Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Veronika @ 2007 03 12, 14:50)
Sveikutės. 4u.gif

Labai laukiame žinių iš Tautės ir Agnilt. ax.gif

Norėjau paklausti, o kaip jums po IUI skirdavo Dufastoną:vieną ar du kartus per dieną? g.gif
Man užeina maudulys labai panašus į priešmesntruacinius skausmus.Gal čia nuo Dufastono? g.gif

Labutis, man dufastoną skyrė po 1 tab. ryte. Man jis mažino skausmą, kai prieš mmm pradėjo tempti pilvą tai gėriau ir vakare, tempimas praeidavo kuriam laikui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 13, 09:22)
Labutis, man dufastoną skyrė po 1 tab. ryte. Man jis mažino skausmą, kai prieš mmm pradėjo tempti pilvą tai gėriau ir vakare, tempimas praeidavo kuriam laikui mirksiukas.gif

Labutis, bet juk dufastono paskirtis yra ne mažinti skausmą, o visai kita. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 13 kovo 2007 - 08:26
QUOTE(Veronika @ 2007 03 13, 08:24)
Labutis, bet juk dufastono paskirtis yra ne mažinti skausmą, o visai kita. g.gif

man skiria vieną kartą per dieną, bet pasidomėk, būna, kad ir po 2 tabl tenka gerti... o tada jau galima ir ryte-vakare...
Zirzalėle, liūdnas tavo postas g.gif bet... man regis kai žinai, kad tavo problema gleivinė, tai galima imtis priemonių, estrofemas ar pan.. pavartot...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip pailsėjote? kaip nuotaikos? gal kokių naujienų turime?
Papildyta:
Dragonfly*, Linlei kokios naujienos merginos?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano testukas neigiamas, šiąnakt praleidau su labai dideliu skausmu, sėdžiu vos gyva, o mmm kažkokios keistos lyg ir neprasidėjo, nors teplioja jau taip normaliai. Bandysiu ketvirtadieniui pas gydytoja įsiprašyt, kad pažiurėtų kas darosi. Teks man mėnesiuką praleist, nes išvažiuojam atostogų, tai matyt nespesim jau.. na žodžiu žiurėsiu ką gydytoja patras. einu paliūdėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 03 13, 08:42)
man skiria vieną kartą per dieną, bet pasidomėk, būna, kad ir po 2 tabl tenka gerti... o tada jau galima ir ryte-vakare...
Zirzalėle, liūdnas tavo postas  g.gif bet... man regis kai žinai, kad tavo problema gleivinė, tai galima imtis priemonių, estrofemas ar pan.. pavartot...

tai, kad ir estrofemas man nepadeda, si cikla is vis folikulai normaliai neauga per 3d. tik 2mm, gleivine net su estrofemu nieko nepaaugo. kad zinocaiu kaip ta gleivine pakratyt tikrai paemus uz pakarpos pakratyciau, kad i prota ateitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kler, papasakok, kaip tu laikais? Kaip tavo žirniukas?
Atsakyti
[quote=zirzalele,2007 03 11, 20:58]
nu kad ir mano atvejis su I vaiduokliuku, visos jus soinejat is laimes kai pamatot antra nors ir neryskia, o man antra I neryski nereiskia, kad as pastojau, tai reiskia, kad vel nieko nepavyko ir be reikalo sokinejau is laimes kad va va turim, kita ryta isaiskejo, kad nieko neturim.

Ką reiškia tie vaiduokliai doh.gif
Pati manau, kad nieko, bet visdėlto parašysiu.
Dariausi abu kartus After 10. Pirmas 12 dpo rodė vieną I, antrą dariausi 16 dpo rodė antrą vaiduokliuką vos matomą,išryškėjo po 15 min. bet jau tą dieną labai tepliojo ir pramušo mmm, kurios tesėsi net 5 dienas, o šiaip būna tik 3. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 03 13, 09:42)
Zirzalėle, liūdnas tavo postas  g.gif bet... man regis kai žinai, kad tavo problema gleivinė, tai galima imtis priemonių, estrofemas ar pan.. pavartot...

Tikrai, kad liūdnas postas, net mane liūdesiu užkrėtei...
Na aš dar laukiu ir viliuosi nestuke.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 13, 09:13-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 13, 09:13)
Kler, papasakok, kaip tu laikais? Kaip tavo žirniukas?

siandien jau pirma diena darbe, bet kol kas is manes naudos nedaug, jegos labai letai grizineja, tai kol kas sedziu ir bandau apsiprasti su aplinka.
zirniukas atrodo laikosi neblogai, va kad tik tas pykinimas pagaliau liautusi blink.gif
Atsakyti
[quote=Puk,2007 03 13, 09:14]
[quote=zirzalele,2007 03 11, 20:58]
nu kad ir mano atvejis su I vaiduokliuku, visos jus soinejat is laimes kai pamatot antra nors ir neryskia, o man antra I neryski nereiskia, kad as pastojau, tai reiskia, kad vel nieko nepavyko ir be reikalo sokinejau is laimes kad va va turim, kita ryta isaiskejo, kad nieko neturim.

Ką reiškia tie vaiduokliai doh.gif
Pati manau, kad nieko, bet visdėlto parašysiu.
Dariausi abu kartus After 10. Pirmas 12 dpo rodė vieną I, antrą dariausi 16 dpo rodė antrą vaiduokliuką vos matomą,išryškėjo po 15 min. bet jau tą dieną labai tepliojo ir pramušo mmm, kurios tesėsi net 5 dienas, o šiaip būna tik 3. verysad.gif
[/quote]

manai, kad kazkas kabinosi?

[quote=Veronika,2007 03 13, 09:18]
Tikrai, kad liūdnas postas, net mane liūdesiu užkrėtei...
Na aš dar laukiu ir viliuosi nestuke.gif
[/quote]

ei jums liudet nereikia, pas jus juk viskas geriau, cia tik mano organizmas toks nenormalus, nors imk save pati ir pakratik, kad jis mastyt pradetu
Atsakyti
smile.gif+2007 03 13, 10:49-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 13, 10:49)
Labas rytas 4u.gif
Kaip pailsėjote? kaip nuotaikos? gal kokių naujienų turime?
Papildyta:
Dragonfly*, Linlei kokios naujienos merginos?

4u.gif SVEIKOS, nu nelabai turiu turbut ka gero pasakyti ir as, nors kraujo tyrima tureciau darytis tik penktadieni, bet jauciu, kas siandien arba ryt susirgsiu verysad.gif Blembacki kovo 8 taip akimirksniu krutine sukietejo ir sujautrejo, kad net pagalvojau apie geriausia, bet jau sekmadieni taip pat greit ji ir atsileido, tai kaip supratau, kad nieko gero. Man tai didziausias galvos skausmas dabar bus kaip pakliuti pas gydytoja jei pramus mm, nes ten tai labai jau is anksto reikia uzsiregistruoti, o gydytoja tik antradieni ir penktadieni dirba, jauciu, kad sakys, jog vietu nera............ g.gif , o praleist tai as nieko nenoreciau, nors jauciu, kad 3 IUI nedarysiu, pradesiu IVF, nors gydytoja tai tos 3 noretu.........Net nebezinau ka daryti?????????? doh.gif
Atsakyti