QUOTE(stilo @ 2007 03 20, 17:39)
Aciu Tau Erode, gal dar tikrai gandrai tik parskrenda
uzdegei vel tikejima
ir reikia manyti, kad cia tyla pries audra
Pamatysit, sulauksit, tik tikekite.
Pagalvokit apie tai, kiek Jus jau esate kelio nueje, kiek jau padare, o kitos net gal nezino apie savo nevaisinguma. Antra vertus, kas nieko nedaro, tai nieko ir tiketis negali, tiesa?
Na, as buvau dar prie Ausros vartu nuejus ir labai graziai paprasiau to vaikelio. O neviltis buvo - tokia juoda.
:
Antra vertus, neskubekite - sako skubos darba kai kas nelabas nesa...
Jei pasakyti visa tiesa, tai IUI as dariausi kas menesi. 4 kartus is eiles. Kadangi visalaik "dirbo" tik viena desine kiausidele, tai nusprendziau pasiilseti, nes turejau ir itampa darbe, ir stresa, ir nuolatini dideli nuovargi...
Pasiemiau net nedarbinguma, kaip buvau isvargus. Ejau kuri laika, gal pora sav. tik i moksla, ten uzsimirsdavau, nes ligoniu buvo daug. Grizus namo - i lova i lova ir miegoti miegoti miegoti...
Po keliones i silta krasta ir maudymosi, po jodinejimu kupriais - vel lekiau i vaisingumo klinikyte - tuo metu "veike" jau kairioji kiausidele, buvo tik pasibaige mmm, ejo schema Clostilbegyt+Gonalis.
5 IUI - rugpjucio 20 d., kita diena isvaziavau pavieseti pas mama, nes dar atostogavau. Labai skaudejo sonelius ir pilvo apacia. Tempe... 12 dpo hcg buvo 3.63...
Tiesiog jau norejau i viska spjauti. Ruosiausi IVF, sakiau - nebedarysiu tu IUI, pinigu metymas ir tt... Merginos mane ikalbejo nueiti
14 dpo - hcg buvo 26.9. Tadien buvo asociacijos susirinkimas, pamenu.
Bijojau dziaugtis. Dar po 2 dienu - sestadieni - hcg 143... Testus dariausi 3 - visu antroji juostike buvo neryski ir neryskejo, kaip kad tikejausi - dar ir dabar juos turiu. Tada - tada pasakiau MB, tevams, draugei, kuri laike kumscius...
Ir pamenu, kaip raudojau Chiarai i rageli...
ir raudojau masinukej atsisedus. Is didelio didelio dziaugsmo.
Linkiu ir Jums tai patirti.