Įkraunama...
Įkraunama...

Fishaquos dvynukai

QUOTE(Jauja @ 2005 03 14, 16:01)
Fishaqua, tavo meškučiai neprastesni už Anne Geddes  thumbup.gif

Neprastesni, tai ne tas žodis, kai pamačiau avatare, dievaži pagalvojau, kad atvirukas blush2.gif
Aukit ir toliau tokie gražūs ir sveiki 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie grazuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif neatskirsi dvinuku kokie panasus.Labai fainos nuotraukytes. Mamyte kaip tu viska ir suspeji? ax.gif
Atsakyti
Dvynukai yra nuostabu wub.gif Nepakartojami gražuoliai wub.gif
Laimės jūsų šeimynai. Aukit didučiai ir sveikučiai
Atsakyti
Jau kookie faini berniukai wub.gif
Ir protingi (prie knygu palinke), ir sportiski thumbup.gif Na, vienu zodziu wub.gif Linkejimai nuo mano mazosios rolleyes.gif
Sekmes ir kantrybes mamytei, o grazuoliukams, kad augtu stiprus, sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
nu galiu tik prisidėt prie pagyrų - tie "kalinukai" tai išvis nerealūs thumbup.gif megalol.gif

ir "live" dvynukai nerealūs biggrin.gif biggrin.gif kai mačiau, tai Adomėlis žavingiausiai šypsojosi, o Simonas rimtai pūtė į ūsą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergicos wub.gif
Atsakyti
KAIP GRAŽU user posted image
As ir pastebejau kad Adomelis labai megsta sypsotis user posted image , o Simonas - rimtuolis vyras user posted image wub.gif wub.gif
Atsakyti
fishaqua na gražumas tų tavo bernužėlių, net žodžių trukumas wub.gif aukit sveikučiai ir stipručiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu dar kartą apžiūrėjau tavo vyriokus..nu labai gražūs..Tik man kažko tai tavo Simonėlis labai panašus į mano Evuką..Kaži ar nebus gandras sumaišęs tu vaikelių??? g.gif smile.gif

Nu bet skirtingi jie kokie..ir išvaizda ir aiškiai matosi, kad ir temperamentu..Nu laaaabaaaii..gražu.. wub.gif
Atsakyti
Nu fainuciai kokie wub.gif
Kaip noriu dvynukuuuuuuu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
KOKIE JAU PAAUGE GRAZUOLIUKAI wub.gif wub.gif
Atsakyti
negaliu, baisiai maga pasveikint šitus gražuolėlius su sukaktim smile.gif (jau buvau kažkur įlindus pas rudeniukes sveikint, nenustebk smile.gif smile.gif

vienžo - linkim pilnų pilvų, sausų užpakalių, daug šypsenų, lengvų dantų, gražių žaislų ir dar daug gero oro biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aite: 10 balandžio 2005 - 21:05