QUOTE(zulika @ 2007 03 10, 22:03)
o kaip tavo ananasiukai prinoko, prisirpo
ai kaip visad didelis S...
turiu 4 folikulus, vel nevienodo didzio ir dar velgi per plona gleivine, taip, kad... IUI kazin ar bus si menesi
QUOTE(euromergele @ 2007 03 10, 23:56)
paklausk apie Speman dar....irgi nusijuoks ir pasakys, kad tai mediciniskai nepatvirtinti dalykai (pvz musu andrologas taip sake)
IVF sekme 25 procentai, IUI 15 berods...tai kaip manai mes stengiames pritempti prie tu 100 procentu? a va visokiais ananasais, spemanais ir kt budais
darom ka galim, valgom tai kas manom galgi pades
ir dar vienas sakinys apie ananasus ir pagalba...
zirzalele...ir IUI kartais (o gal daznai?) nelabai padeda.....
zinai o as jau abejojiu ar man ir IVF su tokia mano "superine" gleivine pades, nedaug kam stimuliuojat tik gonaliu gleivine neauga, o man vienodai kuo stimuliuot neauga ir viskas, taip, kad vilties mazai man pastot net su IVF. tai tuo labiau, kad ananasai pades jau nebetinkiu, norint tiket tokiais dalykais tam turi but bent siokia tokia maza viltis.
nu kad ir mano atvejis su I vaiduokliuku, visos jus soinejat is laimes kai pamatot antra nors ir neryskia, o man antra I neryski nereiskia, kad as pastojau, tai reiskia, kad vel nieko nepavyko ir be reikalo sokinejau is laimes kad va va turim, kita ryta isaiskejo, kad nieko neturim.
QUOTE(euromergele @ 2007 03 11, 14:17)
norejau pasakyti, kad turim VISKA daryti
as matyt paskutiniu metu arba pesimiste darausi, arba juoda realyste. nu o kas bus kai isbandysiu viska IUI , IVF. galu gale kazkada pinigai baigsis, siaip ir taip aisku, kad vienam IVF gal uzteks, o kitiem.... ka tada man reiks daryt, nusokt nuo proto. nezinau as jau dabar bandau taikytis su mintim, kad busim bevaike seima, nu ir ka, niekur nuo to nepabegsi. o gal but per mazai tikiu, bet jau sakiau, norint tiket tu turi bent maza vilti turet kad pavyks, o as kuo toliau tuo labiau matau, kad viskas eina ne ta linkme kokia noreciau.
QUOTE(Ina_ @ 2007 03 11, 19:00)
Kas tie spemanai?...
aš vis paskaitau paskaitau šitą skyrelį... čia tiek gerų, naudingų dalykų galima rast... va jei dar sužinosiu, kas tie spemanai, tai išvis super bus, pasiseimas garantuotas
Ina, speman tai vitaminai vyrams, kurie padeda gerint vyro sperma.