Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Spanguole @ 2007 03 30, 14:12)
o tau papukai skauda?  blush2.gif  ar dareisi HCG?

Taip papukai jautrūs ir pilni
HCG - 138,2
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 03 30, 14:16)
HCG - 138,2

Sveikinu clap.gif thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2007 03 30, 14:18)
Sveikinu clap.gif  thumbup.gif  yahoo.gif

bigsmile.gif ačiū
Atsakyti
Svetucia sveikinimai didziausi tau ir tavo seimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 03 30, 15:16)
HCG - 138,2

Sveikinimai dideliausi thumbup.gif
Atsakyti

Gabreniene, kaip tau sekesi su Gonal vakar? rolleyes.gif
[/quot
normaliai tongue.gif vyrui liepiau paruosti vaistukus (zodziu issisukau smile.gif ), o susileidau pati new_russian.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabreniene: 30 kovo 2007 - 14:46
HCG - 138,2

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 30, 12:59-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 30, 12:59)
naugty-me, kaip tau?

man jau antra diena teplioja. rudai. bet net 2 testai buvo neigiami, todel kraujo nenuleidinejau. bijau patiket tuo, kad galbut dar ne viskas prarasta... nes po to labai skaudu buna, jei viltys zlunga.

svetucia 4u.gif sveikinimai didziausi wub.gif super naujienos.
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 03 30, 15:16)
HCG - 138,2

drinks_cheers.gif LABAIIII dziaugiuosi kartu su tavim wub.gif tik vis tiek neatstosiu su savo kvailais klausimais ax.gif Reik gi mums semtis is tikru nestuke.gif patirties tongue.gif
kadangi man atrodo, kad butent papukai 'išduoda' apie nestuma, tai sakyk, ar tau jie nuo pat IUI buvo tokie jautrus, ar tik ant mmm dienos papilnejo? ax.gif ir primink kada tau testukas jau rode tuos išsvajotus II

QUOTE(gabreniene @ 2007 03 30, 15:46)
normaliai tongue.gif  vyrui liepiau paruosti vaistukus (zodziu issisukau smile.gif ), o susileidau pati new_russian.gif

lotuliukas.gif o tai tau atrode, kad gonal paruosimas baisiausia dalis? As tai nelabai sau galeciau baksteleti ta adata, gerai, kad vyrukas man galejo
Atsakyti
HCG - 138,2

Yes!!! Sveikinimai.
Atsakyti
Svetucia, dar kartelį labai sveikinu wub.gif

Taigi pasakoju: po 5 vnt. gonalio po 75 ml. 9 c.d. užaugo 4 folikulai, 3 dešinėje, 1 karėje. Iki to laiko kairė kiaušidė miegojo thumbup.gif , folikulai apytikriai vienodo dydžio apie 12 mm, gleivinė 6,3. Liepė dar susileisti 3 gonalio po 75 ml. Pirmadienį dar kartą pasirodyti, nes bijo, kad neperaugtų smile.gif Taigi greičiausiai, kaip ir maniau IUI bus antradienį wub.gif , oi kaip laukiu 4u.gif
Spanguole, ačiū už paaiškinimą dėl tų trakštelėjimų, aš taip pat palaikau adatą ilgiau,skaičiau anotacijoje, kad taip reikia. drinks_cheers.gif
Gero savaitgalio mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Tiesiog aš, labai geras derlius thumbup.gif O tu gonalį leidaisi iš gonalio pieštuko ar atskirų ampulių? g.gif
Atsakyti