QUOTE(tiesiog aš @ 2007 03 21, 15:10)
Lukiuk, o iš kokio tu miesto? ar tu lankaisi pas nevaisingumo gydytojus? nesuprantu, kas tau apžiūrės folikulus? kas IUI darys? nieko nesuprantu?
Laukiuk, visu pirma keista čia man viskas pas tave. Prieš darant IUI būtina ištirti vyro spermą, pačiai pasidaryti visus hormonų tyrimus, tyrimus nuo visų zarazų, gimdos nuotrauką, žinoma galima ir laparaskoiją. Tik turint visus tyrimus tame tarpe ir vyro spermogramą tau gali skirti gydymą, stimuliuojančius vaistus ir t.t. O po to daryti IUI.
Laukiuk, visu pirma keista čia man viskas pas tave. Prieš darant IUI būtina ištirti vyro spermą, pačiai pasidaryti visus hormonų tyrimus, tyrimus nuo visų zarazų, gimdos nuotrauką, žinoma galima ir laparaskoiją. Tik turint visus tyrimus tame tarpe ir vyro spermogramą tau gali skirti gydymą, stimuliuojančius vaistus ir t.t. O po to daryti IUI.
Aciu mergaites, kad visos mane isklausot ir pasidalinat...
Mano visi tyrimai (nuotrauka, laporaskopija, zarazos padaryta) vyras istirtas tik del zarazu... Na po laporaskopijos gydyt nutare( patare) daryti IUI del endometriozes...nes zidinukas per mazas buvo salint...Eisiu pirmadieni tai uzatakuosiu klausimais....VK buvau, kai nepastojau apie 0,5 metu...Tai dar sake per anksti...na beveik isvare...