Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(citrinuke @ 2007 03 16, 16:41)
Sveikutes. Nereikes nei pirmadienio laukti. Mane siandien ka tik aplanke mmm verysad.gif

verysad.gif kaip gaila.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 16, 17:01)
lotuliukas.gif  as jau po IUI. nereikejo znypliu  lotuliukas.gif  sunkiai taike, kol itaike, bet pavyko.
tikiu sekme.  ax.gif

Linkiu sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 16, 17:01)
lotuliukas.gif  as jau po IUI. nereikejo znypliu  lotuliukas.gif  sunkiai taike, kol itaike, bet pavyko.
tikiu sekme.  ax.gif

aciu palaikancioms.

sekmes visoms  birthday.gif

Linkiu tau didžiausios sėkmės 4u.gif
Tikiu, kad šis kartas bus sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke @ 2007 03 16, 17:41)
Sveikutes. Nereikes nei pirmadienio laukti. Mane siandien ka tik aplanke mmm verysad.gif

citrinuke, veronika ir as jungiuosi prie jusu - ir man atejo mmm verysad.gif irisiuke1 dabar visos viltys i tave wub.gif
ka mergaites toliau planuojat? As nenuleidau ranku ir kak tolko tak zrazu paskambinau U ir ji prieme is karto thumbup.gif taigi stimuliuosim jau 5 karta ir IUI nusimato kovo 28d. Tiesiog as prasau mane papildyti i saraseli - kepu kaip blynus viena po kito et, ka darysi... tarp kitko si karta nusprendem 'valgyti' tik po 1 tabl Clost ir tada 4 Gonal, nes vien Gonal man mazokai folikulu priaugo - tik 2. Taigi ne visada vien Gonal yra gerai.

Naughty-me laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole: 17 kovo 2007 - 18:10
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 17, 20:09)
citrinuke, veronika ir as jungiuosi prie jusu - ir man atejo mmm  verysad.gif  irisiuke1 dabar visos viltys i tave  wub.gif 
ka mergaites toliau planuojat? As nenuleidau ranku ir kak tolko tak zrazu paskambinau U ir ji prieme is karto  thumbup.gif  taigi stimuliuosim jau 5 karta ir IUI nusimato kovo 28d. Tiesiog as prasau mane papildyti i saraseli - kepu kaip blynus viena po kito et, ka darysi... tarp kitko si karta nusprendem 'valgyti' tik po 1 tabl Clost ir tada 4 Gonal, nes vien Gonal man mazokai folikulu priaugo - tik 2. Taigi ne visada vien Gonal yra gerai.

Naughty-me laikau kumscius  4u.gif

Sveikutes, mirksiukas.gif nu kazkaip cia pas mus skyrelyje gan liudnai su tom IUI, nors, va vakar buvau pas savo gydytoja VK Klaipedoj, tai sake, kad pastaraji menesi IUI statistika geresne uz IVF blink.gif , cia bent jau kalba apie Klaipeda ejo... mirksiukas.gif
Na ikvepta tokios kitu sekmes ir as jau pradejau stimuliuotis savo 3IUI, kuri greiciausiai bus kovo 27 d., tad ir mane galit itraukt i sarasiuka...
Tikekimes, kad parskrendantys gandrai atnes mums po leliuka... nestuke.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 17, 18:09)
citrinuke, veronika ir as jungiuosi prie jusu - ir man atejo mmm  verysad.gif  As nenuleidau ranku ir kak tolko tak zrazu paskambinau U ir ji prieme is karto  thumbup.gif  taigi stimuliuosim jau 5 karta ir IUI nusimato kovo 28d. Tiesiog as prasau mane papildyti i saraseli - kepu kaip blynus viena po kito et, ka darysi...

Pagirtinas tikslo siekimas thumbup.gif
Linkiu sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Spanguole,2007 03 17, 20:09]
tarp kitko si karta nusprendem 'valgyti' tik po 1 tabl Clost ir tada 4 Gonal, nes vien Gonal man mazokai folikulu priaugo - tik 2. Taigi ne visada vien Gonal yra gerai.

Si men neisejo daryti IUI, tai darem naturaliai, labai laukiu geru rezultatu nestuke.gif
Jei nepavyktu, trecia savo planuoju IUI daryti balandzio men. Tai manau stimuliuosiu tik su gonaliu? Praeitus kartus stimuliavau su colst ir gonaliu.
As galvoju, gonalis brangesnis tai gal ir geresnis?
Linkiu visoms merginoms sekmes 4u.gif

Atsakyti
Labukas mergytės 4u.gif

Tiesiog aš, brauk mane iš sąrašėlio. mm atėjo ir net 3 dienom anksčiau nei paprastai.
Tiesą sakant jau nusiraminau ir esu optimistiškai nusiteikus. Šį ciklą IUI nedarysiu, išrašė gerti bromkriptino ir bandysim natūraliai.

Žiūriu nemažai nesėkmingų IUI buvo, na ką darysi. Labai tikiuosi kad pasiseks dabar testukų dienos laukiančioms mergytėms 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Merginos naujienos ne kokios smile.gif , bet gerai, kad nenuleidžiate rankų mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 16, 16:03-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 16, 16:03)
Citrinuke, Spanguole, Irisiuke1 pirmadienį labai laukiam gerų naujienų 4u.gif
Naugty-me sekmės tau šiandien wub.gif

QUOTE(citrinuke @ 2007 03 16, 18:41)

QUOTE(Spanguole @ 2007 03 17, 20:09)
citrinuke, veronika ir as jungiuosi prie jusu - ir man atejo mmm  verysad.gif  irisiuke1 dabar visos viltys i tave  wub.gif 

QUOTE(melon @ 2007 03 19, 02:01)
Labukas mergytės 4u.gif

Tiesiog aš, brauk mane iš sąrašėlio. mm atėjo ir net 3 dienom anksčiau nei paprastai.

Citrinuke, Spanguole, Melon - gaila. unsure.gif As irgi nepateisinau vilciu - testas parode I. mmm dar neatejo, bet yra visi pozymiai, pilvas kaip bomba ir skauda unsure.gif 6-dieni is sirdies visa diena ishsiblioviau del to, dabar darau pertraukele emocijoms atstatyti ir po to shoku i IVF skyreli. verysad.gif
Sekmes visoms ir aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 03 19, 09:16)
Citrinuke, Spanguole, Melon - gaila.  unsure.gif  As irgi nepateisinau vilciu - testas parode I.

irisiuke1 group.gif
Atsakyti
Irisiuke 1, gaila, kad tokie tie požymiai, pranašaujantys mmm.
Gabreniene, kaip tavo nuotaikos?
Atsakyti
Gabreniene kada galvoji darytis testą?
Atsakyti