Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 03 27, 11:12)
Sveikos mergaites,

paskaiciau, kad Jus po kelis folikulus uzsiauginat, taj gal 1 per mazai...na nepykit ant naujokes, kad kvailus klausimus uzdavineju blush2.gif

kiek uzauga folikulu priklauso nuo stimuliacijos, nuo to kaip konkretus organizmas reaguoja i vaistus ( ir nuo pacio organizmo, turbut). man, pvz. abu kartus priaugo labai daug, ir dominuojanciu liko 4- 5. bet gydytoja sako, kad baisu tiek daug del daugiavaisio nestumo, del hiperstimuliacijos. je gydytoja manys, kad 1 folikulas yra mazai -keis schema stimuliacijos ir galbut tada bus daugiau. nebijok, viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanle @ 2007 03 25, 19:55)
O pas mane ne kokios naujienos verysad.gif
Buvau pas gydytoją ir mano cista niekur nedingo, tik labai sumažėjo verysad.gif Taip kad teks dar vieną ciklą praleisti verysad.gif Vėl liepė gerti KT. Sakykit, merginos, o jei aš jų negerčiau, ar yra didesnė tikimybė, kad cista neišnyks g.gif
Aš taip nenoriu jų gerti, sakau gal natūraliai pavyks g.gif

sveika, kazkaip praleidau tavo posta blush2.gif
man atrodo, kad tu pagerk tas KT, nes jei negersi, gali ji ir per si cikla neisnykti, tai dar vienam men tau nusikels viskas. isnaudok si menesi linksmoms pavasario sutiktuvems - prisiragauk sampanu, sidru ir vynu - ruoskis busimam 9 menesiu abstinensijos laikotarpiui, nes jis tikrai neuzilgo ateis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 27, 12:28)
kiek uzauga folikulu priklauso nuo stimuliacijos, nuo to kaip konkretus organizmas reaguoja i vaistus ( ir nuo pacio organizmo, turbut). man, pvz. abu kartus priaugo labai daug, ir dominuojanciu liko 4- 5. bet gydytoja sako, kad baisu tiek daug del daugiavaisio nestumo, del hiperstimuliacijos. je gydytoja manys, kad 1 folikulas yra mazai -keis schema stimuliacijos ir galbut tada bus daugiau. nebijok, viskas bus gerai  4u.gif

aisku, man vakar sake, kad dominuojantys 1 o kiti per mazi...Ziuresim, kaip ten bus...Man stimuliavo clost+preni.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 03 27, 11:36)
aisku, man vakar sake, kad dominuojantys 1 o kiti per mazi...Ziuresim, kaip ten bus...Man stimuliavo clost+preni.... g.gif

tai vadinasi tau stimuliavo su clost,o pregnyli naudoja ovuliacijai sukelti. Kiek clost tau skyre gert? kelinta tau ciklo diena ziurejo? jei dar tik stimuliacijos pradzia, tai gali dar keli folikulai pasivyt ir gali but daugiau dominuojanciu.
man tai paskutini karta tik po 1 clost 5 dienas skyre. + ovitreli ( ovuliacijai stimuliuoti). dar estrofema gleivinei auginti, nes ji blogai pas mane nuo clost auga. o kaip tavo gleivine?

Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 27, 12:47)
tai vadinasi tau stimuliavo su clost,o pregnyli naudoja ovuliacijai sukelti. Kiek clost tau skyre gert? kelinta tau ciklo diena ziurejo? jei dar tik stimuliacijos pradzia, tai gali dar keli folikulai pasivyt ir gali but daugiau dominuojanciu.
man tai paskutini karta tik po 1 clost 5 dienas skyre. + ovitreli ( ovuliacijai stimuliuoti). dar estrofema gleivinei auginti, nes ji blogai pas mane nuo clost auga. o kaip tavo gleivine?

Geriau 5 clost nuo 3 cd. ziurejo 12 ciklo diena. o del gleivines taj sake gera....papildomai nieko neskyre... nezinau nuo tu vaistu krutine mano kaip tankas...net sedint skauda blush2.gif blush2.gif blush2.gif o pati procedura kaip? gal reikia pries ja ka nors padaryt...gal turi kokiu pastebejimu g.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 03 27, 11:58)
Geriau 5 clost nuo 3 cd. ziurejo 12 ciklo diena. o del gleivines taj sake gera....papildomai nieko neskyre... nezinau nuo tu vaistu krutine mano kaip tankas...net sedint skauda blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif o pati procedura kaip?  gal reikia pries ja ka nors padaryt...gal turi kokiu pastebejimu g.gif  g.gif  doh.gif

man tik viena dalyka pasake, kad reikia nusislapinti pries pat procedura. man nuo clost krutine nereguodavo, bet va dabar, kai pradejau duf gerti, tai jooo... net nakti miegodama jauciu blink.gif
saunu, kad tau gleivinei auginti nieko nereikejo papildomai gerti. gera gleivine taip pat labai svarbu. kada IUI tau?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 03 27, 11:12)
paskaiciau, kad Jus po kelis folikulus uzsiauginat, taj gal 1 per mazai...na nepykit ant naujokes, kad kvailus klausimus uzdavineju blush2.gif

na mano manymu tam ir stimuliuojame, kad uzaugtu daugiau nei 1... aisku su policistinemis - tai jau kita sneka. Siaip sako geriausia/optimaliausia, kai uzauga 3 - tada uzkibimo didesnis sansas, bet tuo paciu ir daugiavaisis nestuke.gif didesnis...
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 27, 12:06)
na mano manymu tam ir stimuliuojame, kad uzaugtu daugiau nei 1... aisku su policistinemis - tai jau kita sneka. Siaip sako geriausia/optimaliausia, kai uzauga 3 - tada uzkibimo didesnis sansas, bet tuo paciu ir daugiavaisis  nestuke.gif  didesnis...

Spanguole saunu derliu uzsiauginai thumbup.gif Si karta ir as stimuliuosiuos su CL + gonal... gal ir man isdyks daugiau nei vienas ax.gif
O kiek tau skiria gonal doziu ax.gif

Citrinuke verysad.gif laikykis...
Atsakyti
Sveikutes merginos. PAs mane tikrai nesivystantis nestumas. Nes dariausi ir HCG. Jis man pamazejo. Ir tikrai labai mazas skaicius. O siandien ir jau pradedu kraujuot. Tad vilties tikrai nera.

O del vieno uzauginto folikulo, nereikia pergyventi. Pas mane buvo uzaugintas tik vienas. Ir pasiseke uzkibri, tik gaila, kad toliau nieko nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 27, 13:02)
man tik viena dalyka pasake, kad reikia nusislapinti pries pat procedura. man nuo clost krutine nereguodavo, bet va dabar, kai pradejau duf gerti, tai jooo... net nakti miegodama jauciu  blink.gif
saunu, kad tau gleivinei auginti nieko nereikejo papildomai gerti. gera gleivine taip pat labai svarbu. kada IUI tau?

Jau rytoj thumbup.gif kazkoks neramumas ant sirdies yra....Na bet jeigu nelemta naturaliai reikia bandyt taip....
Atsakyti
QUOTE(citrinuke @ 2007 03 27, 12:16)
Sveikutes merginos. PAs mane tikrai nesivystantis nestumas. Nes dariausi ir HCG. Jis man pamazejo. Ir tikrai labai mazas skaicius. O siandien ir jau pradedu kraujuot. Tad vilties tikrai nera.

console.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 03 27, 12:18)
Jau rytoj thumbup.gif  kazkoks neramumas ant sirdies yra....Na bet jeigu nelemta naturaliai reikia bandyt taip....

sekmes tau kuo didziausios 4u.gif svarbiausia- nesijaudink. eik i procedura kaip i svente. juk gali buti, kad kaip tik rytoj bus pradetas tavo vaikelis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 03 26, 23:18)
Jau rytoj thumbup.gif  kazkoks neramumas ant sirdies yra....Na bet jeigu nelemta naturaliai reikia bandyt taip....

Atsipalaiduok ir buk rami. smile.gif Viskas bus gerai, svrbu tiketi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke @ 2007 03 27, 12:16)

O del vieno uzauginto folikulo, nereikia pergyventi. Pas mane buvo uzaugintas tik vienas. Ir pasiseke uzkibri, tik gaila, kad toliau nieko nepavyko.

verysad.gif net truksta zodziu verysad.gif
Atsakyti