kovo 2006 - 08:57
Labai labai gražuu wub.gif Ilgai spoksojau į nuotraukas, neina akių atitraukt blush2.gif Ir šeimyna nuostabi, ir megztukai, ir pati idėja labai labai thumbup.gif
Fishaqua, žaviuosi tavo energija, visur spėji, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
FOntastika user posted image Jau visi trys vyrai išpuošti - tikri supermodeliai hi.gif hi.gif hi.gif O aš jau ir gyvai mačiau - thumbup.gif wub.gif Prašom supavydėti tongue.gif Mamytė jau seniai medalių kolekcijos verta first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(fishaqua @ 2006 03 04, 02:18)

Na, o aš pagaliau nufotkinau savo tris vyrus su megztiniais, galit apžiūrėt  blush2.gif Nuoroda - mano paraše  ax.gif

Kaip grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazuoliai fishaqiukai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražu heart.gif wub.gif
Atsakyti