QUOTE(zulika @ 2007 03 16, 14:34)
mano nuomonė tokia, jei gyd turi laiko ir kantrybės, niekada žnyplių neprireiks (ši nuomonė įrodyta, prašom nesiginčyti )
nuo žnyplių skauda taigi negalima sakyt nieko neatsitiks...
o čia man logiškas nukrypimas nuo tiesos... kol neįveda kateterio, tol neišpila turinio, turinys išpilamas tik atsimušus į gimdos dugną (atrodo taip medikai taria), man regis jaučiat tą stuktelėjimą (nu jis silpnas, bet turėtumėt jausti ir tik po to išpila)...
taigi, kad pasiekti gimdos dugną, turi praeina pro gimdos kaklelį, kol pro jį nepraeini, nieks neiko nepila, ir nesitiki, kad nutekės kur reikia...
Veronika, nepasiduok, mes su tavim....
nuo žnyplių skauda taigi negalima sakyt nieko neatsitiks...
o čia man logiškas nukrypimas nuo tiesos... kol neįveda kateterio, tol neišpila turinio, turinys išpilamas tik atsimušus į gimdos dugną (atrodo taip medikai taria), man regis jaučiat tą stuktelėjimą (nu jis silpnas, bet turėtumėt jausti ir tik po to išpila)...
taigi, kad pasiekti gimdos dugną, turi praeina pro gimdos kaklelį, kol pro jį nepraeini, nieks neiko nepila, ir nesitiki, kad nutekės kur reikia...
Veronika, nepasiduok, mes su tavim....
Ziauriai megstu gincytis, kartais siaip is bjaurumo, dlia sportyvnogo intieriesa