QUOTE(Laukiu @ 2007 03 27, 11:12)
Sveikos mergaites,
paskaiciau, kad Jus po kelis folikulus uzsiauginat, taj gal 1 per mazai...na nepykit ant naujokes, kad kvailus klausimus uzdavineju
paskaiciau, kad Jus po kelis folikulus uzsiauginat, taj gal 1 per mazai...na nepykit ant naujokes, kad kvailus klausimus uzdavineju
kiek uzauga folikulu priklauso nuo stimuliacijos, nuo to kaip konkretus organizmas reaguoja i vaistus ( ir nuo pacio organizmo, turbut). man, pvz. abu kartus priaugo labai daug, ir dominuojanciu liko 4- 5. bet gydytoja sako, kad baisu tiek daug del daugiavaisio nestumo, del hiperstimuliacijos. je gydytoja manys, kad 1 folikulas yra mazai -keis schema stimuliacijos ir galbut tada bus daugiau. nebijok, viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Sanle @ 2007 03 25, 19:55)
O pas mane ne kokios naujienos
Buvau pas gydytoją ir mano cista niekur nedingo, tik labai sumažėjo Taip kad teks dar vieną ciklą praleisti Vėl liepė gerti KT. Sakykit, merginos, o jei aš jų negerčiau, ar yra didesnė tikimybė, kad cista neišnyks
Aš taip nenoriu jų gerti, sakau gal natūraliai pavyks
Buvau pas gydytoją ir mano cista niekur nedingo, tik labai sumažėjo Taip kad teks dar vieną ciklą praleisti Vėl liepė gerti KT. Sakykit, merginos, o jei aš jų negerčiau, ar yra didesnė tikimybė, kad cista neišnyks
Aš taip nenoriu jų gerti, sakau gal natūraliai pavyks
sveika, kazkaip praleidau tavo posta
man atrodo, kad tu pagerk tas KT, nes jei negersi, gali ji ir per si cikla neisnykti, tai dar vienam men tau nusikels viskas. isnaudok si menesi linksmoms pavasario sutiktuvems - prisiragauk sampanu, sidru ir vynu - ruoskis busimam 9 menesiu abstinensijos laikotarpiui, nes jis tikrai neuzilgo ateis.