Sveikos
ypac sveikinu
man jau 8 DPO. taip noretus, kad kasnors gero is to laukimo iseitu...
Mane kankina temperatura zinokit, jau 4 dienos kaip turiu temperaturos. is pradziu 1-2 dalys. o vakar iki 6 soktelejo... siandien diena 5 dalys. niekaip nesuprantu kas cia yra.. persalau gal kur. bet kaip gydytis??? jei paguliu, arbatos liepziedziu pageriu - nukrenta temp. zodziu, sergu paciu blogiausiu metu.
Citrinuke
Šaunuolė, labai sveikinu, lengvo ir sklandaus nėštumo
Tiesiog aš, pas mane viskas ok, skyre gonali nuo sekmadienio
o ateiti liepė irgi penktadienį
matyt, IUI darysim irgi tą pačią dieną
QUOTE(Kvakse @ 2007 03 23, 13:46)
Citrinuke
O kiek tau iš viso skyrė gonalio? man tai 375 ml. (5 ampules po 75 ml.)
QUOTE(Puk @ 2007 03 22, 22:38)
Pas mano MB buvo bedos. Is pradziu mums net nedave vilties, kad IUI galesim daryt, tiktai IVF. Bet kai jis pagere vaistu vitaminu, kuriu jam skyre gydytoja, tai truputi padidino savo grudeliu kieki. Kurio pasirodo mums uzteko Cia turbut kartu ir ivyko stebuklas, nes as labai tikejau tuo, kad mums pavyks.
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 03 22, 22:51)
Sekmes. Pagerink statistika.
Citrinuke, tai tau si IUI ne U dare? Kai prasilenkeme klinikoj, tai as kaip tik pas U ejau...
Man ne U dare. Tiesiog tik laikas mums ten sutapo. Man dare, man gydytoja, pas kuria as vaikstau.
QUOTE(citrinuke @ 2007 03 23, 14:06)
Pas mano MB buvo bedos. Is pradziu mums net nedave vilties, kad IUI galesim daryt, tiktai IVF. Bet kai jis pagere vaistu vitaminu, kuriu jam skyre gydytoja, tai truputi padidino savo grudeliu kieki. Kurio pasirodo mums uzteko Cia turbut kartu ir ivyko stebuklas, nes as labai tikejau tuo, kad mums pavyks.
O kokį kiekį turėjote per IUI O pas kokią gydytoją taviškis gydėsi?
Papildyta:
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 23, 13:37)
Mane kankina temperatura zinokit, jau 4 dienos kaip turiu temperaturos. is pradziu 1-2 dalys. o vakar iki 6 soktelejo... siandien diena 5 dalys. niekaip nesuprantu kas cia yra.. persalau gal kur. bet kaip gydytis??? jei paguliu, arbatos liepziedziu pageriu - nukrenta temp. zodziu, sergu paciu blogiausiu metu.
Tai laikosi apie 37. Jei nejauti peršalimo požymių, tai juk ir pakyla ir laikosi temperatūra apie 37.
QUOTE(Puk @ 2007 03 23, 14:21)
Tai laikosi apie 37. Jei nejauti peršalimo požymių, tai juk ir pakyla ir laikosi temperatūra apie 37.
va butent, kad jau gerokai virs 37... 6 dalys jau daug... del persalimo, tai net nezinau... gal truputi sloga yra. as jau prisigalvojau, kad gal koks uzdegimas? ar negalejo nuo IUI proceduros kazkas koks uzdegimas buti?
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 23, 14:33)
va butent, kad jau gerokai virs 37... 6 dalys jau daug... del persalimo, tai net nezinau... gal truputi sloga yra. as jau prisigalvojau, kad gal koks uzdegimas? ar negalejo nuo IUI proceduros kazkas koks uzdegimas buti?
Ir man toks klausimas iškilo, dėl uždegimo, nes po IUI nuolat maudžia, spaudžia pilvą, šonus, o jau visas mėnuo praėjo
Citrinuke, sveikinu sveikinu sveikinu
Kokia gera zinia. Ziurek save ir vykdyk visus gydytojo nurodymus, kad ir toliau visoms taip sektusi
Kokia gera zinia. Ziurek save ir vykdyk visus gydytojo nurodymus, kad ir toliau visoms taip sektusi
QUOTE(Puk @ 2007 03 23, 14:49)
Ir man toks klausimas iškilo, dėl uždegimo, nes po IUI nuolat maudžia, spaudžia pilvą, šonus, o jau visas mėnuo praėjo
Puk, tavo vietoje tikrai nueičiau pas gydytoją, maža kas
QUOTE(citrinuke @ 2007 03 23, 15:06)
Nu nerealu, Citrinuke , labai labai sveikinu Tikiuosi, kad ir mums toms kelioms likusioms kovinukems pasiseks, o paskui mus ir visoms kitoms.....kad jus zinotumete, kaip as noriu buti ir nebijau jokiu pykinimu ar nepatogumu, man tai butu tik malonumas