Įkraunama...
Įkraunama...

Fishaquos dvynukai

wub.gif nu jau gražumas, trūksta žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kokie grazuciai broliukai wub.gif wub.gif ir siektiek skiresi ,bet labai grazus wub.gif Kuo didyn tuo linksmyn thumbup.gif

Mano vyro svajone dvynukai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
NIu kokie grazus Tavo burundukai wub.gif Tai pagaliau tevelis islindo biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau grazus kavalieriai biggrin.gif Jei neklystu Adomelis i mamyte, o Simonas - i teveli g.gif A? g.gif
Atsakyti
cia jokiu zodziu neuzteks,aprasyti sitam groziui.Na nerealiai grazus vaikinai,tikrai tikrai wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Niu pOgaliau, mamyt, patenkinai mano akiplėšišką smalsumą mirksiukas.gif user posted image ir tėtukas kaip modelis debiutavo user posted image Niu fantastika, ne šeimynėlė - vaikučiai gražučiai, ūgtelėje, truputį sakyčiau net supanašėję g.gif Aha!!! thumbup.gif Nuotraukytės ir įgarsinimas liux user posted image
Mamyt, o tos uodegytės netrukdo mažiesiems sėdėti? unsure.gif Juk tiesiai ant rūriukų prisiūtos blush2.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus berniukai wub.gif
Atsakyti
Nu kaip cia mums, ta grozi gyvai pamatyti g.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu fantastiška šeimynėlė wub.gif wub.gif wub.gif
Nu jau grožis, apsakyt neina... rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Fishaqua, nu nereali jūsų šeimyna wub.gif wub.gif wub.gif Geriausia nuotrauka, kur ką tik iš lauko parnešti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
DVYNUKŲ MYTAS
Viskas prasidėjo šitaip va ir va kaip 4u.gif visi landžiojo vieni į kitų vežimus ir apžiūrinėjo dvigubą turtą wub.gif wub.gif
[attachmentid=21013]
Štai Ievužės Ainis ir Jorė
[attachmentid=21011]
Čia Tya Augustas ir Manvydas smile.gif
[attachmentid=21015]
o čia jau ir tėveliai šalia ax.gif
[attachmentid=21014]
Rimtė su savo gražuoliais Migle ir Rimantėliu
[attachmentid=21016]
o čia - miegelis užklupo:
Epson Justa ir Dajana
[attachmentid=21017]
Bulkutės Liepą ir Roką
[attachmentid=21018]
Čia mano numylėtinis Arulio Rokutis wub.gif
[attachmentid=21012]
Na o čia - ištvermingiausi myto dalyviai - Tya su šeimyna ir Fishaqua su Simonu ir Adomu 4u.gif biggrin.gif
[attachmentid=21019]
iki kito karto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishaqua: 24 gegužės 2005 - 00:16
thumbup.gif SUPER thumbup.gif Kiek dvynukų doh.gif ir tikrai dauguma nepanašūs schmoll.gif
Kažkada reiks ir man fotkes įkelt ax.gif
Atsakyti